leisure Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Daki, poznavalac svih gazdi u gradu. Koji gazda će da ti sredi novi pasoš? gazda benziske pumpe heeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Daki, poznavalac svih gazdi u gradu. Koji gazda će da ti sredi novi pasoš? Podizem sledece nedelje novi i dolazim u Srbiju u cetvrtak poz. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Jel zna neko sta je ovo xlaabsolutenm.aspx ? Iskocilo mi u download bar, a blejao sam na jutjubu. Proverio na guglu, izbacuje samo neke nerazumne adrese sa nekim kodovima and shit :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 ^ skynet! inb4 carska majica! :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Video sam Krekija danas vozio je bajs blizu CT-a, kapiram da ide na Adu sada kada zna koliko ima miliona km do tamo i nazad. Koji crnih miliona Vitjo, pogledaj na guglu koliko ima, valjda znas kako se koristi maps. 1 Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Imam jedno pitanje, nije za novi topic pa cu ovde postovati. Zadnja plata ce da mi legne na racun krajem avgusta al' cu tada vec biti kuci. Imam Visa debitnu karticu i 99% sam siguran (jesam, guglo sam) da cu moci pare da dignem na nekom ATM-u u Srbiji. Ovde uzimaju 2$ za svaki withdraw. Zanima me kolko zakidaju kod nas i jel ima neki ATM sto isplacuje u devizama? "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Kisa! \o/ Film&kokice ftw. i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 moći ćeš da dižeš pare, najverovatnije po kupovnom kursu za devize. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 ortak iz srednje otvorio bastu svog etno restorana(zove se Dinar i u Vrscu je, ako nekog zanima) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Sva sreca pa je dinar u kurcu tako da je i kupovni kurs na zadovoljavajucem nivou. Verovatno ce kupovni za mesec dana biti veci od prodajnog trenutno \o/ "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 (edited) odlično izgleda ovaj etno restoran. inače, definitivno sam zakačio neku alergiju, danas mi suze oči ceo dan i sav sam naduven a već neko vreme kijam i svrbi me nepce :( Edited June 25, 2012 by Doca. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 ne znam od cega ti je ovo ostalo, ali oci ti suze zbog partizanove dominacije u svim sportovima JEBI CIGANE CI GA NE JE BI Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 ili sam alergičan na govna a neki grobari se doselili u kraj. JEBI STOKU GROBARSKU JE BI Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Ili je ovo sto je rekao Alfa ! JE BI CIGANE CIGANEEEEEE JEBI JEBI CIGANEEEEE Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 ili je jednostavno pesma jebena grobarska predercina koja voli da prima u guzicu. JEBI GROBARE JE BI JEBI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Mnogo se vi decki jebete medjusobno, da niste gej? "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 ma gde, nemaju oni ni para ninstila da su gej, obicni pederi You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 'jutro. Napolju bas fino prohladno, bice dobar dan za strebanje. I da, jebi grobare ruzne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Sva sreca pa je dinar u kurcu tako da je i kupovni kurs na zadovoljavajucem nivou. Verovatno ce kupovni za mesec dana biti veci od prodajnog trenutno \o/ Racunaj i na proviziju. Ja placam 5-10 franaka na svakih 100 koje dignem u Srbiji.. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Provizija je katastrofa, tako da ćeš tu baš da im daš solidne pare :( Danas inače kul dan ispade, prepodne je bilo baš beveze, a sinoć kao "jao oluja idite u podrume dolazi čarobnjak iz oza" a ono ništa, palo 10 kapi kiše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Teška me depka udarila jutros kad sam ustao, al sam popio par piva posle ručka i sad stvari već stoje pozitivnije Uveli nam neki ispitni rok u sred jula mnogo me smorio, al dobro pa se završava taman kad počinje exit, pa ću posle 4 dana da se ''odmaram'' po Novom Sadu У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 ispitni rok u sred jula Jun 2? :) Ne brini se zato će da ti ukinu Oktobar za ispite iz drugog semestra jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Види се да живиш за мерак. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 zao mi je sto ti rusim sneska, ali exit se zavrsava sredinom jula Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Ne znam da li troluješ alfi, ali u ''sred jula'' je imalo figurativno značenje, ne bukvalno u matematičkoj sredini jula :) Rok mi je od 2. do 12. jula, a Exit počinje 12, jula. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts