Vlada_ Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 nikola pejakovic car skucavanja "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 ne spavam 2 dana sestra je trudna, zakomplikovala se trudnoca pa ce morati sutra da je poradjaju carskim rezom mnogo pre vremena za 3 meseca tek joj je termin u zivotu se nisam osecao ovako bedno, slabo i bespomocno bar je u nsu, kazu da je dobra ta bolnica... hang on tiger. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Jutarnji car! Bice tesko jos koji dan. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 moram da se dovedem u red "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Dobro jutro radnička klaso! jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Овде су чудо ликови који иду из правца Земуна, увек уђу за целу траку у кружни ток и онда као ту стану, ако идеш десном траком ка Фонтани не можеш да прођеш од њих, редовно тако. Ja sam pričao s nekim likovima sa Saobraćajnog fakulteta koji se baš bave to projektovanjem saobraćajnica i bezbednošću i to, i oni su mi tvrdili da je problem što je taj kružni tok loše projektovan. Naime njihova teza je bila da da bi kružni tok bio bezbedan mora da ima onu kao "zavojnicu" na ulasku kako bi se usporio saobraćaj, a ne da ulazi ulica direktno kao tangenta kao što je to slučaj s Bulevarom M Pupina iz pravca Starog Merkatora. E sad, da li je to tačno nemam pojma, ali ne zvuči nelogično. treba kupiti jedan auto od 200 eur cisto za lecenje takvih frustracija. To i ono kada te isece lik, pa prosto samo ne zakocis kada to uradi i gg :) Malo je problem što u tim kolima od 200evra ćeš pre ti da izgineš nego taj lik koga si udario :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 pa ne ides na full frontal collision nego na ona sitna skucavanja, malo ga kvrcnes samo, cisto da se iznervira ako je nov auto pa da sledeci put opreznije pretice / ulazi u raskrsnicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 lo sta bre pricate vi You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 ne spavam 2 dana sestra je trudna, zakomplikovala se trudnoca pa ce morati sutra da je poradjaju carskim rezom mnogo pre vremena za 3 meseca tek joj je termin u zivotu se nisam osecao ovako bedno, slabo i bespomocno bar je u nsu, kazu da je dobra ta bolnica... žena mog brata je isto imala sličan problem. ona je sitna a nosila je blizance pa su bukvalno krenuli par puta napolje 2-3 meseca pre vremena. radili su joj cerklaž (je l' se tako kaže? :D) par puta i svaki put je pukao. na kraju se porodila prevremeno, klinci bili u inkubatoru neko vreme (ovaj jedan je čak bio odmah operisan jer još nije imao otvorene disajne puteve) i eno ih sada, jaki kao volovi. eto, jedan lepi primer iz prakse, da te oraspoloži! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 pa ne ides na full frontal collision nego na ona sitna skucavanja, malo ga kvrcnes samo, cisto da se iznervira ako je nov auto pa da sledeci put opreznije pretice / ulazi u raskrsnicu koliko znam, uvek si ti kriv kada zabodes lika od pozadi posto "nisi prilagodio brzinu saobracaju" evo bolje ideje Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 stigli mi novi kastomizirani autostikeri za alficu http://www.autostikeri.com/images/galerija-alfa/alfa-004.jpg, hijaooo plodiću više nego ovaj jebeni marko ovde! @Vitjsa hvala ti za onaj sajt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 e i moja je keva nosila blizance, prevremen porodjaj, ja preteko, i evo sta mi fali! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 stigli mi novi kastomizirani autostikeri za alficu http://www.autostike...fa/alfa-004.jpg, hijaooo plodiću više nego ovaj jebeni marko ovde! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 @saobracaj tema danas sam slusao lika na studiju b, radi za grad beograd! i bas je pricao da ce poceti da se uvode sve vise semafora koji imaju uslovno zeleno, za sad u ulicama koje imaju vise traka i da ce biti vise pesackih prelaza umesto novih semafora. upravo ono o cemu sam pricao, da je poenta da marmuni nauce konacno u odnosu na trenutnu situaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 koliko znam, uvek si ti kriv kada zabodes lika od pozadi posto "nisi prilagodio brzinu saobracaju" Kada se neko prestrojava pa ga zveknes in d pedu onda nisi kriv. Do 6 ujutru me maltretirao komarac, budio, grizao. Upalim svetla a njega nema, mlataram peskirom svuda po sobi da bi on poceo da leti ali verovatno se toliko krvi napio da ga bolelo uvo da se pomera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Mene pauk :/ ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Mene ona Australijanka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 ja sam spavao kao car Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 koliko znam, uvek si ti kriv kada zabodes lika od pozadi posto "nisi prilagodio brzinu saobracaju" evo bolje ideje treba nabaviti taj dash camera. keva nosila blizance, prevremen porodjaj, ja preteko wat? ne razumem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 хаха добар је први комента if this had happened in the usa all the lady had to do was wait for the guy to approach her car, pull the gun out of the glove compartment and claimed self defense. Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 trpy, mnogo se frljaš engleskim izrazima, "full frontal collision" , "dash camera" i slično. JEB'O TE MS! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Mene ona Australijanka Gief moar picZ! Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Mene ona Australijanka Vratice se Dundee QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 (edited) Gief moar picZ! tesko, cini mi se da se sad zaljubiska trpy, mnogo se frljaš engleskim izrazima, "full frontal collision" , "dash camera" i slično. JEB'O TE MS! извини Добривоје, ево да се исправим, мислио сам наравно на: "потпуни чеони судар" и "ветробрански снимач покретних слика" Edited October 18, 2012 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 mogao si da napišeš "ne ideš na to da mu uništiš auto već malo da ga čukneš" a u drugom slučaju da si napisao samo reč "kamera" skontalo bi se na šta misliš, ali lakše je da odeš u drugu krajnost sa bukvalnim prevodima i još staviš ćirilicu. JEB'O TE MS! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts