Jump to content

kratki stripovi

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ја сам умро на овог Гарфилда лол:)

А овај са папом, интересантно је што сам некако отишао на дно стране и истрипово да стрип има само два последња квадрата, прочито их, реко ''ахаха царски, папа се снашо да га милују деца а да буде сејф фор врк!'' и онда скролујем и видим да има два уводна квадрата за амере и сморим се...

Тако да морам и ја да скинем мрак са ''могло је и без прва два квадрата'' парафразом:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

wzhQXnl.jpg

А овај са папом, интересантно је што сам некако отишао на дно стране и истрипово да стрип има само два последња квадрата, прочито их, реко ''ахаха царски, папа се снашо да га милују деца а да буде сејф фор врк!'' и онда скролујем и видим да има два уводна квадрата за амере и сморим се...

Тако да морам и ја да скинем мрак са ''могло је и без прва два квадрата'' парафразом:)

Видех пре ово, али нисам до сад са ове прве две (непотребне) сличице.

Edited by brue

Zašto ste oca napunili minusima, kad je onaj sa klincem i medvedom do jaja.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Drugari, treba mi jedan strip. Bio je pre 3 godine mozda. Bio je skup licnosti/razne vrste ljudi i u svakom kvadraticu je bio jedan kratak opis. Mislim da je crno/bele boje a da je oblacic sa opisom bio svetlo plave.

edit: kopam medju matorim topicima ako nadjem okacicu !

i evo par matorih allstar:

Invisible.jpg

peja.jpg

Dule-1.jpg

drasko.jpg

dulio.jpg

corey.jpg

tumblr_ktzlw2qCWq1qzp1zzo1_500.jpg

bfkoqv.gif

Edited by nikita_
  • Upvote (+1) 1

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...