samir^b Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 (edited) kradeš fore, igore! Igor - Levantash. Edited March 26, 2012 by lol kosmos "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 kradeš fore, igore! Dusica i ti u veneciji jel tako :) Samo ja nisam prosio, ja sam pevao marošo šo madam, marošo du euro marošo You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 (edited) Fatso objasnio Evo iz NSa sa neke bleje par fotki..... Edited March 27, 2012 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 ovo su tudji diskovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Nikad mi nije bilo jasno sto se ribe puce i likovi krevelje na slikama... "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 meni je jasno sto se likovi krevelje, suludo je da ti na svakoj fotki koja je for fun bude ista faca, neki default kez i slicno, ja se kreveljim stalno :P www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Nikad mi nije bilo jasno sto se ribe puce i likovi krevelje na slikama... Meni nikad nije bilo jasno sto se likovi slikaju pored riba koje lome kicmu da im sise izgledaju vece, to each his own :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 stvarno ti to nije jasno?! :D If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Meni nikad nije bilo jasno sto se likovi slikaju pored riba koje lome kicmu da im sise izgledaju vece, to each his own :) Ta riba ima ogromne sise, krivila se il ne. stvarno ti to nije jasno?! :D hahaha ::)) meni je jasno sto se likovi krevelje, suludo je da ti na svakoj fotki koja je for fun bude ista faca, neki default kez i slicno, ja se kreveljim stalno :P pa onda mi je i putj jasan! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 brate, ribe se puce zato sto misle da su tako lepse muskarci se krive, zato sto ih boli kufer Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 pa meni su lepse "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Muškarci se krive da ne bi primetio koliko su ružni. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Bole, pa to mu onda dodje na isto. Ne? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 ne ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Боле хоће да каже да није исто утолико што рибе мисле да су лепше напућене, а типови да су мање ружни искревељени. Деда је увек био близак са својом женском страном. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Па зато што је близу да додирне своје биће које је бесполно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 ваистину. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 (edited) *kasnim Edited March 27, 2012 by BISS http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Evo iz NSa sa neke bleje par fotki..... Matori koji zanr vrtis i kad bi mogao da te cujem?Banjavam ti na zurku sa ekipom i ribama sto posto...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 brostep Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 duhoviti momci ono bas BAS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 MOMCI JELI DUHOVE HAEOOHEHOAEHOHOHAOEAHOHAHOHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 i sad 100 posto sledi JEBI GROBARE JE BI AHAHEHEHEJHEK! [:D] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 banujte ovog neandertalca koji širi mržnju po forumu! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Jebanje je oblik ljubavi, on širi ljubav po forumu ! jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts