alfa Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 ne znam zasto, ali setio sam se ovog carskog posta, pa reko da podelim sa vama! te kornjace su istripovane, mogu da zginu u roku od odma zato sto, ne znam, voda nije 23.4 stepena, nego 23.5 ili da nece da jedu zato sto su se istresirale mice. a onda dodjes kod lika koji ima tu istu kornjacu, sutira je po gajbi otprilike, drzi je u govnjivom tanjiru maltene sa nuklearnim otpadom, pritom kornjaca ima 79 godina i igra basket. o/ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 koji carsaki post, prso sam na basket. Evo nagrada za tebe alfy, da imas novi avatar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 ima 79 godina i igra basket "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Pročitah kompletan topic o Iskotu. Neživot. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Pročitah kompletan topic o Iskotu. Neživot. hoćeš reći SMRT? (koju trenutno priželjkuješ nekome sa tog topica :o ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Gledam klip na jutjubu, i neko pichkaranje u komentima.... i vidim neko WOTUJE ko car.... kad ono.. nick "mrdoolio" ..... pa jel moguce :) ?fazon, sad cu da mu nadjem neki random post da mu uvalim pluseve po ruru Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 ne znam zasto, ali setio sam se ovog carskog posta, pa reko da podelim sa vama! o/ Брате умро сам и ја од смеха, мислим, фала богу да сам заборавио на неки пост од пре две године и сад ми ко да је неко други писао:) Хех, ето умем да будем смијешан:) Ал де нађе то, шта радиш то по форуму лол:) Gledam klip na jutjubu, i neko pichkaranje u komentima.... i vidim neko WOTUJE ko car.... kad ono.. nick "mrdoolio" ..... pa jel moguce :) ? То је за ону децу што играју на тргу?:) ахахах Е, ал на јутубу имам фазон 3-4 коментара укупно за колико постоји јутуб. Тако да ипак није да вотујем свуда brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 То је за ону децу што играју на тргу?:) ахахах Е, ал на јутубу имам фазон 3-4 коментара укупно за колико постоји јутуб. Тако да ипак није да вотујем свуда Ahahaha, da! Znaci, nisu to deca... ono, moje godiste su neki od njih, ima i starijih, znaci raspon godina 15 - 30 bez blama. Iz plesnog kluba mog.... i to ja uzeo da citam komentare... i fazon citam 2 strane.. i rekoh da vidim RANDOM stranu.. i kliknem 8 (inb4), i vidim WOT... haha, pa koja je verovatnoca ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 između 0 i 1! ceo dan sam se drkao sa nekim radom za faks (i nisam se makao što je najgore), smrdljivi poslednji ispit, imam osećaj da sam lakše položio sve do sada nego ovaj jedan, mnogo sam nezainteresovan. csb :( Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Ahahaha, da! Znaci, nisu to deca... ono, moje godiste su neki od njih, ima i starijih, znaci raspon godina 15 - 30 bez blama. Iz plesnog kluba mog.... i to ja uzeo da citam komentare... i fazon citam 2 strane.. i rekoh da vidim RANDOM stranu.. i kliknem 8 (inb4), i vidim WOT... haha, pa koja je verovatnoca ! ахах до јаја:) Ја мислио оно неко одељење из средње фазон:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 jos jedno glupo pitanje, sa kojim domacim karticama je moguce placanje na netu...sa dinarskom visa karticom komerijalne banke ne moze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 ja sam kupovao pecurke na s&f sa dinarskom visom credit agricole karticom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Rade oni konverzije, samo je pitanje da li konkretno ta banka dozvoljava plaćanja na netu. Ja sam imao baš dobra iskustva sa Piraeusom za prijem iz inostranstva i plaćanje na netu. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 u komercijalnoj si automatski dobio devizni račun uz karticu, i kad na njega staviš neke evre, moći ćeš da plaćaš karticom na internetu, pod uslovom da imaš napred svih 16 cifara i pozadi tri CVV cifre. zapravo, ovo što sam napisao važi za visa classic karticu, ne znam koju ti imaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 (edited) И у Интези је сличан фазон, добијеш неку Виза интернет каритицу, уз основни рачун. Edited September 24, 2012 by Ребел Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 hali gali "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 u komercijalnoj si automatski dobio devizni račun uz karticu, i kad na njega staviš neke evre, moći ćeš da plaćaš karticom na internetu, pod uslovom da imaš napred svih 16 cifara i pozadi tri CVV cifre. zapravo, ovo što sam napisao važi za visa classic karticu, ne znam koju ti imaš. e pa to je fora, sto na ovoj dinarskoj nemam te cvv cifre sa zadnje strane...nista svraticu sutra do komercijalne da ih pitam/izvadim novu karticu Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 jebo me kurac da uzimam da jedem pre spavanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Shez doin it wron Pre ce biti da ga doin it right, jer ima muza, neka godisnjica u pitanju, voli ga i zeli da ga obraduje. A to sto je nama to "glupa fora, svi komoneri(naziv koji je trenutno aktuelan na forumu) su to radili", ipak je to samo nas problem. U drugim vestima, krecem opet na plivanje posle dvomesecne pauze, mozda i duze. Forme vise nema, sve iz pocetka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Lesko voli kad je neko glup pa mu objasni zasto je u krivu! Sa druge strane, ja ipak mislim da se vudu zajebavao, mozda sam i ja zbog toga glup :SE da, evo ga neki car koji pamti fazon sve! http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/344341/Nista-ne-zaboravlja-Seca-se-sta-je-radio-svakog-dana-u-poslednjih-deset-godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Vudu, rekao ti Daki da si glup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Edeste lepotani, a i vi ostali komoneri moji lucidni! :* Zaprimljen sam u bolnaju, bice sve kulijana :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 drzh' se vitjo! o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 y u in hasptl trokty? Ispit za čukicu, bring it on! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 (edited) Pre ce biti da ga doin it right, jer ima muza, neka godisnjica u pitanju, voli ga i zeli da ga obraduje. A to sto je nama to "glupa fora, svi komoneri(naziv koji je trenutno aktuelan na forumu) su to radili", ipak je to samo nas problem. U drugim vestima, krecem opet na plivanje posle dvomesecne pauze, mozda i duze. Forme vise nema, sve iz pocetka. Mislim da nisi shvatio poentu vuduovog posta, nije bila kritika iznešene ideje, nego pošalica-kritika na potrebu nekih drugih iznenađenja. Premda jedno drugo ne isključuje. :) Edited September 25, 2012 by Савовски 1 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts