Boyka Posted May 28, 2019 Report Share Posted May 28, 2019 5 hours ago, dovlagsi said: Kakav predivan rear end novog, sportskog Audija S7, sa sjajnim LED bar-om. difuzorom i 4 lule auspuha, vau! BAŠ ŠTETA ŠTO JE OVAJ S7 SADA ZAPRAVO TDI NAFTAŠ A AUSPUSI SU JEBENO FEJK AHAHAHAHAHAHA koje budale one što su ovo pravile, a posebno one koji kupe eeeeeej zamisli, fejk quad-exhaust.... pa to niko nikad nije imao! Dizelaš je samo za evropsko tržište, za ostala tržišta standardno benzin - neshvatljiva filozofija Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 28, 2019 Report Share Posted May 28, 2019 Verovatno je filozofija bazirana na prodaji prethodnog modela na najvećim evropskim tržištima tipa Nemačka i Francuska gde dizel ubedljivo dominira... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted May 29, 2019 Report Share Posted May 29, 2019 (edited) Pa da, ali ovo je S7...Ne može ta filozofija na ovaj model, S predstavlja "sport" za audi, predstavlja određeni prestiž. I najsmešnije od svega je što je razlika u snazi nešto preko 100KS između benzinca i dizela Mogli su da ubace jak dizel, napakuju mu sličnu opremu i nazovu kako god hoće ovaj model, kao što npr BMW ima M550D model Edited May 29, 2019 by Boyka Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 29, 2019 Report Share Posted May 29, 2019 9 hours ago, Boyka said: Pa da, ali ovo je S7...Ne može ta filozofija na ovaj model, S predstavlja "sport" za audi, predstavlja određeni prestiž. I najsmešnije od svega je što je razlika u snazi nešto preko 100KS između benzinca i dizela Hm, ali Audi jos nije predstavio novi S6, S7, SQ5 za vanevropska trzista? To sto ima sad u ponudi je stari model. Mislim, smesno je svakako sto stariji model ima 100 ks vise od novog, bez obzira na obrtni momenat. 🙂 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted May 29, 2019 Report Share Posted May 29, 2019 (edited) 5 hours ago, dovlagsi said: Hm, ali Audi jos nije predstavio novi S6, S7, SQ5 za vanevropska trzista? To sto ima sad u ponudi je stari model. https://www.motor1.com/news/344133/2020-audi-s6-s7-revealed/ Našao sam gde sam ovo čitao. Iskreno, nisam proveravao izvore (mada kažu da je izvor "Audi"), ali koliko vidim oni spominju 2.9 Twin Turbo (450KS) iz RS5 kao predviđen motor za S6 i S7 za američko i azijsko tržište, naravno pričamo o novim modelima. Edited May 29, 2019 by Boyka Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 30, 2019 Report Share Posted May 30, 2019 Realno tu i nema koji drugi motor da se pakuje tu osim 2.9 tt V6, ali stvarno je pitanje - zasto u Evropi tdi? Bas me zanima koji je konkretno razlog? Nove Euro6 norme? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 30, 2019 Report Share Posted May 30, 2019 On 5/27/2019 at 4:33 PM, dovlagsi said: Nova bmw kečuga! u suštini otkako su mu smaknuli zadnju vuču nebitan auto, al eto svi u klasi su takvi pa šta sad... 118i 1,5 3cyl turbo 140 KS 220Nm 5,7 lit/100 km M135i xDrive 2,0 turbo 306 KS 450 Nm 4,8 sek 116d 3cyl diesel 116 KS 4,2 lit/100 km 118d 2,0 diesel 150 KS 350 Nm 120d 2,0 diesel 190 KS 400 Nm nisam video tekst, samo sliku sa strane, pomislio sam neki ford focus malo izdignut ili tako nešto... On 5/28/2019 at 3:27 PM, dovlagsi said: BAŠ ŠTETA ŠTO JE OVAJ S7 SADA ZAPRAVO TDI NAFTAŠ A AUSPUSI SU JEBENO FEJK AHAHAHAHAHAHA koje budale one što su ovo pravile, a posebno one koji kupe eeeeeej zamisli, fejk quad-exhaust.... pa to niko nikad nije imao! fejk auspusi su izgleda "novo crno" u auto industriji kapiram da ćemo ih viđati sve više i više. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2019 Report Share Posted May 31, 2019 možda je moglo i u njuz, ali klip na ovoj strani je zlato - mešavina beni hila i nadrealista: https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=05&dd=31&nav_category=12&nav_id=1548957 mora ovako ne znam da li ima embed ovaj b92 video player :) a tu je i možda korisna informacija: Međutim, postoji i jedna "caka" u vezi s komunalnom policijom. Prema zakonu, komunalni policajac ne može da zaustavi vozilo u pokretu, već može da reaguje pisanjem kazne samo u slučaju da se vozač zaustavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 2, 2019 Report Share Posted June 2, 2019 Kako mi samo ovo nije palo na pamet, stalno guzva tu 😄 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2019 Report Share Posted June 4, 2019 On 6/2/2019 at 10:51 PM, dovlagsi said: Kako mi samo ovo nije palo na pamet, stalno guzva tu 😄 nemaš taj mozak! Znam da ćete da hejtujete, ali meni ovo vrh :) Kad bi bila neka normalna cena, ozbiljno bih razmislio o nekom narednom e-vozilu kada za to sazri "scena". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 4, 2019 Report Share Posted June 4, 2019 Naravno da ćemo da hejtujemo, tbr Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 15 hours ago, dovlagsi said: Naravno da ćemo da hejtujemo, tbr hejteri će da hejtuju! a kad nakačim hdmi videćemo ko će poslednji da se smeje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 (edited) Meni je vrh ta mala honda, a posebno enterije sabijar, tako nekako jednostavno, malo retro, malo future! Edited June 5, 2019 by togFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2019 Report Share Posted June 6, 2019 16 hours ago, togFU said: Meni je vrh ta mala honda, a posebno enterije sabijar, tako nekako jednostavno, malo retro, malo future! jedino što mi nije jasno je što su zadržali default defaul volan iz svake druge honde, nekako mi je to malo bezveze u odnosu na ceo ovaj enterijer. kapiram da je jeftinije i to je taj što su napravili za sve modele, ali opet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 7, 2019 Report Share Posted June 7, 2019 Pa ono jbg nije mnogo bitno, prototip je, kapiraš da ima kamere mesto retrovizora? 🙂 to je prvi znak da ces pricekas malo na ovu Hondu Btw, kad smo vec ovde - nova Korsa na struju samo, u njemackoj ce biti 30k evra Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 8, 2019 Report Share Posted June 8, 2019 Meni su apsolutno nebitni elektricni koji su samo motor zamenjali autu na fosilna goriva. Cemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 8, 2019 Report Share Posted June 8, 2019 On 6/6/2019 at 4:09 PM, Lucky said: jedino što mi nije jasno je što su zadržali default defaul volan iz svake druge honde, nekako mi je to malo bezveze u odnosu na ceo ovaj enterijer. kapiram da je jeftinije i to je taj što su napravili za sve modele, ali opet. meni vishe smeta to sto je na haubi ovaj poklopac punjaca, ili sta vec, crn a ne u boji karoserije Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 8, 2019 Report Share Posted June 8, 2019 22 hours ago, dovlagsi said: Pa ono jbg nije mnogo bitno, prototip je, kapiraš da ima kamere mesto retrovizora? 🙂 to je prvi znak da ces pricekas malo na ovu Hondu dovla sisaj ga 11 hours ago, Junkie said: Meni su apsolutno nebitni elektricni koji su samo motor zamenjali autu na fosilna goriva. Cemu? Ne kapiram ovo? Whats the prob? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 10, 2019 Report Share Posted June 10, 2019 Sam si sebi odgovorio dovla, da. Na početku ovog videa se može videti kako je izgledao koncept, i poprilično je ok ispao i "final", nisu neke velike razlike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2019 Report Share Posted June 11, 2019 On 6/7/2019 at 11:27 PM, dovlagsi said: Pa ono jbg nije mnogo bitno, prototip je, kapiraš da ima kamere mesto retrovizora? 🙂 to je prvi znak da ces pricekas malo na ovu Hondu sve mi je to jasno, ali sam zapravo na ovo naleteo i tako što sam našao neko honda saopštenje koje je reklo eksplicitno da će kamere umesto retrovizora da stavljaju serijski i kao mnogo je to kul! 2 On 6/8/2019 at 9:41 PM, dovlagsi said: dovla sisaj ga e baš ovo! 🙂 On 6/8/2019 at 8:05 PM, iguana said: meni vishe smeta to sto je na haubi ovaj poklopac punjaca, ili sta vec, crn a ne u boji karoserije i to, pomalo, ali reši se folijom! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 13, 2019 Report Share Posted June 13, 2019 On 6/11/2019 at 9:43 AM, Lucky said: i to, pomalo, ali reši se folijom! :)) Samo da prodjes tehnicki posle maćora 🙂 Nismo pozdravili novi Ferrari SF90 Stradale, non-hyper hybrid car sa 1000 KS, upola cene LaFerrarija Znaci novi LaFerrari ce biti fazon Chiron Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 13, 2019 Report Share Posted June 13, 2019 2 hours ago, dovlagsi said: Samo da prodjes tehnicki posle maćora 🙂 mislim da se tehnički sad vratio u sferu tresla se gora rodio se miš, osim što je ofc skuplji i ne mogu da prođu baš neke najveće kršine koje moraju da fotkaju itd. ali ono - ne može da prođe jer mu je muljav levi far i ti fazoni nema više. evo za letnju sezonu nešto! Za dva dana počinje rekonstrukcija i uređenje saobraćajnica - Kraljice Marije, 27. marta, Džordža Vašingtona i Cara Dušana. Prema planu, urediće se i raskrsnica cara Dušana – Tadeuša Košćuška i uređenje platoa u zoni raskrsnice ulica Džordža Vašingtona i Palmotićeve. Predviđeno je da radovi traju do Nove godine, a za ovu investiciju iz gradske kase izdvojiće se 2,36 milijardi dinara (bez PDV-a). Radovi su podeljeni u tri faze. U prvoj fazi, sređivaće se deonice 1 i 2, od Ruzveltove do Starine Novaka. Ti radovi će trajati 65 dana. Druga faza počinje 20. avgusta, a radiće se deonice 3 i 4. Tom prilikom sređivaće se potez od Starine Novaka do Bulevara despota Stefana. Radovi na trećoj fazi treba da počnu 30. oktobra i trajaće 65 dana. U tom periodu biće rekonstruisana Ulica cara Dušana do Zoološkog vrta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 13, 2019 Report Share Posted June 13, 2019 ZOVITE PROTESTANTE! NE MOGU ONI TAKO SA NASIM GRADOM A DA NAS NE PITAJU! HA! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 14, 2019 Report Share Posted June 14, 2019 On 6/13/2019 at 12:40 PM, dovlagsi said: ZOVITE PROTESTANTE! NE MOGU ONI TAKO SA NASIM GRADOM A DA NAS NE PITAJU! HA! kad ti bude trebalo milion godina da dođeš do lokala pitaću te! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 14, 2019 Report Share Posted June 14, 2019 Još malo o Honda E: The company says power will be delivered through the rear wheels and feature four-wheel independent suspension that should make the ride more comfortable. The battery will also be located in the center of the car and below the floor, meaning the center of gravity will be low and the weight of the car will be distributed evenly between front and back, giving more stability and better traction. The 35.5 kWh Lithium-ion battery powering the car can be charged using a Type 2 AC connection or a CCS2 DC rapid charger. Charging will be fast, reaching 80 percent charge in just 30 minutes. The car will have a range of over 124 miles, which should be more than enough for trips around town although not enough for traveling long distances. But if you're looking for a small commuter car for the city, the E could fill that need. The Honda E will go on sale later this year and pre-orders are already open, but only in Europe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts