Doolio Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Ја мислим да је само у питању хевији случај ''јелен пред фаровима'' акције. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Moguce da je sunce u pitanju, ali opet... Nemam taj videoregistrator, ali da je ovde ludilo kako voze, to stoji. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Ако си мени одговарао - под ''јелен пред фаровима'' нисам мислио на то да је неког ослепело сунце, него да се психички и физички локовао услед нагле трауме:) Нпр. 90% оних трипова са женама које гуле пет аутомобила на паркингу је тај фазон - зна она да треба да скине ногу са гаса, не меша папучице, него јој је мозак у ''јоооој'' трипу и ето белаја:) Сад сам се сетио вожњи са швецом јао:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 (edited) Moguce da je sunce u pitanju, ali opet... Nemam taj videoregistrator, ali da je ovde ludilo kako voze, to stoji. Ali do jaja je kad Srba pokušava da pogodi kako se neka stvar zove u Srbiji :))) Podseća me na moju "znate, mi smo 20 godina bili u Nemačkoj" tetku, koja je godinama pola stvari nazivala ili nemačkim jezikom, ili radila direktan prevod isthi na srpski :D Edited August 25, 2013 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Jebiga, ne znam kako se to kod nas zove... Ovde se zove videoregistrator... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 pa nema ime koliko ja znam ... dashcam koristimo mi sa interneta a verovatno je prevod nešto kao - kamera na haubi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 haubi? :D pre bih rekao tabla ili tako neshto :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 pa ne'am pojma, ovako bih znao instant šta je, kamera na tabli nekako, ne znam ... videćemo već kad za godinu dana i do nas stigne taj trend! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Sad se osećam prilično glupo.. mislim da čak i ne postoji srpski naziv. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 samo "kamera" mozda? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 samo "kamera" mozda? Samo oštro Dovla Jbt koliko mozganja oko naziva, naravno da je samo "kamera" Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 meni po načinu na koji je preletela preko volana izgleda kao da je već bila u nesvesti u trenutku udarca, ali onda ne znam kako je uspela da održi pravac i odvali ovog lika po sred haube :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Она је до самог удара држала волан скроз на ''свесно држим волан'' фазон и имала позу која је скроз ''профи'':) Ја паре дајем да је ово што сам ја реко:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 oplakao sam kako je odletela 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 ko ima ćerku, nek joj daje od malena da se igra lego kockama i autićima, da mi kroz 20 godina ne bi ubila sina motoristu! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Ti si lud ako das sinu motor! :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slingeR Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 novi volvo coupe concept, kazu da ce biti predstavljen u frankfurtu mocno izgleda bas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Eh, kada bi ga jos napravili da izgleda bar na 50% ovako... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Juče je u Vojislava Ilića pored mene prošlo nešto što izgleda kao formula :) A nije X-bow, uopšte ne znam šta je ono, bio je mrak pa nisam lepo video, ali mislim da je bio plave-crne boje, bukvalno kao formula samo "izdignuto" jer naravno nije prava formula :) Jel neko zna šta je to uopšte? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Ja ga videh kod avale juce par puta prolazio. Klasicna domaca radinost ali verovatno nisi video u mraku. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 a onda ok, znači ono neki golf 2 sa šasijom formule :) onda nije toliko zanimljivo, mislio sam da je nešto serijsko :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 i ja sam video isto kao neku formulu u blizini opstine nbg, ali mi vise licilo od stare bube da je napravljen :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 ja sam cuo neku pricu da su se neki nasi eksperti sa masinca i elektrotehnike i odaklesvene skupili i napravili nekakvu formulu lol al to je neka pricha proizasla iz bleje uz pivo sa ortacima, nemam nikakav source :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Ta formula sa Mašinca je Drumska strela i poprilično je ozbiljan projekat :-) http://stt.org.rs/ Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts