Lucky Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 ko'ko se raspada scena prodaje novih vozila, ne čudi me da su povadili sve iz kola šta su mogli pa prodaju kao dodatnu opremu a da bi bazični auto bio što jeftiniji. uskoro ono, ima da čupaju one fabrički ugrađene radio uređaje :) ili da pribegnu onom starom triku Skoda - 4999 eur Doplata za radio mp3 - 1000e (*) doplata je obavezna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Jebga.. Astra H 9.990 € :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 caletov drugar kupio novu insigniu, posle predjenih 150 kilometara i prvog pranja poceo da mu izbacuje greske i sugerise redukovanu voznju ispostavilo se da nema onu zastitnu plastiku ispod motora zato sto je to dodatna oprema el o el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 inace posle mog soka na opale cene polovnjaka, koje sam danima gledao na netu sa velikim uzbudjenjem. danas sam bio i jednom auto placu i ispostavlja se da su cene uzivo tamo JOS MANJE nego sto je svuda postavljeno na polovnimautomobilima.com + dolazi u obzir cenkanje, kapiram par stotina da je moguce. zivelo raspadanje drzave i sveta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 nista onda kili, kad se talimo za mitsubishija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 cim zavrsim skolu, nadjem posao i ustedim neke pare od svoje velike plate ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 lale, nema to veze sa trenutnim raspadom trzista :) ja kad sam uzimao moju taliju pre 3 godine, laguna kupe od 35k evra nije imala patosnice u opremi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 s tim da Kili na placu često kupuješ mačku u džaku Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 Mégane Coupé-Cabriolet MSRP 18,500 EUR :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 ovaj truper oce da nam pisa u oci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 :) nije to, prosto ne mogu da se nacudim cenama tj koliko su pale ... i sada pocinjem da kriziram zbog toga jer sve manje mi je jasno sta zelim da kupim i koliko sam spreman da se zaduzim kod djavola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 kupi bilo sta sto valja do 4k eura i idi izjebi neku ravu, a onda se baci na optimizovanje binga. auto je sporedna stvar u zivotu Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 ja sam i dalje u soku sta se dogodilo sa cenama :) a sto se pakta sa djavolom tice. moje skromno misljenje je da je bolje da uzmes sta mozes da isplatis odma nego da goris posle vecno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Trupsi, ako se zaista odlučiš za kupovinu Renoa (ili Dacie, bilo ko od vas), javite mi se pre negoli se bacite u to. ili škode :) @ sa1nt - ah da, ima i tih fazona, zaboravih, pošto kod japanaca manje više dobiješ sve u nekoj "standardnoj" opremi, pa mi je zato čudno kad nemaš patosnice u tome :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Trupsi, ako se zaista odlučiš za kupovinu Renoa (ili Dacie, bilo ko od vas), javite mi se pre negoli se bacite u to. ili škode :) Covece, koliko "sredjivacha cena" za Skodu imamo na forumu! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 a niko za mustanga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 kupi bilo sta sto valja do 4k eura i idi izjebi neku ravu, a onda se baci na optimizovanje binga. auto je sporedna stvar u zivotu da trupsi, prodaj i iphone, furaj nokiu 3310 i budi pravi štek-matorac Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Trupsi, ako se zaista odlučiš za kupovinu Renoa (ili Dacie, bilo ko od vas), javite mi se pre negoli se bacite u to. El to samo za nove pričaš ili i za polovnjake? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 da trupsi, prodaj i iphone, furaj nokiu 3310 i budi pravi štek-matorac e pero idi na brod i zaradi za golf IV Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 misliš 2 GTI Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 El to samo za nove pričaš ili i za polovnjake? Ima i nekih polovnjaka iz druge priče, ali je izbor ne tako veliki (10-15 modela), među kojima ima i Renoa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 ili škode :) Lucky jel vazi to za novu superb :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 savetovao bih ti da se dobro raspitas koliko kosta odrzavanje u redovnim servisima. Dacia, Renault kao i svi francuzi tradicionalno kidaju sa cenama... Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Lucky jel vazi to za novu superb :) ne znam jel ovo koska pitanje neko, ali ako je ima u redovnoj ponudi onda da. znate mene i automobile, ne pratim ja to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts