reki Posted Friday at 10:58 AM Report Share Posted Friday at 10:58 AM On 2/9/2025 at 4:53 PM, dovlagsi said: uživo sa miljakovca 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Friday at 12:52 PM Report Share Posted Friday at 12:52 PM On 2/13/2025 at 12:14 PM, G!!! said: sta se desilo sa nisanom, lepo im je islo sa kashikom i tom pricom prvih nekoliko godina... sta su omasili ? inače, oko ovog merdžera, pao im je dil sa hondom jer je honda htela da nisan bude ćerka firma a oni glavna On 2/13/2025 at 12:14 PM, G!!! said: pitam vlasnike ovih novih kashkaija, svi prezadovoljni vozilima... onda procitam, u kini ih istisli lokalni proizvodjaci auta, a tamo su bas bili prisutni pre korone, a u americi nisu ispratili EV pricu iako su bili medju prvima sa tom ponudom, nisu obnovili ponudu na vreme i tu im pala prodaja... i sad nemaju kud... verovatno ih je ukanalila amerika ili kina kao što kažeš. kod nas ljudi kupuju kaškai, ali pitanje je dal je on dovoljan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted Sunday at 06:48 PM Report Share Posted Sunday at 06:48 PM https://newatlas.com/automotive/bosch-brake-by-wire-system/ Quote Bosch has just completed testing its new new brake-by-wire technology on public roads. The Bosch development team traveled more than 2,050 miles (3,300 km) across several climate zones to reach the Arctic Circle in six days ... in a Nissan Ariya. The technology, known as hydraulic brake-by-wire, removes the mechanical link between the brake system and the brake pedal. The system works by forcing the brake pads against the rotating brake disc when a remote-controlled actuator is engaged – the driver's actual braking request is sent to the brake-by-wire system as an electrical signal only. 737max-izacija u auto svetu 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted Monday at 09:51 AM Report Share Posted Monday at 09:51 AM hm, koja je razlika ovde u odnosu na već postojeće brake-by-wire sisteme u kolima? nisam shvatio Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted Monday at 10:12 AM Report Share Posted Monday at 10:12 AM Koliko sam razumeo, nema neki backup sistem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted Monday at 10:58 AM Report Share Posted Monday at 10:58 AM https://www.b92.net/automobili/aktuelno/104110/audi-ima-plan-prodavace-luksuznije-i-skuplje-modele-u-buducnosti/vest Quote Audi ima plan: Prodavaće luksuznije i skuplje modele u budućnosti "Pravimo korak napred u pogledu luksuza, povećavamo prestiž, poželjnost i percepciju brenda, više nas zanima kvalitet poslovanja nego kvantitet prodaje". Prošla godina bila je loša za Audi. Isporuke su pale za 11,8%, na ukupno 1.671.218 automobila, što je omogućilo Tesli da po prvi put pretekne nemački premijum brend. BMW i Mercedes takođe su završili daleko ispred Audija u trci te tri luksuzne marke. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted Monday at 11:01 AM Report Share Posted Monday at 11:01 AM Znaci Audi propo, preljepo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted Monday at 11:21 AM Report Share Posted Monday at 11:21 AM Da ih više ne zezaju da su Škoda 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted Monday at 12:30 PM Report Share Posted Monday at 12:30 PM On 2/14/2025 at 1:52 PM, Lucky said: kod nas ljudi kupuju kaškai, ali pitanje je dal je on dovoljan. kasika se lepo prodavala, po eu, u kini je nisana bilo po ulicama koliko hoces (modeli koje nema u eu) sto to nisu dalje iskorisili ne znam - kod nas je kaskai postao sire prihvacen tek pre 5-6 godina moj subjektivni osecaj po onome sto vidim na ulici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted Monday at 02:15 PM Report Share Posted Monday at 02:15 PM KIA EV4 heč i EV4 sedan budući ceed i proceed, samo na struju jel 1 2 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Monday at 07:26 PM Report Share Posted Monday at 07:26 PM 5 hours ago, dovlagsi said: KIA EV4 heč i EV4 sedan budući ceed i proceed, samo na struju jel odličan je sedan što izgleda isto napred i pozadi, kao tramvaj, možda ima autonomnu vožnju pa vozač nije potreban! 6 hours ago, G!!! said: kasika se lepo prodavala, po eu, u kini je nisana bilo po ulicama koliko hoces (modeli koje nema u eu) sto to nisu dalje iskorisili ne znam - kod nas je kaskai postao sire prihvacen tek pre 5-6 godina moj subjektivni osecaj po onome sto vidim na ulici ja mislim da je, opet subjektivno, taj kaškai postao opšte prihvaćen kad su ga predstavili kao upgrade onog prethodnog smešnjikavog kaškaija. možda je to baš i bilo pre tih 5-6 godina tj. tamo 2018 otpr. ovaj kad se pojavio dosta je dobar utisak ostavio i mislim da su tad i ljudi krenuli da ga kupuju jer je u tom trenutku bio best baj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts