Guest Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 nemoguće da lažu, 5. oktobra smo oslobodili medije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 realna socijalna depra, realnoako nista drugo, videli smo se irl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 drugi put za tri dana!mnogo je, ajmo na irc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 ajmo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 hteo sam da se pridruzim da 'pomognem' skupu, ali nisam jer bih se osecao kao slina jer sam pridoslica koja se svercuje, mada se ne vozim preterano Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 A inace su ostali mrzitelji BusPlus-a redovne platise i kupci mesecnih povlastica, sa uvek otkucanom kartom u autobusu. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Voziš se samo na ciganskoj kiti. AE TAMO POVEDI LOMI GROBARE A E Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 A inace su ostali mrzitelji BusPlus-a redovne platise i kupci mesecnih povlastica, sa uvek otkucanom kartom u autobusu. u to ne ulazim Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Čuo sam neproverenu priču da je neposredno pred uvođenje ovih gluposti sa kontrolorskim patrolama neka žena iz Bus Plusa prebacila silne pare na svoj račun napolju i onda zapalila iz zemlje, pa pošto su videli da mogu da je uvate za penis, smislili su ovo da bi nadoknadili gubitak. Jel zna neko možda detalje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Realno ne verujem u to, sam BusPlus sistem je u startu najavljivan tako da će imati određena vrata na koja se ulazi i da će biti kontrola. Uostalom nije da im je preterano bitan gubitak, da li GSP gubi mesečno 100 ili 150 miliona dinara je realno nebitno jer niko to ne zna. A mesečni promet u BusPlus-u je tako oko 200-300 miliona dinara tako da je to apsolutno najveća suma koja je mogla da se pokupi s računa, što se da "opeglati" za nekoliko meseci. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Juče sam bio nešto nadrndan pa sam ušetao na srednja i rekao onoj budali što presreće da ne zajebava na šta je nesrećnik promumlao "ja ne zajebavam nego pričam", momentalno mi ga bilo žao - stavili ga da glumi nacistu siroma Kontam da ih treba ignorisati i frustrirati dok ne naprave neko sranje, dojavite udarnoj pesnici da ih uzme na zub Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 jebi ga, zapitaj se gde bi ti povukao liniju. da li bi maltretirao babe i klince po prevozu za 20 hiljada? nije život samo preživljavanje, bolje da okopavam njivu nego da ne mogu da pogledam sebe u ogledalu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Sve se mislim da takvi likovi imaju problem da sebe pogledaju u ogledalu. Isto ko i ridže za parking, pola njih misli da je uvatilo boga za muda jer su sad drugovi bitni organi. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 stoga šeku nema šta da bude žao majmuna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Ima i onih koji to rade jer im je to apsolutni intelektualni limit, i (ne)zdravo uživaju u tome Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 ok ali to ne menja cinjenicu da ima i ovih :) sto ne znaci da sad treba svima njima jebati mater :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 jebi ga, zapitaj se gde bi ti povukao liniju. da li bi maltretirao babe i klince po prevozu za 20 hiljada? nije život samo preživljavanje, bolje da okopavam njivu nego da ne mogu da pogledam sebe u ogledalu. A čime se ti baviš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 kontrolori su zaista najmanje krivi u svemu ovome Osim kada su nadrkani, tada im treba jebati majku jer to su tipicni kapoi iz logora. Kao i vecina usranih komunalnih pandura Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 evo pa ako nekog zanima naleteh danas na to koja prava imaju, kopirao sa http://www.ceps.rs/vesti/srbija/1880-uputstvo-za-one-koji-bojkotuju-bus-plus.html UPUTSTVO ZA ONE KOJI BOJKOTUJU BUS PLUS - UPUTSTVO O VAŠIM PRAVIMA, PRAVIMA KONTROLORA I KOMUNALNE INSPEKCIJE. Ovo je kratko uputstvo o pravima kontrolora i komunalne inspekcije u slučaju da se vozite bez karte zato što nemate novca ili u slučaju da bojkotujete plaćanje harača privatnom konzorcijumu Bus Plus za korišćenje našeg javnog prevoza! Kontrolor nema pravo: - da legitimiše putnike, to pravo prema zakonu ima isključivo policija i komunalna policija - da bude grub ili bezobrazan - da pretresa putnika - da maloletnicima insistira da mu pokažu dokumenta - da prisili putnike da plate kaznu bilo kakvim verbalnim ili fizičkim napadom - da naredi vozaču da zatvori vrata da putnik ne bi mogao da izađe napolje - da upotrebi bilo kakvu silu da bi sprečio putnika da napusti vozilo do dolaska komunalne policije - da na bilo koji način dođe u fizički kontakt sa putnikom, svaki takav čin se tretira kao pokušaj protivpravnog narušavanja slobode kretanja ljudi na javnom mestu Kontrolor ima pravo: - da ponudi putniku koji je bez karte da plati kaznu, što putnik moze da odbije jer niko osim sudije za prekršaje nema zakonsko pravo da kaznjava građane za bilo kakve postupke - da pozove komunalnu policiju, što je trenutno malo verovatno usled ograničenosti kapaciteta tog represivnog aparata Ukoliko ipak dođe do situacije da je komunalna policija u pratnji kontrolora, ili da putnik nije imao vremena da napusti vozilo pre nego što se komunalna policija pojavila Komunalna policija nema pravo: - da podatke iz ličnih dokumenata putnika da na uvid kontroloru - da privodi u stanicu bilo kojeg putnika kome je moguće ustanoviti identitet - Komunalna policija ima pravo prema zakonuda izvrši proveru identiteta putnika a na dva načina: uvidom u ličnu ispravu ili na osnovu izjave lica čiji se identitet proverava - da na osnovu podataka o identitetu putnika, koji je dobila od putnika, podnese prijavu sudiji za prekršaje - da pretrese građanina ukoliko postoji “opravdan” povod, pretres mora vršiti lice istog pola - da pozove “pravu” policiju, da im pomogne ukoliko to nađu za shodnoVise informacija možete naći na ovo linku: Zaključak: Niste ni u kakvoj obavezi da (ukoliko nemate kartu) kontrolorima date dokumente niti da eventualno pokažete svoju kartu. Kontrolori su ovlašćea lica BUS PLUSa i nemaju pravo da legitimišu putnike. Ne dozvolite kontroloru da vam uzme dokumente jer za to nema prava. To je krivično delo za koje može biti tužen. Kontrolor vas ne sme zadržavati niti izbaciti iz vozila. Jedino što mogu je da pozovu komunalnu inspekciju (ali nemaju službeni telefon), a njima ste obavezni da date identifikaciju. Komunalni inspektor NE SME vaše podatke da prenese kontroloru, može samo da vam napiše mandatnu kaznu. Kontrolori se ne smeju ponašati nasilno, niti vam smeju pretiti. Ak slučajno počne da se ponaša neprimereno, snimite ga svojim telefonom ili zamolite da to uradi neko od putnika. To je dovoljan dokaz za krivični postupak :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Koliko je ovo iznad u sustini legitimno? :) Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Btw, jel bi nalepnice sa nekim metalom sjebale automat? ako ih zalepis cekicem - da :) Можемо да правимо туткало zar se tutkalo ne pravi od jaja?! prvenstveno mislim da je busplus kradja. ali se slazem i da treba malo uvesti red u javni prevoz, ali u celokupno poimanje gradskog prevoza, sto znaci i javni prevoz i putnike malo edukovati i samim tim naci najbolje resenje. dve ipo godine nisam usao u javni prevoz i sa velikim zaljenjem cu to morati uskoro da radim. sa velikim zaljenjem. pored toga u usrani gsp cu morati i svoje dete da vodim sto me nikako ne raduje, i to 5 puta nedeljno dva puta dnevno. koja su moja iskustva javicu ovih dana... :( mada, mozda sam ovo mogao da postujem i u "tezak dan"... Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Legitimno je malo siri pojam pa da ne ulazimo sad u to, legalno je 100%. Niko osim pandura ili komunalnog pandura ne bi smeo da primjenjuje silu. To isto važi i za raznq privatna obezbedjenja i sl, bar u teoriji. Nazalost kod nad teorija i praksa nisu uvek ista stvar. Isto tako samo pandur ili komunalni pandur mogu da ti pisu kaznu ili da te salju kod sudije za prekrsaje, bas kao i saobracajni prekrsaj npr. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Nazalost kod nad teorija i praksa nisu uvek ista stvar. ako je samo kod nas tako onda ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 vec 3-4 put je vozac 23 hteo da me prikljesti na prednjim vratima zato sto se nisam putnicima ispred pela na glavu da udjem da li da zapisem tablice ili tako nesto i da zovem gsp ili da ga sledeci put sutnem u glavu Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 ako je samo kod nas tako onda ok Pa kod nas je ta razlika malo veća od proseka :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts