Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

Чудно ти што неко пише ћирилицом на интернету?

Па ти мора да си прави ретард.

/мислим на креатора слике и свакога коме је то "чудно"/

On 8/8/2012 at 8:56 AM, brue said:

Чудно ти што неко пише ћирилицом на интернету?

Па ти мора да си прави ретард.

/мислим на креатора слике и свакога коме је то "чудно"/

Mislim da je poenta u necem drugom. Ima ljudi koji misle da su veci Srbi, jer pisu cirilicom na internetu i mislim da su oni meta ove satire.

On 8/8/2012 at 9:17 AM, BarcaS take 2 said:

Mislim da je poenta u necem drugom. Ima ljudi koji misle da su veci Srbi, jer pisu cirilicom na internetu i mislim da su oni meta ove satire.

Тај трип је безазленији од "ćirilica nije za internet, ja sam progresivan" трипа.

On 7/3/2012 at 4:24 PM, mohican said:
Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Знати више језика је богатство и има својих предности. Исто је и са писмима. Ми у ствари имамо среће што научимо веома лако и латиницу и ћирилицу, тако да су ретарди сви они који су у фазону "шта ће нам ћирилица кад цео свет пише латиницом" или "сви који пишу ћирилицом су назадни клерофашисти који се бусају да су Срби", а што и представља она слика. Тако да ми је веома глупа фора, тј нервира ме са глупошћу коју представља.

Да ли има оних који су у трипу да ако пишу ћирилицом онда су већи Срби? Вероватно да, али су такви реткост у односу на нас "нормалне" кориснике ћирилице на нету. Плус, ако су такви у том трипу, онда ово ни није увреда за њих?

То је наше и свих нас, па што да се стидимо што то можемо да користимо? Имају латиничари гугл преводилац, па нек "преведу".

У мом случају, писати ћирилицом значи поштовање својих предака, своје историје, дела која су била већином писана ћирилицом. Ако пишем ћирилицом, не значи да сам клерофашиста, неонациста и остало. И мени исто иду на курац ликови који пишу ћирилицом само зато што желе да покажу „срБство“, иако не знају 2 историјска дела српскога народа. То се одмах препозна. Латиницу не сматрам српским писмом и пишем је само у случају када водим дијалог са саговорником који не зна ћирилицу (нпр. Хрват).

Онтопик

x3x2ep.jpg

Edited by πρώτος

pa i ako pise cirilicom da bi se osecao vecim srbinom neka pise, nije to lose za pocetak :) nije valjda da sad to nekom smeta ? jel to sad poistovecivanje sa krstenjem u busu kada isti prolazi pored crkve ? (mada sam to precesto vidjao gde god sam putovao po inostranstvu pa mi ni to nije toliko wtf)

meni ne smeta pisanje cirilicom iz kojih god pobuda to bilo , iako mi je vrlo tesko na tastu kuckam cirilicu, kao sto vidite ne koristim ni nasa slova, jbg navika obicna bezazlena navika

ontopic

zasto je tolika pomama za pokemonima u americi ?

fallout_table.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...