shoocky Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 i sam dobije ceo set! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Sta je sa sudijama jebote? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Ne, ne, ovo je strasno sramotno. Useravali su nam se protiv Italijana, ali ovo je nova dimenzija bezobrazluka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 FOR MOTHER RUSSIA! o/ Jbt ne znas sta da gledas pre, celzi siti, odbojku ili vaterpolo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Bravo za Ruse u odbojci..Perfektan poslednji set Muserski jebeni bog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Opasna odbojka. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 kartoni lete ko konfete ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 au kojikurac :D gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Kurac go mamu vam jebem. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 JEBI SUDIJE JEBI CRNOGORCE JEBI SVEEE JEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Kako bi podavio sve sudije u bazenu sada :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 jebi bre jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebi jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebi Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 MRTVU VAM MAMU JEBEM GOVNOGORSKU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 heh, sramota za vaterpolo. JEBI BRE JEBI! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 DZABE VAM SUDIJE, DZABE VAM TOLE, JEBI BRE! uf koliko sam se iznervirao, drao sam se kao konj poslednju cetvrtinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 DZABE VAM SUDIJE, DZABE VAM TOLE, JEBI BRE! uf koliko sam se iznervirao, drao sam se kao konj poslednju cetvrtinu "VIINJAAAAAAAAK, DAJ VINJAK OVDE KONOBAR MAJKU TI JEBEM!!!!!!!!!" 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 JEBI GOVNOGORCE BRE JE BI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 kradu nas stalno, ali ovo danas je bilo presmesno jebote :)) JEBI BRE IZRODE! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Uz onoliku sudijsku režiju bi milica milša odglumila za oskara. JEBI BRE Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Bolt se izborio za štafetnu palicu IZVOR: B92 | , BETA | JT Pored tri olimpijske zlatne medalje koje će poneti sa Igara u Londonu, u koferu Jamajčanina Juseina Bolta naći će se i vredan suvenir. Beta Posle subotnje štafete 4x100 metara, u kojoj je Jamajka postavila novi svetski rekord u vremenu od 36.84 sekundi, Bolt je zatražio palicu za uspomenu. Prisutni zvaničnik je odbio molbu, publika je zviždala, a Bolt je u neverici otišao. Nešto kasnije palica je, ipak, završila u njegovim rukama. „Pretpostavljam da je neko pričao sa tim čovekom i rekao da treba da mi je vrati, tako da sam je dobio“, rekao je najbrži čovek na svetu. Osvajač ukupno šest olimpijskih zlata dodao je da je ovo bio prvi put da je tražio tako nešto, kao i da je drugove iz tima Jamajke zamolio za potpis na štafetnoj palici i zajedničku sliku, koju će okačiti na zid u svom domu. Jedina fotografija koju drži u kući je, kako kaže, primopredaja štafete sa Igara u Pekingu 2008. godine. http://www.b92.net/sport/london2012/atletika/vesti.php?yyyy=2012&mm=08&dd=12&nav_id=634168 Mislim da komentator na RTS-u jos uvek ne zna zbog cega se Bolt bunio... (Bane, 12. avgust 2012 13:38) Jedino naš komentator Korać nije shvatio "raspravu" izmedju Bolta i komesara koji je zahtevao da mu Bolt vrati palicu, kao što su to uradili i ostali. Umesto toga izmislio je priču o pokušaju diskvalifikacije tima Jamajke i propustio da komentariše diskvalifikaciju tima Kanade! Previše nepotrebne " strasti" tokom prenosa sa mnogo kuknjave umesto stručnog komentara ovakvog spektakla! (D.živković, 12. avgust 2012 13:38) U prenosu se videlo kako Bolt ubedjuje sudije da mu je ostave, a nas vrsni komentator Korac, je to objasnio kao da se oni raspravljaju oko regularnosti u primopredaji. Nakon toga nije nas udostojio ni objasnjenja da je Kanada diskvalifikovana zbog greske. On je covek sve vreme pravdao jamajcansku stafetu i ako ih niko nije ni dovodio u sumnju...Posle ovoliko godina njegovog prenosenja ne mogu vise da ga slusam... (ja, 12. avgust 2012 13:18) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 pisaj po sirotinji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 JEBI GOVNA ISPOD GORICE Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Svaka cast momci! Nego, je l' moze neko da mi objasni sta znace one linije u vaterpolu, zelena i crvena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 ne smem da se zakunem ali mislim da su linije za peterac i za dva metra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 ameri sabise spance u basketu na kraju iako su se dobro drzali:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Smeo si da se zakunes :) o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts