Zwerko Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 To na stranu, ne znam jeste li primetili kod ripova, na stranu i sam kvalitet, ali recimo - The.Dark.Knight.Rises.2012.1080p.BluRay.x264.YIFY rip je ok slika, zvuk je mogao da bude bolji no, redovno se smenjuju malo scene u fulskrinu, malo leterobks fazon sa crnim linijama, a recimo - The Dark Knight Rises 2012 BRRip 720p x264 AAC - KiNGDOM rip je skroz normalan i leterboksovan i sve ali oba imaju istu foru SPOILER!!! kada Betmen šutne Bejna kroz vrata na kraju, sledeća scena je u oba slučaju kao drpljena sa nekog pedestog ripa :S Prvi rip sam odgledao ceo, drugi sam samo preleteo da čekiram leterboks i to mi deluje ok, ali je taj kraj isti u oba, nekako mi je skroz čudno. Nisi skontao sta je Nolan uradio, prvi rip koji pominjes je zapravo ispravan. Naime delovi filma su snimani IMAX kamerom i zato je vise detalja i te scene su u full screenu, Nolan je namerno trazio da to tako bude na Blu ray disku, da bi mogli ljudi da vide veci kvalitet, isto je bilo i sa Dark Knightom. Naravno nisu imali para da ceo film snime IMAX-om pa je snimao samo bitnije i isplativije scene. Dakle prvi rip koji pominjes ti je zapravo originalan sa Blu raya, ovaj drugi je neko nesto budzio. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Ista fora je postojala i u prethodnom Betmenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Није до рипа, такав му је глас, стеј а вајл енд лисн фазон. А ако мислиш због пригушености и клиповања, то је због маске. da taj stej a vajl end lisn fazon je roflmario, jer zvuci kao da ima 100 godina preiskustva sto nikako ne ide sa samim bejnom u filmu same scene tj rezija istih je fejlovala u bitnim scenama sto se mene tice, ne samo zbog ugla kamere vec i zbog same iseckanosti istih (ili je mozda nolan uradi onesto nolanovski pa sad postoji debelo u duboko objasnjenje za sve to, kako on u stvari kritikuje nesvesnost ljudi o zagadjenju i globalnom zagrevanju :) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 mala pauza između wot-ova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Ah što je lijepa, uvijek se sjećam njeeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Vidi ovog Dulja što se gura, pa ti se nisi ni rodio dok je Kole veličao An kao vrunsku cuši! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 "Rodiće se jedna Ann u Hathawayima, i biće vrhunska treba!" - Kole Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Meni je ta Ann tako random riba, al dobro.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 bela je ko sir i izgleda vrlo prosecno.. pola ribi na klinke iz kese/sa fejsa su joj objasnile.. 1 1 Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 (edited) Zavisi o kom segmentu pricamo. Ribe mi bude dve emocije, 1. da je poderem 2. da je drzim za ruku i volim (karikiram ofc). Kod Anne mi je ravna linija za oba, a kapiram da ni za bleju nije zanimljiva :D. A sa kratkom kosom lici na rahiticnog tinejdzera :( ladyboy :( Edited November 27, 2012 by LongIey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Slažem se :) Realno meni ona većinu vremena nije baš nešto spec, i generalno je cesto ispošćena što bi ti rekao, ali je u betmenu mega-do-jaja-i-preko-toga :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 (edited) pa brate sa kratkom kosom i sva ispošćena zbog neke uloge i nije primer lepote, ali to nije baš argument meni je ona vrh u obe kategorije :) Ja sam kapirao da su te slike kada ima kratku kosu, sa ulice, kao svakodnevne, zato sam im i dao na tezini :) Evo guglao sam je malo, ona je tacno taj tip ribe, stvarno ne mogu da kazem da nije lepa, ali je tako u kalupu lepa, nije nekako specificna. sto meni ne odgovara, nekako je Odri Hepburn vrsta lepote, a mene to nikada nije tangiralo, ja volim onu specificnu lepotu, Sofija Loren fazon.. edit: A i sada ste me zbunili, da li se ocenjuje samo u Betmenu ili u RL-u. Mislim isto tako nije argument kako neko izgleda na platnu, mogu da naprave od svakoga sta hoces :). Ko kada bi reko Bejl do jaja izgleda (no homo) a video si ga npr samo u American Psycho, a naravno da ne izgleda tako svaki dan :) Edited November 27, 2012 by LongIey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Tema se zove Betmen, ja sam tamo komentarisao, ovako mi nije nesto spec. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 у рлу ценим 90% глумица је просек или испод просека :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Meni je ona ok, ali mi nije seksi, a kad mi neka nije seksi, onda ni ne postoji! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Vidi ovog Dulja što se gura, pa ti se nisi ni rodio dok je Kole veličao An kao vrunsku cuši! NO U Да се разумемо, ја сам одавно још сасвим објективно замијетио да је она симпатично девојче, без уплива неког сад личног укуса претераног (ко кад би за неког лика исконстатово објективно, не знам, да има широка рамена и шта ја знам, то су ипак неки објективни чиниоци), а субјективно ми је готивнија од тога, вероватно ми дрнда неке тригере. Међутим, поента је да је нико није капирао ко рибу до, не знам, гет смарта - осим мене и холивуда који ју је младу врбово. И ево, Боле каже да је Коле замијетио као младу. Ако сте ме скапирали, екстра, ако нисте, опет екстра зезање лудило:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Ma не фали јој ништа ни на оној претходној слици. У онаквом стању би сви ми имали највише шанси код ње.... Не би могла да се брани! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Dobra je Anica, ne zajebavajte, go Duljo go, na tvojoj sam strani :P I naravno najbolje kod nje je što se ne libi da se skida pred kamerama, brat bratu u svakom drugom filmu pokazuje sise i ristekpa za to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 meni je ann sjajna riba isto, ali sam se iznenadio kolko je agilna bila u betmenu kakve crne klinke topik, kakav blasfemi sfw spoiler nsfw spoiler a i greota da se ne stavi ovo, iako nema veze s betmenom ili ann direktno Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Ko su ovih četvoro skroz desno? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 hm, pa odokativno, endru garfild, rašida džons, onaj lik iz novog trona i noomi rapas. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Ovog Garfilda ne bih provalio nikad, a ovu skroz desno nisam gledao osim u trejleru za Prometheusa. Jedino ova plava u sredini mi je misterija, ovo četvoro mi je bilo poznato, ali nesam školovao. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 pa ta plava je ova iz hangr gejs... kako se sad već zove. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 (edited) noomi ti je i iz originalnog girl with the dragon tattoo, gledao si to sigurno :D a za ovu plavu bih rekao da je dženifer lorens (hunger games, winter's bone, x-men novi) edit: čili zna! Edited November 28, 2012 by Mr. Nobody Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts