kozurik Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 Ova saćasta rešetka napred mi je top i moćno izgleda, sa strane je retro linija, a zadnji deo tja, ništa specijalno, kao da ih je mrzelo da dizajniraju nešto bolje od jedne linije. Inače prva asocijacija na ovu liniju i belu boju su mi američki police cruiser-i p.s. Ispis na vratima je bonus Quote You say, away with you Communists; we say, away with you imperialists! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 4 hours ago, Highl1 said: Ovo me zanima, Koreja puna grandeura Prva sjajna stvar u prici je sto ljudu kupuju domaci proizvod koji se u stvari takmici na svetskom nivou. A lici mi kao da se bas uklapa u taj mindset njihov, jer tacno mogu da zamislim sliku njega a u pozadini Seul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 imajući u vidu cene drugih novih kola na ovom galerija mini sajmu, ovaj MG za 22k u full opremi je best buy čoveče. 1.0 110 ks benz compact suv full koža panorama 360 kamera 10 inča elektro sedišta apple/android cajgeri ekran neka verzija sa normalnom opremom je 18k "since 1924" me je ubilo 😂 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 A gde im je salon? Posto se taj sajam danas završava 🙂 I koji su tu sad motori, to su sve kinezi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 polu-kinez. rađen sa dženeral motorsom, zapravo blok kao iz moje bivše insignije samo jedan cilindar manje 🙂 znači, top! nzm gde im je salon though 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 8 minutes ago, dovlagsi said: polu-kinez. rađen sa dženeral motorsom, zapravo blok kao iz moje bivše insignije samo jedan cilindar manje 🙂 znači, top! nzm gde im je salon though koliko vidim u ovom ludilu linkova, mgmotors.rs ima kao potpis adresu iz zagreba, ali je email adresa izvesni adriaticauto.rs na koji kad odeš shvatiš da je to SsangYong tj. Ehom u Severnom bulevaru tj.: Ehom Auto Adresa: Severni bulevar 6, 11000 Beograd Tel.: 011 / 6752 772 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 25, 2022 Report Share Posted October 25, 2022 On 10/23/2022 at 3:10 PM, killYg0r said: Prva sjajna stvar u prici je sto ljudu kupuju domaci proizvod koji se u stvari takmici na svetskom nivou. A lici mi kao da se bas uklapa u taj mindset njihov, jer tacno mogu da zamislim sliku njega a u pozadini Seul. pa kupuju domaci proizvod jer imaju subvencije i nisku cenu, i tipa 80% cele Koreje ti radi u Hyundaiu / Kia / Samsung / LG tako da imaju razne benefite. Al daleko od toga da je los auto, top je, sve u cemu sam se sada vozio kad sam bio pre mesec dana je space shuttle od njihovih domacih automobila (naravno vozio sam se u Uber / Taxi varijantama, ali su veoma zanimljivi) On 10/24/2022 at 8:44 AM, Lucky said: koliko vidim u ovom ludilu linkova, mgmotors.rs ima kao potpis adresu iz zagreba, ali je email adresa izvesni adriaticauto.rs na koji kad odeš shvatiš da je to SsangYong tj. Ehom u Severnom bulevaru tj.: Ehom Auto Adresa: Severni bulevar 6, 11000 Beograd Tel.: 011 / 6752 772 e-homo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 26, 2022 Report Share Posted October 26, 2022 B92: Zbogom Fiesta! Popularni auto ide u penziju nakon 47 godina proizvodnje http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2022&mm=10&nav_id=2233461Jbg :( verovatno najbolji auto u klasi, bar što se vožnje tiče. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 26, 2022 Report Share Posted October 26, 2022 čudi me da ga ne reprogramiraju u neki kompakt SUV sa tim imenom, greota ubiti tako poznato ime Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozurik Posted October 26, 2022 Report Share Posted October 26, 2022 2 hours ago, manson said: B92: Zbogom Fiesta! Popularni auto ide u penziju nakon 47 godina proizvodnje http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2022&mm=10&nav_id=2233461 Jbg 😞 verovatno najbolji auto u klasi, bar što se vožnje tiče. Zato što je poslednja generacija totalno fejlovala, a vreme te klase prolazi jer je cenovno ohoho. On 10/24/2022 at 8:44 AM, Lucky said: koliko vidim u ovom ludilu linkova, mgmotors.rs ima kao potpis adresu iz zagreba, ali je email adresa izvesni adriaticauto.rs na koji kad odeš shvatiš da je to SsangYong tj. Ehom u Severnom bulevaru tj.: Pre skoro dve godine sam pričao sa ljudima iz CarGo i rekli su mi da oni preuzimaju distribuciju MG modela te da su dogovorili neki veći broj za svoje potrebe (tipa stotinak), ali ih još uvek nisam video na ulicama u značajnijem broju. Trebalo je da svi budu na struju i da sarađujemo na postavci mreže punjača kako za njihove potrebe, tako i za građane. Ako ih sada Ehom radi, kapiram da od te CarGo priče nije bilo ništa.... Quote You say, away with you Communists; we say, away with you imperialists! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 26, 2022 Report Share Posted October 26, 2022 47 minutes ago, kozurik said: Pre skoro dve godine sam pričao sa ljudima iz CarGo i rekli su mi da oni preuzimaju distribuciju MG modela te da su dogovorili neki veći broj za svoje potrebe (tipa stotinak), ali ih još uvek nisam video na ulicama u značajnijem broju. Trebalo je da svi budu na struju i da sarađujemo na postavci mreže punjača kako za njihove potrebe, tako i za građane. Ako ih sada Ehom radi, kapiram da od te CarGo priče nije bilo ništa.... ja sam video par komada CarGo da su MG - e sad, dal' je to samo neki probni balon ili šta god nemam pojma, ali eto, ima ih 🙂 59 minutes ago, dovlagsi said: čudi me da ga ne reprogramiraju u neki kompakt SUV sa tim imenom, greota ubiti tako poznato ime pa dobro, i vi sad kao da je "pala karta" što se kaže. možda će da iskuliraju sezonu-dve ime Fiesta pa je lansiraju 2026 ponovo ili tako nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 CEO forda video onu moju tabelu što sam pravio, odma gasi fiestu btw restilizovana Alfa Giulia ostaje samo 2,0 turbo benz sa 280 ks as it should be, al biće kasnije i QV sa 550 konja Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 kako lepo auto 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 Lici malo na Gruco Marksa 😄 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 kao stvoren za pew pew Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 1 hour ago, f4ts0 said: kako lepo auto oh ne, nemoj da ti padne na pamet, to je auto za mlade :)))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 On se tako identifikuje :) 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 Giulia je dragulj danasnje auto industrije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 2 hours ago, Zwerko said: On se tako identifikuje 🙂 On je Dr. Dzekil koji se nekad identifikuje kao mlada zena azijskog porekla nekad kao sredovecni uspesni italijanski macor. U stvari je izlapeli matori prdonja. 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozurik Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 Alfa je sa Giuliettom donekle počela renesansu, ali je tek Giulia konačno donela dizajn i performanse koje su Alfu izvukle iz kolotečine u koju je upala sa 159kom i brakom sa GMom. Ono šta je problem za nas obične smrtnike iz zemlje ekonomskog tigra je cijena... 4 hours ago, dovlagsi said: ostaje samo 2,0 turbo benz sa 280 ks as it should be, al biće kasnije i QV sa 550 konja i da se nadamo povratku V6 Quote You say, away with you Communists; we say, away with you imperialists! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 Pa biće V6, ali samo kao QV 😕NADAMO SE DA CE OSTATI 2,9 LIT ZBOG REGISTRACIJE! 🙏🤞 nego, koliko ono beše kod nas košta bazni Civic hatch? APDEJT, evo i Stelvia uz info da će ipak biti i dizelaša od 160 i 210 KS 😕 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 28, 2022 Report Share Posted October 28, 2022 8 hours ago, dovlagsi said: koliko ono beše kod nas košta bazni Civic hatch? Da je 30,000 pocetna pa i da razmisli covek ali koliko se secam prethodna gen je bila oko 25k, ovo je jednostavno bezobrazluk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2022 Report Share Posted October 28, 2022 9 hours ago, dovlagsi said: APDEJT, evo i Stelvia uz info da će ipak biti i dizelaša od 160 i 210 KS 😕 Ako dobro kapiram, oni su samo uzeli svetla sa Tonale prebacili na Guiliu i Stelvio? Sve drugo deluje skoro pa identično, čak i enterijer? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 28, 2022 Report Share Posted October 28, 2022 Manje-više jbg lepši je sad Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2022 Report Share Posted October 28, 2022 4 minutes ago, dovlagsi said: Manje-više jbg lepši je sad imho je lep i pre bio, ništa ga ovo nije naružilo, jeste ga ulepšalo ali ono baš minimalno. ne kažem to kao lošu stvar, da me ne zaskoči (nohomo) pera odmah! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts