Jump to content

Vesti iz sveta automobilizma

VELIKI KURAC

Recommended Posts

Ova saćasta rešetka napred mi je top i moćno izgleda, sa strane je retro linija, a zadnji deo tja, ništa specijalno, kao da ih je mrzelo da dizajniraju nešto bolje od jedne linije.

Inače prva asocijacija na ovu liniju i belu boju su mi američki police cruiser-i

p.s. Ispis na vratima je bonus :tf:

1200px-Tifton_Police_Vehicle_1.JPG

You say, away with you Communists; we say, away with you imperialists!

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

IMG_20221023_171705.thumb.jpg.e6a9ccc65a3e2b27773fa6854ca070a4.jpg

imajući u vidu cene drugih novih kola na ovom galerija mini sajmu, ovaj MG za 22k u full opremi je best buy čoveče.

1.0 110 ks benz compact suv full koža panorama 360 kamera 10 inča elektro sedišta apple/android cajgeri ekran

neka verzija sa normalnom opremom je 18k

"since 1924" me je ubilo 😂

facebook.com/speed.rs

8 minutes ago, dovlagsi said:

polu-kinez. rađen sa dženeral motorsom, zapravo blok kao iz moje bivše insignije samo jedan cilindar manje 🙂 znači, top! nzm gde im je salon though 

koliko vidim u ovom ludilu linkova, mgmotors.rs ima kao potpis adresu iz zagreba, ali je email adresa izvesni adriaticauto.rs na koji kad odeš shvatiš da je to SsangYong tj. Ehom u Severnom bulevaru tj.:

Ehom Auto

Adresa: Severni bulevar 6, 11000 Beograd
Tel.: 011 / 6752 772

On 10/23/2022 at 3:10 PM, killYg0r said:

Prva sjajna stvar u prici je sto ljudu kupuju domaci proizvod koji se u stvari takmici na svetskom nivou.

A lici mi kao da se bas uklapa u taj mindset njihov, jer tacno mogu da zamislim sliku njega a u pozadini Seul.

pa kupuju domaci proizvod jer imaju subvencije i nisku cenu, i tipa 80% cele Koreje ti radi u Hyundaiu / Kia / Samsung / LG tako da imaju razne benefite. 
Al daleko od toga da je los auto, top je, sve u cemu sam se sada vozio kad sam bio pre mesec dana je space shuttle od njihovih domacih automobila (naravno vozio sam se u Uber / Taxi varijantama, ali su veoma zanimljivi)

On 10/24/2022 at 8:44 AM, Lucky said:

koliko vidim u ovom ludilu linkova, mgmotors.rs ima kao potpis adresu iz zagreba, ali je email adresa izvesni adriaticauto.rs na koji kad odeš shvatiš da je to SsangYong tj. Ehom u Severnom bulevaru tj.:

Ehom Auto

Adresa: Severni bulevar 6, 11000 Beograd
Tel.: 011 / 6752 772

e-homo

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

2 hours ago, manson said:

B92: Zbogom Fiesta! Popularni auto ide u penziju nakon 47 godina proizvodnje http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2022&mm=10&nav_id=2233461

Jbg 😞 verovatno najbolji auto u klasi, bar što se vožnje tiče.

Zato što je poslednja generacija totalno fejlovala, a vreme te klase prolazi jer je cenovno ohoho.

On 10/24/2022 at 8:44 AM, Lucky said:

Pre skoro dve godine sam pričao sa ljudima iz CarGo i rekli su mi da oni preuzimaju distribuciju MG modela te da su dogovorili neki veći broj za svoje potrebe (tipa stotinak), ali ih još uvek nisam video na ulicama u značajnijem broju. Trebalo je da svi budu na struju i da sarađujemo na postavci mreže punjača kako za njihove potrebe, tako i za građane. Ako ih sada Ehom radi, kapiram da od te CarGo priče nije bilo ništa....

47 minutes ago, kozurik said:

Pre skoro dve godine sam pričao sa ljudima iz CarGo i rekli su mi da oni preuzimaju distribuciju MG modela te da su dogovorili neki veći broj za svoje potrebe (tipa stotinak), ali ih još uvek nisam video na ulicama u značajnijem broju. Trebalo je da svi budu na struju i da sarađujemo na postavci mreže punjača kako za njihove potrebe, tako i za građane. Ako ih sada Ehom radi, kapiram da od te CarGo priče nije bilo ništa....

ja sam video par komada CarGo da su MG - e sad, dal' je to samo neki probni balon ili šta god nemam pojma, ali eto, ima ih 🙂

59 minutes ago, dovlagsi said:

čudi me da ga ne reprogramiraju u neki kompakt SUV sa tim imenom, greota ubiti tako poznato ime

pa dobro, i vi sad kao da je "pala karta" što se kaže. možda će da iskuliraju sezonu-dve ime Fiesta pa je lansiraju 2026 ponovo ili tako nešto.

2 hours ago, Zwerko said:

On se tako identifikuje 🙂

On je Dr. Dzekil koji se nekad identifikuje kao mlada zena azijskog porekla nekad kao sredovecni uspesni italijanski macor.

U stvari je izlapeli matori prdonja.

• Like +1 1

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Alfa je sa Giuliettom donekle počela renesansu, ali je tek Giulia konačno donela dizajn i performanse koje su Alfu izvukle iz kolotečine u koju je upala sa 159kom i brakom sa GMom. 

Ono šta je problem za nas obične smrtnike iz zemlje ekonomskog tigra je cijena...

4 hours ago, dovlagsi said:

ostaje samo 2,0 turbo benz sa 280 ks as it should be, al biće kasnije i QV sa 550 konja

i da se nadamo povratku V6