dovlagsi Posted Thursday at 12:13 PM Report Share Posted Thursday at 12:13 PM Ovo je osnova za buduću S klasu i S kupe 👍🏻 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted yesterday at 07:59 AM Report Share Posted yesterday at 07:59 AM Poljube me u dupe 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 21 hours ago Report Share Posted 21 hours ago (edited) Mazda sprema neki novi koncept, Vision model, samo jednu sliku objavili 🙂 https://www.caranddriver.com/news/a69029807/mazda-vision-concept-teaser/ Trebalo bi da bude prikazan na sajmu u Tokiju krajem oktobra. Šta mislite da je? Meni deluje neka trojka, limuzina možda? edit: Edited 3 hours ago by manson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago jel im ovo slika za takmičenje u mrtvom uglu? :))) 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago (edited) Žrtva dizajna 🙂 Mazdaspeed 3 kupe ❤️ svi ga hoćemo, ali niko u stvari neće da ga kupi 🙂 Edited 3 hours ago by manson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago @absolute @Santa @G!!! i ostali koje sam zaboravio, ne javljate kako je bilo? * Na Smederevskoj tvrđavi održan skup vlasnika Škoda vozila * Učestvovalo 29 vozila – 27 vlasničkih i 2 test vozila generalnog uvoznika brenda Škoda * Velika zahvalnost upućena kompaniji Autočačak na podršci i angažovanju Beograd, 14. oktobar 2025. – U nedelju 12. oktobra u Smederevu je uspešno održan skup ljubitelja Škoda vozila, na kojem je učestvovalo 53 entuzijasta i 29 vozila. kakve mašine! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago 19 hours ago, manson said: Mazda sprema neki novi koncept, Vision model, samo jednu sliku objavili 🙂 https://www.caranddriver.com/news/a69029807/mazda-vision-concept-teaser/ Trebalo bi da bude prikazan na sajmu u Tokiju krajem oktobra. Šta mislite da je? Meni deluje neka trojka, limuzina možda? edit: Meni ovo deluje kao onaj mercedes iznad, tj tako neki lepi kupe ce da bude kao koncept, a posle ce manje ili vise (zavisi od reakcija) koristiti taj neki movi vizuelni pravac, standardna prica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago 19 hours ago, manson said: Šta mislite da je? Meni deluje neka trojka, limuzina možda? nova šestica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts