Lucky Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago 45 minutes ago, dovlagsi said: nije bre, junior im je najmanji... biće đulija čak iznad tonalea pozicionirana, kao i do sada zajedno sa stelvijom, ali će stelvio ostati kolko-tolko klasičan SUV a đulija postaje glupi fastback crossover 😕 aaaa, ok, ne mogu više da pratim veličine vozila na osnovu slika, očigledno ne pokazuju ništa. sad sam pogledao na carsizedu, ako je precizan info znači đulija će biti tuža malo od tonalea a svakako od juniora, ali da kažemo da se najviše gađa sa tonaleom koji je nešto viši ali kraći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago fiat grande panda startuje u italiji sa 18900 evra za baznu verziju sa 1,2 puretech stelantisovim benzincem: ovo će sasvim sigurno ići ispod 15k kod nas. zanimljivo je da su sve verzije sa automatskim DCT menjačem. električna je 24900 evra, u italiji Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago 1 hour ago, dovlagsi said: fiat grande panda startuje u italiji sa 18900 evra za baznu verziju sa 1,2 puretech stelantisovim benzincem: čekaj, pa sad ni ovo neće biti samo EV? 1 hour ago, dovlagsi said: ovo će sasvim sigurno ići ispod 15k kod nas. zanimljivo je da su sve verzije sa automatskim DCT menjačem. što bi išlo ispod 15, mi pravimo i ovu neelektričnu? ja sam sve te vesti negde propustio, mislio sam da mi radimo samo EV i da samo EV i postoji ova panda kao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago 16 minutes ago, Lucky said: čekaj, pa sad ni ovo neće biti samo EV? sećaš se avendžera, voli to stelantis tako 🙂 zapravo je bivši CEO stelantisa karlos tavares bio u fazonu da roka samo EV, čim je on dobio otkaz odma je izašla vest o hibridnoj grande pandi 🙂 17 minutes ago, Lucky said: što bi išlo ispod 15, mi pravimo i ovu neelektričnu? pravimo, da Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago 16 minutes ago, dovlagsi said: sećaš se avendžera, voli to stelantis tako 🙂 zapravo je bivši CEO stelantisa karlos tavares bio u fazonu da roka samo EV, čim je on dobio otkaz odma je izašla vest o hibridnoj grande pandi 🙂 pravimo, da sve sam to propustio 🙂 sećam se avenger priče i da je bio samo EV pa sam ga video na ulici sa auspuhom :)) nisam znao da su se vratili na priču sa SUS za sve, što je i logično. 16 minutes ago, dovlagsi said: pravimo, da pa onda da, eto nam novi Fiat Nazionale 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted 57 minutes ago Report Share Posted 57 minutes ago Meni se sviđa. 1 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 19 minutes ago Report Share Posted 19 minutes ago 37 minutes ago, Santa said: Meni se sviđa. napred ajd nekako ali šta je ovo pozadi? 🙂 još malo pa "deal with it" naočare :)) unutra je neki render pa ne komentarišem 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts