tOMABRE Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Preterao je Parker, ali bas me zanima hoce li ga pljuvati navijaci kao sto su nasi Teodosica posle EP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Francuzi su dali 6 poena u poslednjoj cetvrtini od toga 2 poena u poslednjoj akciji?? Da fak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 dugacki tekst o stojanovicu, aca car Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 je l to korać rekao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 ahaha, kakve mushice jebote...korac i milojko carevi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 8, 2012 Author Report Share Posted August 8, 2012 mrtvi retardi opet ne prenose kosarku. A koliko vidim nema ni kod hrvata :( Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 (edited) prenose srbija madjarska mada je mrtva trka da li je dosadnije to ili ameri-australija ват? Човек потврђује све што сам рекао. Неш заправо зна ту кошарку, зато и јебе кеве. Смрт Кобијима! ali sledece godine kobiji i nesovi igraju zajedno u lejkersima :D Edited August 8, 2012 by Shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 http://webtv.vektor.net/channel_list.php?q=hd Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 кошаркашку врлину наведем да се зовеш Дуле и да си ћелав, ја ћу бити најбољи кошаркаш... ili ces me jednostavno naterati da se osisam na celavo... a onda ces morati da ubacis i neki akvarel u jednacinu da bi ostao tata igrice... :DDDDDDDD inace se 100% slazem sa tobom... cak ne bih smeo da se zakunem ni da ce osvojiti zlato... bez obzira na motoriku, droge i sta god... sustina im nedostaje... mi smo u kurcu, ali naucice ih vec neko sta je kosarka... i to vrlo brzo... dvostruku MVP NBA lige Stiv Nes ima neke kontra argumente http://www.youtube.com/watch?v=x6TPkPovUw0&feature=related stiv nes ima argumente koji idu nama na ruku... ne vidim 100kg misica i kucanje preko jaominga... ali ima i nekih igraca koji nisu za NBA... nisu taj tip zivotinje... znanje je na drugom mestu u cirkusu zvanom NBA... evo jedan antologijski :DDD ват? Човек потврђује све што сам рекао. Неш заправо зна ту кошарку, зато и јебе кеве. Смрт Кобијима! haha... tuzilastvo prihvata egzibit ej i nema prigovora... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Inace, ja stvarno nemam nista protiv Ace kad prenosi fudbal, ali ovo je jezivo. Ne znam zasto ne daju Koracu da prenosi lepo, covek se razume u sport, ima prijatan glas, a kad se raduje to zvuci normalno, a ne kao ovaj orangutan. lesko brate,opet si u lalalendu,si normalan ti:) Jos vidim kacis onaj njegov klip gde on tu kao nesto laprda koji su sportovi carevi,a koji ne:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Da dodamo malo ulja na slucaj Stojanovic. :] Aca poznalvalac fudbala.... o isuse nije ni cudo sto nam je fudbal skurcan ako ga Aca poznaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Иако ме Аца смара као коментатор, не знам да ли бих могао да кажем да не познаје фудбал. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 ovaj tekst za acu je odlican,podsetio me vremena gledanja premier lige na bk telaviziji,tada im je sponzor ako se dobro secam bio teachers :),lepe vremena za mene kao klinca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 http://webtv.vektor.net/channel_list.php?q=hd au koja pobeda Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 iju! pa ovo je možda najbolji link godine :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 lesko brate,opet si u lalalendu,si normalan ti:) Jos vidim kacis onaj njegov klip gde on tu kao nesto laprda koji su sportovi carevi,a koji ne:) je l' si poslusao ceo klip ili si slusao na preskoke? Ne prica o tome, nego o poremecenim sistemima vrednosti, o budzetima, itd. Dobra je prica skroz. I stvarno mi je gotivno njega da slusam, pogotovo kad prenosi vaterpolo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 carevi najveci bre:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Au svaka cast za link !!! Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Иако ме Аца смара као коментатор, не знам да ли бих могао да кажем да не познаје фудбал. evo ja cu ti reci, ne razume se u fudbal i tacka... ne zna osnovne bazicne stvari a batrga se terminima koje je pokupio na netu da bi zvucao pametno... nama je on pis zivi (u najboljem slucaju), kada se skupi ono ekipa bivsih propalih fudbalera i slusa njega... ne oseca igru nema pojma sta sudija svira ne razume se u taktiku ne prepoznaje sta se desava na terenu ili u nekom duelu... jednostavno pojma nema jer nikada nije bio blizu fudbala... i onda sve to zacini nepotrebnim informacijama koje je izguglao da bi eto bio informisan pametan i zanimljiv, a nije... smarac je najgori... trebao je lepo da ostane na vaterpolu i tenisu i super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 ne treba nam aca na tenisu, zadržite ga, fudbaleri :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 mene je npr sasa mikic juce odusevio kako je prenosio zvezdu, jes da ima onaj naglasak smesan tipa srEdinu terena, hOlandija i tako to, znate na sta mislim :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Od kad se bodi bilderi takmice u kajaku :)) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 evo ja cu ti reci, ne razume se u fudbal i tacka... ne zna osnovne bazicne stvari a batrga se terminima koje je pokupio na netu da bi zvucao pametno... nama je on pis zivi (u najboljem slucaju), kada se skupi ono ekipa bivsih propalih fudbalera i slusa njega... ne oseca igru nema pojma sta sudija svira ne razume se u taktiku ne prepoznaje sta se desava na terenu ili u nekom duelu... jednostavno pojma nema jer nikada nije bio blizu fudbala... i onda sve to zacini nepotrebnim informacijama koje je izguglao da bi eto bio informisan pametan i zanimljiv, a nije... smarac je najgori... trebao je lepo da ostane na vaterpolu i tenisu i super pa on ni ne prenosi vaterpolo i tenis?Mislim,evo sad je prvi put vaterpolo,a i tenis moze da se nabroji na prste dve ruke koliko je puta prenosio Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 I ja sam se zacudio kad sam video na sta lici ovaj kajakas. Jel to normalno za taj sport ili je ovaj Novakovic neki batica? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts