markotod91 Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 o/ Promenio sam rutu, smorilo me vise do Ade da se vozikam Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 jel te zanima koliko kilometra ima od paviljona do dorćola? i koja je najbrža ruta Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Znam, tu mi je bio faks matore! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobermann Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Opet mi rodjendan jbt. Valja se lesiti alkoholom ceo dan a vruceeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 тако ти је у грчкој Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 to je zato što tim raznim gej organizacijama trebaju incidenti da opravdaju još veći budžet za narednu godinu. na stranu što to neki ovde pričaju kad god se spomene gej parada, čak je i neki razočarani/rezignirani bivši pripadnik gej lobija to napisao na nekom blogu, al naravno nijedan medij nije preneo. pedja azdejkovic nakon sto je kupio bemvea od pederskih para i vratio se nazad u pozarevac da zivi kod mame i tate :) The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Ljudi, pa ovo je LEŠKO! :) Kakav prikaz Leškovog života u jednom malom gifu :) A i podseća malo lik na njega :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 kupio sa ortacima Axis & Allies board game danas, uz pivo i klopu, cepali Settlerse sa dodatkom koji smo takodje uzeli...odlicna bleja ne mogu da nadjem sliku cele mape u normalnoj rezoluciji, uzivo mnogo lepo izgleda jos uvek citamo pravila btw moguce je izabrati Ruse, Amerikance, Britance, Nemce i Japance Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 To kao Riziko a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 jedina slicnost je sto je takodje mapa sveta podeljena na teritorije. dosta je kompleksna, sa gomilom detalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Secam se one igre sto su rami kruko i ne znam jos ko uzeli, kao svemirska varijanta Sta se desilo sa time, ste provalili na kraju kako se igra ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 i gde se ja uopste nalazim "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Zadnjih mesec ipo zivot mi se svodi na posao, spavanje i refreshovanje rura u nadi da je neko okacio nesto zanimljivo :( I jedino sto sam ubacio novo je teretana. Jos tri nedelje i kuca \o/ Ocekujem pocetak euforije uskoro "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 evo vec 5 dana komsija iznad mene sredjuje stan i krecu standardna busenja od 8 ujutru... pizdim... jel moze nekoo da preporuci dobru stomatolosku ordinaciju sa pristojnim cenama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 (edited) Dan nije mogao lepse poceti..Ustanem jutros oko 6,dok sam nahranio pse i odradio sve poslove,rekoh da proverim stanje kesha na rachunu,pogledam kad bakisha u + verovali ili ne 140.000 dinara...Opushteno odem do banke da podignem parice i kurac...rachun u blokadi,odem do shaltera "pravim se lud" kad na shalteru riba kaze da je neko greshkom poslao pare na moj rachun...BEDARA..Na kraju sam morao da podignem neshto svojih para chisto da ne ispizdim na putu do kuce.. Jos malo pa u NS na shtrand Edited June 28, 2012 by Astora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Bedara bakisa, bedara. "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Ahaha, ali legne 140 hiljada niotkuda, ti se ne zapitaš odakle su nego ni pet ni šest pa da podigneš Koji si idealan kandidat za visokog srpskog političara, nevera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 bakiša će uspeti u životu. Mi pošteni ćemo eventually skončati kao golje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Ahaha, ali legne 140 hiljada niotkuda, ti se ne zapitaš odakle su nego ni pet ni šest pa da podigneš Koji si idealan kandidat za visokog srpskog političara, nevera Ali realno,udjes na sajt pogledash stanje i vidish 140.000 dinara ,u ovu krizu ja zaista ne znam ko bi se pitao odkud tol'ki kesh na rachunu..Naravno da sam hteo odmah da ga smaknem sa rachuna ali qrac..Povuchene su pare ali sam ja morao da potpishem to sranje.. @bogs...Bakisha dirinchi u vatrogasnoj brigadi u Novom Sadu kao slepac za sitnu paru brate moj..Treba decu nahraniti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 jedina slicnost je sto je takodje mapa sveta podeljena na teritorije. dosta je kompleksna, sa gomilom detalja pa jeste provalili kako se igra, jel zajebano? The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Ali realno,udjes na sajt pogledash stanje i vidish 140.000 dinara ,u ovu krizu ja zaista ne znam ko bi se pitao odkud tol'ki kesh na rachunu..Naravno da sam hteo odmah da ga smaknem sa rachuna ali qrac..Povuchene su pare ali sam ja morao da potpishem to sranje.. @bogs...Bakisha dirinchi u vatrogasnoj brigadi u Novom Sadu kao slepac za sitnu paru brate moj..Treba decu nahraniti :) al ne treba krasti :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 al ne treba krasti :) Nije to kradja da budem iskren..pare su doshle na moj rachun ne na komshijin.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 http://store.steampowered.com/app/206480/ Free to play, džabe 500 turbine poena do 9. jula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Baš sam juče razmišljao kako mi se igra neki mmo. Aj' pa da probam i ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 nikada ne igrati f2p online igre. čak su i tf2 uspeli da sjebu time. svet je pun marmena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts