nikita_ Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Ja dzigericu sa lukom, i jos luka! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 (edited) Danas zaspao u 8 ujutru. Drug i njegova verenica bili na vikend u Svedskoj, pa ih cekao na aerodromu, a let je kasnio 4ipo sata. Ona je trudna, a zadnji su izasli sa cekiranja pasosa. Niko od gastarbajterske stoke da se seti pa da ih pusti preko reda feat. avion iz Hurgade stigao u isto vreme. Edited September 11, 2012 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 meni je iz svedske kasnio avion osam sati...za trenutak sam pomislio da cekam beovoz gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Bilo je cigana na aerodromu? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 već sam pisao al nije na odmet da se ponovi: slobodno na tesli idi na krajnju desni šalter (onaj za pilote), samo budi ljubazan i pitaj da l smeš ofc in other news, prženice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 bacio 50e na vma da bi mi doktor rekao ono sto vec znam, samo zato sto keva panici i kao moras kod doktora, moras... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 50e? i ajde ti sada objasni majci da mozes da uradis operaciju na otvorenom srcu za litru rakije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 pregled + snimak... al nedokazano zensko, ko je jebe, nek baca pare Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Kod koga si isao? i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 50e za brigu manje, meni to deluje kao dobar dil. Videću tebe kad budeš imao dete jednog dana i nešto mu zafali, ima da ga moliš da ode kod lekara :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 njena zabrinutost je skroz opravdana, ali brdo ljudi joj govori istu stvar, a ona tvrdoglava. Bar joj je sad lakse, pa neka je to kostalo kolko je kostalo, iovako nisu moje pare :D @rbds neki barjaktarevic jbm li ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Ja svake druge nedelje po 3k za pregled, život je lep! :) To me podseti, sutra moram opet. Le fu. Prekosutra ispit, a pročitao sam knjigu samo jednom. Teško je. Oh, well. Neće se dota sama igrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Medo, nikad neces ozdraviti :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 iovako nisu moje pare :D to mozes da izjavis samo u slucaju da ti imas posao i placas sve svoje zivotne potrebe sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Medo, nikad neces ozdraviti :( I dalje te mrzim, imbecilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Sjashi :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Francuski predsednik slepoj atletičarki: Niste me videli kad sam vam mahao. Oland je slepoj atletičarki Asiji El Anuni čestitao na pobedi i otpevanoj "Marseljezi", a na njeno pitanje da li mu se trka dopala, on je odgovorio potvrdno. Tada je usledio i gaf. - Naravno! Bili smo oduševljeni. Čak smo vam i mahali s tribina, ali izgleda da niste primetili - rekao je Oland slepoj sportistkinji. Zbunjena atletičarka kratko je odgovorila: "Nažalost, nisam vas videla". 2 x facepalm :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 fejspalm ili ne, dokazao je da je vidi (hehe) kao normalnu osobu i ne razmišlja da li će je uvrediti nezgrapno sročenom rečenicom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Istina, takodje je dokazao da nema pojma sta prati... Ipak, bolje su prosli od nasih paraolimpijaca... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Posle skoro dve nedelje skinuo sam zavoje sa stopala i obuo patike, smučilo mi se više da se vučem u papučama. Vratio se malo u Jgd izmedju rokova, dobar prijatelj je organizovao takmičenje/izložbu fotografija koje će biti izložene svuda po gradu, pa da iskoristim priliku da ih vidim. 1 1 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Novi forum jebe keve kako izgleda preko fona Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Upravo sam video da mige postuje na benču a ovde ga više nema :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 dobro jutro svima dvini u'tro! kako sabija kad se sam digneš sabajle pa ti nije jasno što... jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Posle skoro dve nedelje skinuo sam zavoje sa stopala i obuo patike, smučilo mi se više da se vučem u papučama. Vratio se malo u Jgd izmedju rokova, dobar prijatelj je organizovao takmičenje/izložbu fotografija koje će biti izložene svuda po gradu, pa da iskoristim priliku da ih vidim. sta bi? pio si vodu? 1 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 good mouning Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts