Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

neko od ljudi koje imaš u prijateljima te pozvalo na te eventove.

btw, ja koliko sam zapazio, ljudi na fonu su pakao šabani. jedan dan su napravili žurku, u fazon 2 popodne, na trotoaru pored faksa i prskali na grand.

na dosta fakseva (praktično svim "društvenim") imaš tu šaban ekipu koja se po pravilu gura u prvi plan, galami i skreće pažnju na sebe, ali i meni deluje da ih na FON-u ima daleko više nego drugde.

m2c

saban ekipa je u svim bitnijim organizacijama FON-a, pocevsi od parlamenta itd.

pa i oni koji su bili ok se dodvoravaju njima i idu na njihov nivo, da bi bili kul na faksu

ja znam 10ak takvih primera, a ja ne idem na faks :c

Um caruje, Dundo Maroje!

ФОН је као нека домаћа варијанта америчког колеџа, само му фале ормарићи у главном ходнику и да спортисти, који су иначе јако успешни, добију оне братори јакне. Ево једне свеже вести чисто да боље дочарам http://www.puskice.o...eading-sekciju/

gde mogu da nadjem najobicnije military ogrlice, nista posebno, nista skupo, samo jedna plocica i lanac i to je to (in be4 proveri Army Shop, kontam da je tu skuplja varijanta)

561636_4515221315959_587068321_n.jpg

ne idu ti dogtags uz ovaj look, probaj nešto ovakvo:

Fuhfn.png

putar drug

Inace igrali opet utakmicu i neki crnja sto me je cuvao poceo gistro da me proziva ili kako bi ameri rekli pokusao je neki "trash talk". A ja sam verovatno poslednja osoba u toj celoj ligi koja ba se isprimala na ta sranja. Ali opet sam iskoristio priliku da se nekom u facu naj**** mr*** crn**** majke. Nije mu bilo jasno o cemu se radi pa je odustao . Mozda ce neko reci da sam bolestan ali stvarno je mnogo dobar osecaj :D

• Upvote (+1) 2

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...