Jump to content

Civic vs Focus

Trooper

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Obično taj nulti tehnički odrade oni, da ga tako nazovem, ali mislim da za zaobraćajnu mora on ako se vodi na njega ili da daje ovlašćenje a za koje opet mora da ide u opštinu sa tim nekim. To je ja mislim od skoro tako, pre par godina su mogli oni sve da odrade u tvoje ime sa nekim pisanim ovlašćenjem bez overe ili tako nešto. Možda sam i lupio.

imash tadic u visnjickoj ulici, oni sredjuju sve.. ja ni za auto ni za skuter nisam ishao u MUP :)

• 2 weeks later...

VAZNO BLIC PITANJE: Sjebao sam se pa sam se po navici pri parkiranju popeo na ivicnjak (trotoar) sa niskim autom (citaj:novi Civic).

Jedini izlaz je u rikverc.

Koju "metodu" da primenim pri spustanju a da ne ojadim prednji branik...oba prednja tocka u isto vreme u rikverc malo brze (tj da se "sjurim sa trotoara"), ili polako jedan po jedan prednji tocak?

Ivicnjak je neka 3 cm iznad branika, ako i toliko ima. Aj neki help do sutra pre posla [|)][|)]:fp:

ma kakvo sjuravanje, pa to je odma' gg po braniku ... mislim da bi morao polako, pa kako prođeš, eventualno ako imaš da podmetneš nešto da napraviš "stepenik". Ja bih tako uradio da sam na tvom mestu, ne bih ništa na brzinu.

A da bi kao zaštitio dodatno, ne znam dal' da podmećeš nešto možda pod branik, neke krpe, sunđere, tako nešto, al' sad sam već otišao predaleko.

Sve u svemu, osim ako nisam nešto pogrešno razumeo, po meni je lagano only way to go, što sporije uz što više "zaustavljanja" ako možeš takvu vagu da napraviš silazeći sa ivičnjaka.

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...