Pipboy Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Baba je tipična hejterka kojoj ne treba puno da počne da burstuje zato što joj se ne javlja sin iz Nemačku/mala joj penzija/propala joj bašta/opet je poskupelo mleko, šta god. I onda flejmuje u skladu sa temama za koje smatra svojim terenom (religija, novinari su krivi za sve i sl.) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Otkud ovoliko Jungova i Frojdova na ruru? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 U potpunosti se slažem s Brue-om. Baba je objasnila u drugom delu svoju početnu izjavu, a to je da je novinarstvo u kurcu i tu leži cela suština. To što se hvatate za religiju ili šta god je potpuno nebitno. Suština je u tome da je babi pun kurac (da prostite) glupih novinara koji trčkaraju okolo da bi našli neku budalu kojoj ćemo se svi smejati jer se to "prodaje", a da nikakve poente osim zatupljivanja nema. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Htedoh da primetim kako mi je presmešno što si se toliko isprojektovao u babu, a onda sam shvatio da su i pol i godine na mestu, pa sam prećutao. Ili nisam Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Да је клип другачије насловљен, уопште не би ни било оволике приче. :) Pa da. Da se zvao "Baba je baba" ili "Klip od 3 crkve" svi bi rekli "vratite mi mojih 30 sekundi života nazad". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Voleo bih da sam se isprojektovao na babu, ali je, bar meni, očigledno da baba nije glupa, da govori smisleno, da ništa nije lupila, da nije povisila ton i da kad je shvatila da novinarka želi da je isprovocira da počne da lupa, rekla je, aj ćao. Tako da sam se ja u najboljem slučaju identifikovao sa babom jer sam star i žena. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 A onda je ok. :) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 A kako bih dokayao svoju tezu, idi na b92 sajt i pogledaj udarnu vest, a ako te mrzi ona glasi "Novaku preminuo deda, ipak igra". Sad ti meni reci šta je rekla baba. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Podržavam Boleta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Ja sam hteo da se izvinim Boletu i da mu dopustim da je baba ipak car, samo je ja nisam odslušao do kraja, ali sad kad ga je Vudi podržao, više ne znam šta da mislim. :O Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Лоше је то много, да ти ја одмах кажем. Када се два паметна и мудра човека сложе, не преостаје ти ништа друго него да прихватиш њихово мишљење, улењују нас, банујте их на пола године да не отупимо начисто! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Ne mogu da verujem da je napavljen topik za hejt po ovoj babi... Ja sam video klip preko fejsa, i to su ga okacili u skroz pozitivnom kontekstu prema babi, to jest, negativnom prema glupoj novinarki. Onaj ko ne razume kako funkcionisu mediji, ne razume ni zasto je baba na mestu 101%. Veze ovo sa religijom nema... Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 nije napravljen topik, ovo je split Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Подржавам бабу у напушавању новинара. +10 лепо жена каже што јој поставља глупо питање. клупа сорошевска кобила. баба бре има ниво, неће да се спушта на ниво ових курсаџија. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 nije napravljen topik, ovo je split Skapirah kasno, a vidim i da sam otkrio rupu na saksiji posto je pet ljudi pre mene reklo isto sto i ja. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Mrzi me da pisem wot, posto su vise-manje rekli ono sto sam i ja mislila Brue, Prota, Rami, Drasko, Bole (sry ako sam nekog zaboravila) a Grdje i ostali ni pored obrazlozenja nikad nece svatiti ni nas ni babu. A baba je pametnija od 80% populacije ovde. Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts