Lucky Posted September 16, 2020 Report Share Posted September 16, 2020 20 hours ago, fikser said: Sta je ovo, smart sutnut u dupe? ili presečen na pola uzdužno 🙂 ovo je neko kinesko elektro vozilo koje čak nije ni toliko jeftino kad pogledaš na šta liči spolja i iznutra. zapravo sam video pre dva dana i neku porodicu tipa keva ćale i malo dete koji se voze unutra svi veseli, deluje kao da im je bukvalno prva vožnja u svojoj novokupljenoj "limuzini". Ja sam skroz za elektro vozila da se razumemo, ali mi ovo deluje kao da neće izdržati duže od šest meseci i unutra je kao najgora kina iz kineske radnje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 16, 2020 Report Share Posted September 16, 2020 model/marka? liči na zhidou koji imaju ovde za car sharing.. nov je valjda 12-16k, auto je dno dna u svakom aspektu, ali ima fazon 100+ km domet po gradu i košta kikiriki oko tekućih troškova. highlight mi je da ima 3 dugmeta na sred table , napred, ler, rikverc .. ako hoćeš da prebacuješ moraš redom da ispritiskaš sva 3 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 16, 2020 Report Share Posted September 16, 2020 To su ovi https://vozimnastruju.rs/ ne znam tačno koja je cena vidim da kad su krenuli prošle godine u ovo vreme je bila cena 19k eur. Mada je sad subvencija na električna vozila kod nas 5k eur, tako da šta znam, 14 možda i nije tako loše za električno vozilo, samo ga fakat nisam video unutra, video sam ga samo na ulici. Najbolje mi je što je vazdušni jastuk opciono Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 16, 2020 Report Share Posted September 16, 2020 Sumnjam da bi vazdušni jastuk promenio nešto u slučaju neke nesreće u ovolišnom autu, ali opet, da li mogu po zakonu da prodaju auto bez standardno ugradjenih vazdušnih jastuka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 16, 2020 Report Share Posted September 16, 2020 1 hour ago, Junkie said: model/marka? liči na zhidou koji imaju ovde za car sharing.. nov je valjda 12-16k, auto je dno dna u svakom aspektu, ali ima fazon 100+ km domet po gradu i košta kikiriki oko tekućih troškova. highlight mi je da ima 3 dugmeta na sred table , napred, ler, rikverc .. ako hoćeš da prebacuješ moraš redom da ispritiskaš sva 3 😄 ma jok, to je ovo, imaš i slike 🙂 krenulo i na kupujem prodajem - oko 6k košta https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/16858763/linzda-elcar 1 hour ago, Zwerko said: To su ovi https://vozimnastruju.rs/ ne znam tačno koja je cena vidim da kad su krenuli prošle godine u ovo vreme je bila cena 19k eur. Mada je sad subvencija na električna vozila kod nas 5k eur, tako da šta znam, 14 možda i nije tako loše za električno vozilo, samo ga fakat nisam video unutra, video sam ga samo na ulici. Najbolje mi je što je vazdušni jastuk opciono ovi tvoji sa linka su svemirski brod u odnosu na ovaj zhidou. ali isto tako ovaj košta 6k evra a ovi "tvoji" - 16-17k. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 17, 2020 Report Share Posted September 17, 2020 Pa ovo je ono vozilo za golf terene bre ne zezajte se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 17, 2020 Report Share Posted September 17, 2020 On 9/16/2020 at 1:10 PM, Lucky said: ovi tvoji sa linka su svemirski brod u odnosu na ovaj zhidou. ali isto tako ovaj košta 6k evra a ovi "tvoji" - 16-17k. Pa valjda je ovo moje na linku Zhidou? 😄 Ali vidiš sad nađoh i ovaj tvoj, mislim fakat nije skup https://www.elektricni-automobili.rs/ ali čoveče ima 27KS, pa šta je tu maksimalna brzina 30 km/h kad sednemo nas dvojica, ko Spaček nekada... Ali da, to su ti, ima čak i da je Pošta kupila 5 komada https://www.danas.rs/drustvo/posta-srbije-dobija-pet-dostavnih-vozila-na-elektricni-pogon/ Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted September 18, 2020 Report Share Posted September 18, 2020 Ne vidim neki smisao ovolickog vozila. Posta nosi posiljke, pakete u onim Reno pikapovima. U ovo ne stane ni pakovanje golf loptica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 18, 2020 Report Share Posted September 18, 2020 19 hours ago, Zwerko said: Pa valjda je ovo moje na linku Zhidou? 😄 Ali vidiš sad nađoh i ovaj tvoj, mislim fakat nije skup https://www.elektricni-automobili.rs/ ali čoveče ima 27KS, pa šta je tu maksimalna brzina 30 km/h kad sednemo nas dvojica, ko Spaček nekada... Ali da, to su ti, ima čak i da je Pošta kupila 5 komada https://www.danas.rs/drustvo/posta-srbije-dobija-pet-dostavnih-vozila-na-elektricni-pogon/ na lindza promaših ime 🙂 20 hours ago, togFU said: Pa ovo je ono vozilo za golf terene bre ne zezajte se došlo vreme da kopiraju Renault Twizy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 26, 2020 Report Share Posted September 26, 2020 dosta više o tim elektro govnima Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 1, 2020 Report Share Posted October 1, 2020 On 9/26/2020 at 3:16 PM, dovlagsi said: dosta više o tim elektro govnima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted November 20, 2020 Report Share Posted November 20, 2020 Novi Civic sedan https://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2020&mm=11&nav_id=1765918 od pozadi isti A3, samo nedostaje tdi značka 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 21, 2020 Report Share Posted November 21, 2020 sve pohvale za B92 pre svega unutra nebitan i dosadan, spolja kopija raznih modela - glupi Japanci : ( jedino sto sad izgleda kao auto, za razliku od trenutnog Civica koji je na nivou carbage-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2020 Report Share Posted November 21, 2020 4 hours ago, killYg0r said: sve pohvale za B92 pre svega unutra nebitan i dosadan, spolja kopija raznih modela - glupi Japanci : ( jedino sto sad izgleda kao auto, za razliku od trenutnog Civica koji je na nivou carbage-a ali što i dalje ne prave Accord za evropu, nije mi jasno ... 20 hours ago, manson said: Novi Civic sedan https://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2020&mm=11&nav_id=1765918 od pozadi isti A3, samo nedostaje tdi značka 🙂 da daskroz 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 21, 2020 Report Share Posted November 21, 2020 Prodavao se u minimalnim kolicina.. koliko Srbendi ce da uzme to umesto BMW-a novog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 21, 2020 Report Share Posted November 21, 2020 Desi Kili jbte :DSent from my SM-G780F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 21, 2020 Report Share Posted November 21, 2020 Dule kad menjas pasata za Hondu CRV! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2020 Report Share Posted November 21, 2020 5 hours ago, killYg0r said: Prodavao se u minimalnim kolicina.. koliko Srbendi ce da uzme to umesto BMW-a novog Accord? Ja imam utisak da je to jedan od top prodavanih automobila dok ga je bilo u ponudi posebno onaj 2003 - 2009. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 21, 2020 Report Share Posted November 21, 2020 Tesko je pronaci podatke ali svakako je to bilo pre 17-11 godina sad vec tj deceniju ipo. Verujem da najvise moze da se uporedi sa Suzikijem sada kod nas... da li se prodaje - prodaje se.. i da li ako obrati covek paznju da ih spot-uje, isto tako mogu da se vide Ali je verovatno broj prodatih komada presmesan za obrt novca koji ciljaju da ostvare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 21, 2020 Report Share Posted November 21, 2020 Dule kad menjas pasata za Hondu CRV!Samo audi/mecka/bmw i japanci ofc!Sent from my SM-G780F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 22, 2020 Report Share Posted November 22, 2020 Mislim da si pomesao Hondu i Hjundai 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 27, 2020 Report Share Posted November 27, 2020 On 11/22/2020 at 11:04 PM, mohr said: Mislim da si pomesao Hondu i Hjundai 🙂 Dule samo priznaje Mitsubishi i Toyota(Lexus)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 27, 2020 Report Share Posted November 27, 2020 Mislim da si pomesao Hondu i Hjundai Nisam nego sam izlapotina matora :DSent from my SM-G780F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 21, 2020 Report Share Posted December 21, 2020 Samo polovni dizel Golf i novi Rapid! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 22, 2020 Report Share Posted December 22, 2020 i nova Škoda Superb, službeni auto 80% direktora i gazdi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts