Jump to content

Vesti iz sveta automobilizma

VELIKI KURAC

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

On 2/27/2021 at 4:15 PM, Zwerko said:

Video sam tog novog Defendera uživo pre neku nedelju kod nas, izgleda prebrutalno. Doduše ne vidim logiku toliko jakog motora u vozilu koje pre svega treba da bude terensko, aj onaj neki SUV pa i da kaže čovek... 

Često prolazim u garaži pored nekog Range Rovera , ruske table, koji je SPUŠTEN - kupiš SUV koji je prirodno izdignut i onda ga pimpuješ tako što ga spustiš :)))

Danas je žiri sačinjen od 59 automobilskih novinara iz 22 evropske zemlje odlučio i proglasio koji je od 7 finalista zaslužio da ponese prestižnu titulu "Automobila godine" za 2021.

Evropski žiri je listu od prvobitnih 39 modela automobila koji su se borili za titulu “Automobil godine 2021”, sveo na sedam, da bi danas u Ženevi doneli finalnu odluku.

Među sedam finalista bili su sledeći modeli: Citroen C4, Cupra Formentor, Fiat 500, Land Rover Defender, Škoda Octavia, Toyota Yaris i Volkswagen ID.3.

Najviše glasova stručnog žirija, tačnije 266,  osvojila je Toyota Yaris.

Istini za volju stvarno izgleda odlično.

Toyota-Yaris-2020-1600-06-768x576.jpg

6 hours ago, dovlagsi said:

Porsche Taycan Cross Turissmo

tajkan džip karavan, grozno

Porsche-Taycan_Turbo_S_Cross_Turismo-202

Porsche-Taycan_Turbo_S_Cross_Turismo-202

ja ne kapiram ovu zelenu boju i dalje, izgleda kao zeleni rendžer ili nešto sa aliexpressa što možeš da kupiš.

2 hours ago, togFU said:

A novi audi e-tron ništa? Nema veze što je izašao najlepši EV ikada, daj da okačim ovaj Porsche karavan da opljunem malo po njima 😄

audi-rs-and-e-tron-gt-front-rear-parked-

ma 'ajte, pokrali sivik! :))

Aj što naši devalviraju plate tako što su duplirali cenu kvadrata stana u pet godina, nego što i stranci guraju "jaoj inflacija moraju cene da se prilagođavaju" priču, pa npr. AAA video igre sad normalno koštaju 60 umesto 50 evri, a ovi što su baš zinuli guraju priču da default cena treba da bude 70.

3 hours ago, dovlagsi said:

Ali da li se ovi ljudi drogiraju, šta je ovo??

Btw nisam bio svestan da tojota više nema dizele u ponudi, ni za jedan model 👍

Screenshot_20210314_140723.thumb.jpg.74eb9cdfa222a929bb45dedb2df43022.jpg

ŠTA SAM JA JEBENO PROPUSTIO JEL OJRO OTIŠO U ĐOKU?? 

Ja sam inače prvi put pre nedelju dana video tojota komercijalno vozilo na ulici :)) mislio sam da pored fijata, opela i mercedesa nema ništa drugo :))

3 hours ago, voodoo_ said:

Aj što naši devalviraju plate tako što su duplirali cenu kvadrata stana u pet godina, nego što i stranci guraju "jaoj inflacija moraju cene da se prilagođavaju" priču, pa npr. AAA video igre sad normalno koštaju 60 umesto 50 evri, a ovi što su baš zinuli guraju priču da default cena treba da bude 70.

i jeste, za većinu naslova na konzolama na primer, pa čak i više :))

a za stan sam se šoknuo kad sam video da je cena u starogradnji 2200-2300 eur ovde po kraju, kad se to odjednom desilo 😞

On 3/18/2021 at 11:35 AM, dovlagsi said:

jako volim pežoov enterijer ❤️

ja bih malo popričao o logou 🙂 a tu je i @togFU bitan! 🙂

ne razumem ovu degradaciju ... da su neki retro fazon 200 godina pežoa ok, ali ovo je kao nešto iz osamdesetih i to još loše, polu pokrali Porsche sa oblikom i fontom, ovaj lav nekako bezličan može da bude i premier liga ... onaj prethodni je imao nešto svoje plus onu liniju od prednje šape do zadnje, više mi je bio unikatan.

1 hour ago, togFU said:

iz šesdesetih

PEUGEOT+LOGO+evolution+marxxon+machinery

Izgleda da moraju da menjaju na svakih 10-15 godina 😄

Inače kontam da će uživo sve to lepo da izhleda, mada i dalje ne kontam te "kljove"...

Ko je toliko bio disleksičan da stavlja godine logoa jednu ispod druge :)))

pazi, bolje ovaj iz '68 da su stavili ako su već nešto hteli :))

video sam 208 onaj žuti, tj. viđam ga često na ulici, odlično izgleda i sa kljovama. doduše tu ne kapiram baš reklamu sa onim klincima što kao smišljaju kako će auto da izgleda, malo ruši koncpet bilo čega, kao, evo deca su vam dizajnirala auto a auto kao mladalački za urbane.