f4ts0 Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 jel sam ja glup ili niko ne provaljuje sta je ivan napisao? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 +1 za zimu, fak dis šit. Sve je interesantnije zimi. Jedino što nema toliko razgolićenih cica na ulici, al' bože moj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 (edited) jel sam ja glup ili niko ne provaljuje sta je ivan napisao? Ako misliš da je promašio kalendarski kraj leta, nije da je toliko zadojen mržnjom prema letu pa da promaši datum za desetak dana :D Tako da je verovatno mislio na izveštaje nekih meteorologa da ovih dana kreće hladnije, ''jesenje'' vreme za stalno. Edited September 12, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 capke konta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 (edited) Hvala kurcu da stiže jesen, uželeo sam se kiše posle koje se ne osećam kao da sam u sauni. I da javim da sam se uspešno otarasio komaraca o/, Raid tečnost i Raid tablete su završile posao. Doduše ne umiru sami ali ili blejkaju na zidovima čekajući da ih ubijem, ili lete ispred mene ko pijani pokušavajući da me ujedu. Edited September 12, 2012 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 a onda ok. Mada ja videh da nakon par dana osvezenja opet ide topliji talas. Zivelo leto na moru ili planini! Do 32 maksimalno sa blagim povetarcem i pokojim oblacicem paperjastim!dule raid You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 nisam mislio na kalendarsko leto, nego na kraj jebenih vrućina. posle ova tri kišna dana će opet valjda biti sunčano, ali verujem da neće više dostizati 30 stepeni. i sad osećam da sam izbaksuzirao i da će do kraja oktobra biti sauna :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 stoji da nije onako odvratno napolju, ali i dalje se znojiš ako ideš negde između 12 i 17h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Ја исто не подносим врућине, на све преко 30 степени хоћу да умрем. И 30 је вероватно много, ал сам навикао, јер је 40 постала стандардна летња температура, па нам ово дође као неко идеално време. Не знам да л' је зато што сам рођен на зиму, ал обожавам снег и генерално немам никакав проблем кад је хладно. Једино што смара за зиму је кад се ухвати лед, па се људи ломе, све остало је боље од знојења, поготово опојних мириса из градског превоза лети. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 stoji da nije onako odvratno napolju, ali i dalje se znojiš ako ideš negde između 12 i 17h. Стоји да имам сто трилиона евра, али ено и даље неких тамо иљаду евра који нису моји! 1 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 sad sam isao u grad/iz grada busom, pa ono je uzasna huzva i krkljanac, i uzasno je vruce. sav sam mokar. ocu da zivim na kubi, ali bogat i da imam struje! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Стоји да имам сто трилиона евра, али ено и даље неких тамо иљаду евра који нису моји! nije uopšte taj fazon, stavljaš mi reči u usta volim kad je ispod 20 stepeni, a živim u gradu u kojem je prosečna temperatura 12, tako da definitivno nije "leba preko pogače" fazon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Nije sija nego vrat !:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 bolje ivke nemoj srat Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Па људи браћо, па битније је да администрација има ''реп бар'' него обични чланови:) E bas to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sion Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 koji je kurac sad u gsp-u, iskljucuju klime iako je 30 i vise stepeni... znam da je sredina septembra, ali je i dalje vrucina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Mene klima smara....klima jedino funkcionise ako u autobusu ima toliko ljudi da svi sede....sve preko toga je uzasno...i onda se desi da udjem u bus sa klimom zatvoreni prozori a unutra smrad pakao i uzas :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 sad je iz klime izbijao topao vazduh i smrdela je ko klime u deusu krajem sezone, dakle urnebesno You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sion Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 ja sam sad recimo se vozio 16icom od Banije do Pohorske, kod Banije je redovno guzva, prepuni busevi, i eventualno se bus prazni par stanica pre kraja, jos je bio onaj noviji bus, sa tapaciranim sedistima od kojih ti se bulja oznoji vise nego da si sedeo na ringli, pa opet su samo pootvarali prozore, ni k od klime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 nije uopšte taj fazon, stavljaš mi reči u usta volim kad je ispod 20 stepeni, a živim u gradu u kojem je prosečna temperatura 12, tako da definitivno nije "leba preko pogače" fazon Како могу да ти стављам речи у уста кад је то мој коментар на твој пост, нисам ти едитово квоут или тако нешто лол:) Једино ако мислиш да ми је паралела лоша, али то није стављање речи у уста, а паралелу ћу сада објаснити: Заборављаш на аспект да је ''граница остваривања свог права подручје нечијег туђег права''. Другим речима, ако Мика воли милион степени, а ти волиш нула, а милион степени је само од 12 до 15 сати (а ни тад није милион), значи да си ти ''остваренији'' осам пута од Мике, а коментаришеш ''ето, да није тих три сата''. На то се ово моје односило. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/341836/Pogledajte-zvrljotine-koje-su-na-sastancima-pravili-Slobodan-Milosevic-Dragoljub-Micunovic-Milan-Kucan :)) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 ja stvarno nisam hteo da svojim radovanjem zbog toga što se letu nazire kraj izazovem ovoliku diskusiju, te neću više da odgovaram. dulio, imaš posla i na drugim topicima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Ја мислим да ти превише озбиљно перципираш флејм због радовања због хладноће:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 tvoje wotiće je moguće preozbiljno shvatiti? :dinosaurus: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 По концепту не, по циљу да:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts