Lucky Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Registracija se obavlja za jedan dan, zajedno sa osiguranjem i ostalim, tako da tu ne bi trebalo da bude frke, osim ako nije "pao kompjuter" i tako to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Obično taj nulti tehnički odrade oni, da ga tako nazovem, ali mislim da za zaobraćajnu mora on ako se vodi na njega ili da daje ovlašćenje a za koje opet mora da ide u opštinu sa tim nekim. To je ja mislim od skoro tako, pre par godina su mogli oni sve da odrade u tvoje ime sa nekim pisanim ovlašćenjem bez overe ili tako nešto. Možda sam i lupio. imash tadic u visnjickoj ulici, oni sredjuju sve.. ja ni za auto ni za skuter nisam ishao u MUP :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 VAZNO BLIC PITANJE: Sjebao sam se pa sam se po navici pri parkiranju popeo na ivicnjak (trotoar) sa niskim autom (citaj:novi Civic). Jedini izlaz je u rikverc. Koju "metodu" da primenim pri spustanju a da ne ojadim prednji branik...oba prednja tocka u isto vreme u rikverc malo brze (tj da se "sjurim sa trotoara"), ili polako jedan po jedan prednji tocak? Ivicnjak je neka 3 cm iznad branika, ako i toliko ima. Aj neki help do sutra pre posla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 ma kakvo sjuravanje, pa to je odma' gg po braniku ... mislim da bi morao polako, pa kako prođeš, eventualno ako imaš da podmetneš nešto da napraviš "stepenik". Ja bih tako uradio da sam na tvom mestu, ne bih ništa na brzinu. A da bi kao zaštitio dodatno, ne znam dal' da podmećeš nešto možda pod branik, neke krpe, sunđere, tako nešto, al' sad sam već otišao predaleko. Sve u svemu, osim ako nisam nešto pogrešno razumeo, po meni je lagano only way to go, što sporije uz što više "zaustavljanja" ako možeš takvu vagu da napraviš silazeći sa ivičnjaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 E da da pokusacu sa zaustavljanjem, mislim da je ivicnjak blago zakošen. Nije kao oni beli pod uglom od 45 stepeni, ali ako se ne varam nije ni pod 90. Videćemo...hvala ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 11, 2012 Author Report Share Posted June 11, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Hahaha...da...sjajno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 I jel uspelo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Jao jao jeste, nisam ga ni dotakao ! Spustao sam se u leru mic po mic sa ivicnjaka, jedno 10 sekundi, malooooo po maloooo Zivela vaga ! Fala Laki ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Шта ће ти вага за лер? Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Ler zadnjih par sekundi, dok sam "visio" u vazduhu... Trenje je napravilo svoje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 dobro je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 kako si se popeo omg? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Popeo sam se bez problema, ipak je on viši od svakog ivičnjaka. Nisam razmisljao kako cu da sidjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 pa isto kako si se i popeo samo polako ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Tako sam i napravio ! Ajee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 3, 2012 Author Report Share Posted September 3, 2012 inb4 Finska: Qashqai ostao bez volana http://www.b92.net/automobili/razno.php?yyyy=2012&mm=09&nav_id=639821 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 a brat samo sto ga uzeo pre mesec dana :D :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 (edited) To je zato shto nije hteo da uzme normalan hatch, nego je reshio da uzme jeftin dzip Edited September 3, 2012 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 3, 2012 Author Report Share Posted September 3, 2012 to to, keep it going :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 jedino sto kasika nije dzip al dobro de :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Oh oprosti, suv ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 26, 2012 Author Report Share Posted September 26, 2012 gde si mohi kako je sta se radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 De si trupi, jesi vozio offroad? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Civic 1 1 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts