f4ts0 Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 samo kad se setim raznih komunalnih inspektora u deusu koji traze mito, a tek da ne pricam o iskustvima prijateljz koji imaju firme. jebena klošarska stoka. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 U poslednja dva meseca prodato je 20 odsto manje pretplatnih mesečnih karata za gradski prevoz nego u isto vreme lane, kaže Dragan Đilas. On je dodao da je najveći problem to što mnogi građani ne plaćaju kartu. "Ne ostaje nam ništa drugo nago da uvedemo 2.000 kontrolora u autobuse i ulaz isključivo na prednja vrata, pa samo ko ima kartu može da se vozi", rekao je Đilas za današnji "Blic" i dodao da grad više nema odakle da finansira javni prevoz. Prema njegovim rečima, godišnje se izdvaja više od 100 miliona evra da građani ne bi plaćali ekonomsku cenu karte i da će broj vozila na ulicama morati sa se smanji za 50 odsto, ako se nastavi ovako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Хахах можеш само да нам претиш !!!:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 возиће нас Ђилас у рикши, а добићемо корбач да мењамо брзине... само још мало. 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 (edited) samo lopatom Edited April 19, 2013 by majebeni-marko Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Pade mi sad napamet, koliko uopšte ima GSP vozila koja sad saobraćaju? Nešto mi je u glavi da je to tipa 500-600? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 lol, pa kako ne znas da racunas, ako uvode 2000 kontrolora, onda ima sigurno 2000 buseva L!@11o!eneeoleven 1 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 имао је '90тих око 1000. сећам се да је трамваја и трола било око 200 и аутобуса око 800. наравно - у шпицу. онда су увели приватнике, тако да сада имамо скупљи ГСП са мање возила. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted April 19, 2013 Popular Post Report Share Posted April 19, 2013 pirgavo đubre mi je ubedljivo najomraženiji poilitičar u poslednjih par godina. voleo bih da ga masa veže za auto i da ga razvlači po terazijama ceo dan ali taman toliko da ne umre, pa da ga puste par dana da se zaleči i tako u krug. jebem li ga u usta licemerna i nakurčena. nije ti tata ostavio beograd u nasleđe, mamu ti jebem. /rant off 3 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Prema njegovim rečima, godišnje se izdvaja više od 100 miliona evra da građani ne bi plaćali ekonomsku cenu karte i da će broj vozila na ulicama morati sa se smanji za 50 odsto, ako se nastavi ovako. problem: 20% manje placenih mesecnih karti resenje: prepoloviti broj vozila gsp-a toliko glupih i bezobraznih izjava u poslednje vreme da mi stvarno ne bi bilo zao da ih razvuku po sred terazija.. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Izjava je u fazonu - i ako opet ne budu platili kartu ima da busplus kontrolori biju svakoga uhvacenog bez karte :) Pade mi sad napamet, koliko uopšte ima GSP vozila koja sad saobraćaju? Nešto mi je u glavi da je to tipa 500-600? Ima kad se sabere sa privatnicima cirka 1.300 vozila u standardnom redu voznje i oko 1.000 u onom "letnjem". Otprilike 70-80% toga je GSP, ali su BusPlus kontrolori isti za sva vozila. Mada pise da ovde imaju vise, ali kapiram da je to verovatno zato sto ne izlaze svaki dan sva vozila GSP na ulicu. имао је '90тих око 1000. сећам се да је трамваја и трола било око 200 и аутобуса око 800. наравно - у шпицу. онда су увели приватнике, тако да сада имамо скупљи ГСП са мање возила. Znam da si ti u fazonu da je 90ih sve bilo mnogo bolje, ali sad malo lupas gluposti :) Nije bio toliko problem broj vozila, koji je bio manje-vise slican kao i danas, veci je bio problem gorivo i servisiranje vozila. Devedesetih godina se vozilo oko 400-500 autobusa dnevno u redovnom redu voznje. Jedino je bio bolji onaj period kad je potpisan Dejton gde je bilo do 900, evo imas ovde detaljnije. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 знам, Зверко да '93ће није било ни 500 возила на улицама, говорим о остатку '90тих. једно време је свако вече на Студију Б ишло колико ће сутра да изађе возила и сећам се да је та бројка била око 1000, како сам и написао, лети око 800. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Pogledaj link, samo je u periodu 94-95 bilo do 900 vozila, posle toga se broj znatno smanjivao, bas zbog toga sto su poslednja vozila bila kupovana '91 pa su u medjuvremenu riknjavala. Do kraja 90ih se broj opet vratio na manje od 400. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Ja se cak secam one reklame, jos sam bio u gimnaziji, koja je isla sa tekstom "Sad nas ima 1000"...to je bila neka 95, 96... 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/starija-zena-preminula-nakon-sto-je-autobus-vukao-20-metara/86460.phtml Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Zar se nije ovako nešto slično desilo pre tipa 2-3 nedelje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Zar se nije ovako nešto slično desilo pre tipa 2-3 nedelje? dedi od drugara su amputirali nogu u 85oj godini zato sto ga je vukao bus 20tak metara, i to je isto bilo pre koji mesec, na kraju je covek preminuo posle operacije... A ta druga zena koja je preminula je bila u Zarkovu... Stresan je to posao i naporan, sve je jasno, ali ovo vec nije normalno Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 horor nesto blaze - pre nekog vremena sam uplatio na onu obicnu plasticnu karticu iznos koji je potreban za TACNO x voznji (rekao sam zeni na trafici da ocita stanje i da mi kaze koliko treba da dam da bi imao za npr 5 voznji). nakon 2 meseca ( ) javi meni kako nemam kredita vise. opet ja na trafiku i opet kazem da mi ocita stanje, kaze imate 20 dinara. pitam ja nju kako to kad sam imao za tacno 5 voznji, kaze zena 'kradu! zali se dosta njih!' eto Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 mislim da sam vec postovao, a i da su ljudi vec polemisali oko toga. tj svi podaci o voznji se nalaze na kartici, a ne na serveru, tako da je vrlo verovatno da se menja sadrzaj usled promena temperature, itd. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 pa zar se ne ispiše svaki put kada ti skine koliko si imao i koliko imaš i dalje? Ovo nešto malo što sam se vozio uz korišćenje tih kartica, jedino što je mene smorilo je to što sam kupio bio tačno 5 vožnji no međutim u međuvremenu je vožnja poskupela pa sam posle te početne dve po staroj ceni, posle mogao da se vozim još samo 2 puta, iako sam kupio 3 karte, što je verovatno isto nešto što bi trebalo da je regulisano drugačije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 mozda je dopunjeno u periodu kad je bila karta 60 dindzi pa je u medjuvremenu promenjeno na 72? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 da i meni se to desilo sto i peji. van poskupljenja,. Ali posto se voyim j u 5 dana a tad i ne platim ako sam u zloća modu, onda me boli k Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 http://www.24sata.rs/beograd/vesti/vest/dobio-batine-od-policajca-i-jos-mora-da-plati-100-000/87084.phtml Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 haha, strašno. što uopšte taj lik treba da plati 100k? Zar nije "najgore" što može da plati cena te karte + sudski troškovi ili šta god već? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Новине пишу глупости :) Види се да му решење није ни стигло јер је рекао " Сачекаћу да званично добијем обавештење "..што значи да су га новинари назвали и рекли 100 000 динара ти је казна који је ваш коментар на то !:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts