Jump to content

BusPlus

Recommended Posts

samo kad se setim raznih komunalnih inspektora u deusu koji traze mito, a tek da ne pricam o iskustvima prijateljz koji imaju firme.

jebena klošarska stoka.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

• 5 weeks later...

U poslednja dva meseca prodato je 20 odsto manje pretplatnih mesečnih karata za gradski prevoz nego u isto vreme lane, kaže Dragan Đilas.

On je dodao da je najveći problem to što mnogi građani ne plaćaju kartu.

"Ne ostaje nam ništa drugo nago da uvedemo 2.000 kontrolora u autobuse i ulaz isključivo na prednja vrata, pa samo ko ima kartu može da se vozi", rekao je Đilas za današnji "Blic" i dodao da grad više nema odakle da finansira javni prevoz.

Prema njegovim rečima, godišnje se izdvaja više od 100 miliona evra da građani ne bi plaćali ekonomsku cenu karte i da će broj vozila na ulicama morati sa se smanji za 50 odsto, ako se nastavi ovako.

возиће нас Ђилас у рикши, а добићемо корбач да мењамо брзине... само још мало.

• Upvote (+1) 1

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

имао је '90тих око 1000. сећам се да је трамваја и трола било око 200 и аутобуса око 800. наравно - у шпицу. онда су увели приватнике, тако да сада имамо скупљи ГСП са мање возила.

Style over subsistence

Prema njegovim rečima, godišnje se izdvaja više od 100 miliona evra da građani ne bi plaćali ekonomsku cenu karte i da će broj vozila na ulicama morati sa se smanji za 50 odsto, ako se nastavi ovako.

problem: 20% manje placenih mesecnih karti

resenje: prepoloviti broj vozila gsp-a

toliko glupih i bezobraznih izjava u poslednje vreme da mi stvarno ne bi bilo zao da ih razvuku po sred terazija..

Bjukenon Mitch

Izjava je u fazonu - i ako opet ne budu platili kartu ima da busplus kontrolori biju svakoga uhvacenog bez karte :)

Pade mi sad napamet, koliko uopšte ima GSP vozila koja sad saobraćaju? Nešto mi je u glavi da je to tipa 500-600?

Ima kad se sabere sa privatnicima cirka 1.300 vozila u standardnom redu voznje i oko 1.000 u onom "letnjem". Otprilike 70-80% toga je GSP, ali su BusPlus kontrolori isti za sva vozila. Mada pise da ovde imaju vise, ali kapiram da je to verovatno zato sto ne izlaze svaki dan sva vozila GSP na ulicu.

имао је '90тих око 1000. сећам се да је трамваја и трола било око 200 и аутобуса око 800. наравно - у шпицу. онда су увели приватнике, тако да сада имамо скупљи ГСП са мање возила.

Znam da si ti u fazonu da je 90ih sve bilo mnogo bolje, ali sad malo lupas gluposti :) Nije bio toliko problem broj vozila, koji je bio manje-vise slican kao i danas, veci je bio problem gorivo i servisiranje vozila. Devedesetih godina se vozilo oko 400-500 autobusa dnevno u redovnom redu voznje. Jedino je bio bolji onaj period kad je potpisan Dejton gde je bilo do 900, evo imas ovde detaljnije. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

знам, Зверко да '93ће није било ни 500 возила на улицама, говорим о остатку '90тих. једно време је свако вече на Студију Б ишло колико ће сутра да изађе возила и сећам се да је та бројка била око 1000, како сам и написао, лети око 800.

Style over subsistence

Pogledaj link, samo je u periodu 94-95 bilo do 900 vozila, posle toga se broj znatno smanjivao, bas zbog toga sto su poslednja vozila bila kupovana '91 pa su u medjuvremenu riknjavala. Do kraja 90ih se broj opet vratio na manje od 400. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Zar se nije ovako nešto slično desilo pre tipa 2-3 nedelje?

dedi od drugara su amputirali nogu u 85oj godini zato sto ga je vukao bus 20tak metara, i to je isto bilo pre koji mesec, na kraju je covek preminuo posle operacije... A ta druga zena koja je preminula je bila u Zarkovu... Stresan je to posao i naporan, sve je jasno, ali ovo vec nije normalno

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

horor

nesto blaze - pre nekog vremena sam uplatio na onu obicnu plasticnu karticu iznos koji je potreban za TACNO x voznji (rekao sam zeni na trafici da ocita stanje i da mi kaze koliko treba da dam da bi imao za npr 5 voznji). nakon 2 meseca ( :tf: ) javi meni kako nemam kredita vise. opet ja na trafiku i opet kazem da mi ocita stanje, kaze imate 20 dinara. pitam ja nju kako to kad sam imao za tacno 5 voznji, kaze zena 'kradu! zali se dosta njih!'

eto

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

pa zar se ne ispiše svaki put kada ti skine koliko si imao i koliko imaš i dalje? Ovo nešto malo što sam se vozio uz korišćenje tih kartica, jedino što je mene smorilo je to što sam kupio bio tačno 5 vožnji no međutim u međuvremenu je vožnja poskupela pa sam posle te početne dve po staroj ceni, posle mogao da se vozim još samo 2 puta, iako sam kupio 3 karte, što je verovatno isto nešto što bi trebalo da je regulisano drugačije.

da i meni se to desilo sto i peji. van poskupljenja,.

Ali posto se voyim j u 5 dana a tad i ne platim ako sam u zloća modu, onda me boli k

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Новине пишу глупости :) Види се да му решење није ни стигло јер је рекао " Сачекаћу да званично добијем обавештење "..што значи да су га новинари назвали и рекли 100 000 динара ти је казна који је ваш коментар на то !:)

Нема  будућности без истине.