Lucky Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Hahaha, šta je bre ovo za ukidanje linija?! I što napisa margi, 30% manje od čega? ahahaha, ne verujem :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 pa 30 posto manje od volumena treavica koje se povecaju za 12 posto Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Blesavo je skroz, nadam se da nije recimo 30% od proseka putnika na linijama ili tako neka debilnost, jer postoje one udaljene linije koje realno ne prevoze tako veliki broj ljudi i idu na svakih sat vremena, ali za te ljude su jedini prevoz ... tipa 54 ili one 94 ili kako već što idu starim obrenovačkim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Stajališta Pop Lukina, Brankov most i Šest kaplara, u smeru ka centru Beograda, privremeno su ukinuta, saopštila je Direkcija za javni prevoz. http://www.mondo.rs/s252437/Info/Hronika_i_Drustvo/Privremeno_ukinute_stanice_GSP.html Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 pa sta su ukidali 6 kaplara tu ionako staje samo 65 i 77, da ne bi stajali prekoputa usca (valjda jer je prevelika koncetracija linija na toj stanici), ako su prebacili i te linije da staju kod usca onda ok, inace ljudi koji se vracaju, recimo, iz usca tim linijama morace da pesace 1,5km do najblize stanice kod srbija sume ili da pesaka produze preko mosta, sto mu dodje skoro na isto :D Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 dodje mi da kupim kola Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Comandante Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 I meni, verovao ti meni ili ne. Quote I began revolution with 82 men. If I had to do it again, I do it with 10 or 15 and absolute faith. It does not matter how small you are if you have faith and plan of action. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 bolje neki motor, posto ionako nemas gde u centru da parkiras kola. a i mnogo para na parking ode. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 preselite se na nbgd, tamo uvek ima mesta za parking, problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 nije istina, svaki dan se mucim sa parkingom. uvek strepim dal' cu naci neko normalno mesto ili moram da stanem kilometar dalje, pa da tabanam do zgrade... Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 zajebane su te strepnje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 preselite se na nbgd, tamo uvek ima mesta za parking, problem? Mislim da je manji problem preseliti se na Novi Beograd, veći je problem ako radiš negde gde ne možeš da se parkiraš, a to je češći slučaj. Pritom su cene parkinga u centru grada stvarno takve da te forsiraju da koristiš javni prevoz, što je i ok, jedini je problem kad neko krene da te maltretira u javnom prevozu :) Mislim ako baš radiš u centru grada - tipa negde gde je zona za parkiranje, jedine praktične opcije su ti javni prevoz (uključujući i taksi) ili bicikl/pešačenje (makar od mesta gde nije zonirano). Parkiranje u nekoj javnoj garaži ti je u tom slučaju potpuno neisplativo, jer ti je taksi znatno isplativiji, a opet je to poprilično skupo. I u suštini bi trebalo da bude skupo parkiranje u gradu da bi se pojačalo korišnjenje javnog prevoza u centru i smanjila gužva, ali je problem samo što neko dobije debilnu ideju pa unazadi taj javni prevoz godinama za samo par dana... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 zwerko opozicija :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 evo recimo jutros oko 10 i 20 u 65-ici Nema guzve Radi klima Cist bus Ulazi se i izlazi normalno na sva vrata cisti validatori nema komunalne izdrk policije i slicnih sranja I onda lepo covek sa zadovoljstvom otkucca kartu Dakle : 1) U zatvor sa bus plusom i raskidanje ugovora sa jebenim turcima 2) Domaca firma da uradi projekat i ifrastrukturu za bus plus, i da odrzava sistem naplate, a ne da se ponasa kao zla korporacija iz robokapa 3) srediti autobuse 4) ponasati se normalno ka normalnim gradjanima, nenormalne tretirati kako i treba nenormalne Onda nece biti problema sa bus plusom i slicnim sranjima Smrt teroru lopova! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Gadite mi se Beogradjani. Udjite na prokleta prednja vrata, ocitajte jebenu karticu i prestanite da kukate. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Ulazi se i izlazi normalno na sva vrata Igor krši zakon: Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 (edited) http://vukajlija.com/reakcije/12454 Edited July 19, 2012 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Gadite mi se Beogradjani. Udjite na prokleta prednja vrata, ocitajte jebenu karticu i prestanite da kukate. lako je vama u novom sadu, na kočiji postoje samo jedna vrata. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Nama još bolje, samo sjašemo i privežemo konja za banderu :) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 ako sam ja dobro razumeo ceo hejt lezhi u tome shto je implementiran jednostavan sistem za teranje ljudi da placaju za prevoz koji treba da se placa? i sada nailazi na male probleme dok se ljudi ne naviknu? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 da dobro si razumeo ! Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 ako sam ja dobro razumeo ceo hejt lezhi u tome shto je implementiran jednostavan sistem za teranje ljudi da placaju za prevoz koji treba da se placa? i sada nailazi na male probleme dok se ljudi ne naviknu? a evo i kako jednostavan sistem funkcionise u praksi Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 (edited) aj pošto te mrzi da čitaš celu temu: uveden je sistem na namešten tender. sistem je implementirala turska firma u saradnji sa domaćom firmom koja ima 500 evra upisanog kapitala i sada imaš privatnu firmu koja uzima profit na račun državnog GSP-a. autobusi su kao i pre, ima dobrih ali je dobar broj buseva u raspadu (tipa greju u sred leta, lim je truo itd.). sistem baguje (često ne prikazuje dobro odstojanje busa ili jednostavno vrati poruku da je servis pao). proredili su red vožnje zbog letnjih vrućina. i pored standardnih problema sa gužvama (beogradu REALNO treba metro, nema priče o tome) oni su se dosetili da uvedu majmune koji će stajati na vratima i kontrolisati ko ulazi i izlazi na koja vrata. Edited July 19, 2012 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 nema tog jednostavnog sistema koji će Srbina da natera da nešto plati. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts