Jump to content

slike forumaša


Guest

Recommended Posts

Ja sam ovde 500 godina i secam se moje retard i svih posle mene retard faza i odgovorno tvrdim da nas ovaj mamlaz bije u svim kategorijama za titulu najretarda bez valjanog razloga. NIje smesan, nije zabavan. Kad citas ono sto je napisao, imas osecaj da je jedina svrha toga da isprovocira minus, eventualno ban i da mu je to cilj. Nije konstruktivan, niti informativan. Nadjite mi jednu temu gde je odgovorio na istu nasiroko i da je ucestvovao u njoj konstruktivno ili bar sa nekim smislom. Nije kao da smo samo igracki forum, pa da nema gde da se nadje.

I kad smo vec kod toga, ja sam svojevremeno dobio suspenziju jer sam nekog nazvao kretenom i to bese davno, jedno 2 godine ima sigurno. Od tada do sada, jel se svima muda povukla nazad i svako od vas postao cava, ili je to neka precutna polisa da se sve trpi?

edit: evo proverio, dobio sam ban 2007 i to zbog nazivanja drugog korisnika "stoko kretenska neizivljena".

Edited by Pekarman
  • Upvote (+1) 1

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Link to comment
Share on other sites

pekare, nisam siguran da sam dobro shvatio, ti se žališ što nisi banovan od 2007? :D

a otac je suspendovan koliko sinoć, na 12 sati, pa je uzeo na PM da mi objašnjava kako smo mi nolajferi i kako nas on vrhunski troluje

Link to comment
Share on other sites

Meni najkraca suspenzija bese 3 dana. Oce, nulo. Imam 2 akaunta koja su suspendovana do 2018, par njih perma ban, a ovih ,,kratkotrajnih" suspenzija sam imao hiljadu na akuntu koji koristim (i na onim pre koje sam koristio). Cisto da znas!

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

Link to comment
Share on other sites

sto se Oca tiche:

mislim da bi ga RUR od pre par godina banovao barem 7 puta, na stranu to sto bi trebalo da prodje ~godinu dana aktivnog i konstruktivnog postovanja, da bi se uspesno uklopio.

sad likovi provedu 2 nedelje na forumu i vec su prisni sa drugim clanovima, "hehe stanko car si" i slicne fore, iako zapravo nemaju pojma o kome pricaju.

to mi malo ide na pisicu, ali jebiga.

Edited by digrejzö
Link to comment
Share on other sites

toga je i pre bilo, recimo svi su drkali na kojota i smejali se bukvalno svemu što napiše (naravno, ovde isključujem ljude koji ga zapravo poznaju pa znaju zašto je smešno to što piše). mada, istina da je toga bilo manje, kobna akcija leptirić je praktično otvorila vrata malom aci i ekipi.

btw,sini, vrhunske su slike, ali trebalo je da sačekaš da prođe hajp u vezi sa stankovim kenjanjem :))))))))

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

 

Link to comment
Share on other sites

xD ju koliko komentara oko mene koji nisam bitan uopste, al kako nas narod kaze, za dobrim konjem se prasina dize...

dobro, meni samo papci fale, ali poenta je bitna.

Oladite ljudi, sve ce biti uredu kada sutra svane...u svakoj trecoj temi udjem OTAC OVO OTAC ONO !!! otac ima dushu, mante ga se :>

Edited by OTAC

sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...