Ste Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 close combat serijal Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 Ne znam dal je neko pomenuo kknd. Mnogo mi je kul bilo ono pravljenje svojih jedinica. Izaberes tip sasije, i koji top ili sta vec da stavis na nju i mozda jos neka podesavanja. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 dobar je bio i Earth 2150 zbog tog koncepta kreiranja custom jedinica, mada je failovao na drugim poljima (ocajan multiplayer ako se ja dobro secam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Ja se ne secam toga u KKND-u, osim ako nije bilo u dvojci? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 'de si Maleni jeb'o te kurac 100 nedelja!!!! :) vidim da si svrteo i premijerni vinil, alal vera alal vera. š'a ima novo, kakoe? :) Samo digi rilis je, vinil posle leta. :) Šta kod tebe ima? @Topic Homeworld: Cataclysm = najbolja kampanja ikada. Generalno su zapravo Homeworld igre imale najviše najež momenata. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 close combat serijal da, secam se da sam sa 10 godina imao demo CC III, i da sam znao da tu jednu mapu po par sati... Ne znam dal je neko pomenuo kknd. Mnogo mi je kul bilo ono pravljenje svojih jedinica. Izaberes tip sasije, i koji top ili sta vec da stavis na nju i mozda jos neka podesavanja. secam se da su ljudi to peglali na PS-u, i da su se kidali u multiju,a ja sam bio mali slinavi dement koji je jedino znao da igra Twisted metal 2 i eventualno wormse Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 (edited) @Topic Homeworld: Cataclysm = najbolja kampanja ikada. Generalno su zapravo Homeworld igre imale najviše najež momenata. Ovo je bas najez! Na toj misiji sam prestao da sumnjam u Homeworld 2. Dati brodu "personality" i to onaj najopasniji, hladni, ubilacki... to samo Relic moze. Ceo koncept je lood: destroyer sa masom i manevarskim sposobnostima frigate-a, health-om minimum 3 kapitalca i sopstvenim kompaktnim hangarom sa jos ubojitijim bespliotnim drone-ovima, koji su pak klasa za sebe - damage frigate-a, health corvette i pokretljivost fighter-a. Jos su interesantniji HW2FX, gde mogu da se kontrolisu. Edited May 23, 2013 by Death Egg Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Ja se ne secam toga u KKND-u, osim ako nije bilo u dvojci? U dvojci je to bilo. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Ne znam dal je neko pomenuo kknd. Mnogo mi je kul bilo ono pravljenje svojih jedinica. Izaberes tip sasije, i koji top ili sta vec da stavis na nju i mozda jos neka podesavanja. War Inc. je to najbolje uradio, ali su sjebali druge aspekte igre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nT.Shark Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 (edited) KKnD 2 je imao bedno pravljenje jedinica (kanda se ne secam da je imao?), a sto se te customizacije tice tu su osvojili Warzone 2100 i War Inc: battle for europa. da, warinc je imao bruka mogucih jedinica. Edited May 25, 2013 by nT.Shark Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Ја читам и таман оћу да вас изгрдим што нема мегаломаније и видим Бру је исправио неправду! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanvcz Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 dota2 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greenthumbs Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 C&C3 Tiberium wars :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 dota 2 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 warcraft 3 pisha po doti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaxaxa123 Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 rise of nations omiljena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 (edited) da li je moguce da samo ja volim total war serial? mislim da ga niko drugi pomenuo nije :) elem dodajem josh i Emperora i Pharaona :) ah da simpatichna mi je bila i Romance of the Three Kingdoms XI, ali ona ne spada u najbolju strategiju klasu.. (inache igram ceo serijal) :) Edited May 29, 2013 by tzarinho Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 spomenut je TW serijal. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 spomenut je TW serijal. sry, my bad :) tvoj post je bio zadnji na 2. strani, nemam pojma kako sam prevideo TW u njemu :) btw sluchajno se malopre setih igre Knights of Honor, koja uprkos nekim manama, spada u solidno zabavne/igrive strategije :) vrlo moguce zgog malene Zete, koja postaje malena Srbija, koja postaje neshto mnogo vece :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 citajuci ovaj topic prvi put vidim da postoji igra homeworld pa me podetila na sins of a solar empire, i sad vidim da ima neki novi deo :D ne mogu da docekam da se skine :D mada moram i ovaj homeworld da probam, seems promising Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 citajuci ovaj topic prvi put vidim da postoji igra homeworld prvi put vidim da postoji igra homeworld napusti saranu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 homeworld mi je pogodio zicu kao retko koja strategija, verovatno u klasi civilizationa i xcoma... totalno me je odradio po svim culima, nisam izlazio danima dok sam je igrao :) slicno sam zaludjen bio sa jagged alliance2 i gorepomenute strategije... takodje soldiers heroes of ww2 mi je sasvim legao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 war zone 2100 još uvek igram, kknd2 još uvek igram, warcraft 2 još uvek igram, homeland mrzi me da instaliram, red alert još uvek igram, Z ne mogu da je nađem, armies of exigo sam juče obrisao, suppreme commander 1 smorio posle 4og obrćanja... xD Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 kako skrolujes u vorkraftu?:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts