samir^b Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 Jos 2999 lajkova i obici cu balkan! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 eto vidite da i daki ume da bude koristan ponekad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 2297 lajkove i eto lajfkouca na ruru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 ja bih stvarno voleo da vidim da gdin profesor upadne u zescu raspravu sa mohijem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 bravo dakice! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 ja bih stvarno voleo da vidim da gdin profesor upadne u zescu raspravu sa mohijem easy frag za mohija, ne bi bilo interesantno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 Twitter / Istok Pavlović: Političari: Ne morate da č ... twitter.com Političari: Ne morate da čitate ni šta je ACTA, znajte samo da ste najebali ako to bude usvojeno. A ko spreči, ispašće car. Toliko. Pls RT eto napisao je. nije da nije. e sad neki dan je bilo da ga se ne tiče acta. dali je proradila savest ili mogucnost promocije? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 Ма јебо АЦТА. Шта би у наставку са Јецом, јел рекла да вози као киборг - сисним имплантом? пс. најебали су ко Исток на РуРу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 Twitter / Istok Pavlović: Političari: Ne morate da č ... twitter.com Političari: Ne morate da čitate ni šta je ACTA, znajte samo da ste najebali ako to bude usvojeno. A ko spreči, ispašće car. Toliko. Pls RT eto napisao je. nije da nije. e sad neki dan je bilo da ga se ne tiče acta. dali je proradila savest ili mogucnost promocije? Spremio je dakica i za to odgovor, nije da nije! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 25, 2012 Author Report Share Posted February 25, 2012 Istok Pavlovic Mnogi me pitaju u privatnim porukama zašto se ne oglašavam povodom ACTA sporazuma... pričam o tome uveliko na Tviteru, zajedno sa ostalim ljudima iz web zajednice, npr. ovaj tvit je juče imao skoro 200 retvitova. Za takve stvari kao što je dizanje frke i aktivizam, Tviter je stvarno odličan, dosta političara je tamo i ulaze u diskusije što je super. Neuporedivo brže od pisanja peticija, dopisa, molbi. Zahvaljujući između ostalog frci koju smo tamo digli, dosta njih je obećalo da ACTA neće proći, sad videćemo šta će zaista biti. http://www.facebook.com/istokpav/posts/197052617069068 Krelac je perfidno sačekao da vidi pravac vetra i onda je počeo da duva u pravcu željenom, kakav njegovi lajkeri traže i očekuju. Uz naravno naglašavanje kako je njegov tvit imao 200 retvitova. I naravno, dosta političara tamo ulaze u diskusije, što je super, Jasna carice javi se, Duki kako si, kako burazer... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 lol obrisao je dakijev postop nije, sindovo sam Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 а шта је писало у посту? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 nije obrisao, sindovo sam. ima na strani pre, kenja mu daki jer se bavi ksrleusom Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 (edited) Sad se i Chanku chepi https://twitter.com/#!/istok/status/173449241367298048 Edited February 25, 2012 by `Dr. Nick Riviera` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 http://www.facebook....197052617069068 Krelac je perfidno sačekao da vidi pravac vetra i onda je počeo da duva u pravcu željenom, kakav njegovi lajkeri traže i očekuju. Uz naravno naglašavanje kako je njegov tvit imao 200 retvitova. I naravno, dosta političara tamo ulaze u diskusije, što je super, Jasna carice javi se, Duki kako si, kako burazer... opa, iz naše prepiske od pre par dana (izvalite datum WINK WINK) sve je jasno kakav je lik u pitanju. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 rurbustersi na delu... kolko ne zna istok u sta se uvalio :)) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 26, 2012 Author Report Share Posted February 26, 2012 Ne trčimo pred rudu, samo polako i jeeeebi lajfkouča Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Ovaj Canak je car Nenad Čanak @XXLTulip Reply Retweet Favorite · Open @PetarZmak @isidorabjelica Pa nisi bio sa spisateljicom Srbljanović? .. Kod mene se ne može proći sa dva grama :-) Toliko ni soli nije dosta Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Ovaj Canak je car Boli ih kurac smrljaju koks karaju kurve i piju sampanjac, pomislih na Dreda :trollface: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mige Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 (edited) Kakvi bre Istoci, Matici, Dulici i njihovo internet delovanje. Ja bre Kad sam isao na forume preko BBS-ova i pisao tekstove za disketni Amiga casopis, oni nisu znali sta je modem a kamoli Internet. Edited February 26, 2012 by mige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Ali su imali verovatno dosta radnog staza u Sokobanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mige Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 (edited) Bas da vidim koji je Istoku najstariji tekstualni zapis i trag na internetu. Nek ga prezentuje. Ovo sada sto se desava na globalnoj mrezi je klasicna zalopojka. Zene u poznim godinama i babe udaraju lajkove ko nista. Nekoliko stotina hiljada lajkova dnevno podele te licnosti u Srbiji. Ovladali su fejsbukom do tancina. Ne racunam bezbednosna podesavanja naloga, tu nisu vesti. Ali zato znaju do detalja, kako da objave neku vest sa njuza na profilu ili da uploduju neki narodnjacki hit sa posela "88. To sve cine na konfekcijskim racunarima koji i sluze za to jer nesto drugo ne mogu da rade i da hoce i da znaju. Twitter je postao poljana za Folklersko Selejbriti obracune i prepiske a FB sekcija gde se isti kopiraju i gde su dostupni sirokom krugu ljudi, za koje je twitter malo vise zahtevan. Sve te obracune i prepiske kontrolise Istok sa svojim timom twitterasha, blogera i sindikalaca. Ujedno ima tim pisara, koji cekaju neku vest u medijima i istu okrenu kontra i objave je na njuzu. Te iste vesti ceka horda ljudi koji se utrkuju da istu sheruju na FB. Tu se krug tek otvrara. Istok u tom vakumu vec uveliko koristi google translate i prevodi neki strip i brosuru i istu ubrzo distribuira direktno sa zapada na Istok. Verovatno mu otuda i to ime..... Edited February 26, 2012 by mige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Ah, za kolegu Amigasa, posto izgleda niko nije skontao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mige Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 (edited) Ah, za kolegu Amigasa, posto izgleda niko nije skontao :) Ako menadzment Ray Ban-a vidi ovo, poslace mu kutiju Ray Ban naocara na kucnu adresu DHL-om :) a on ce da prati tracking posiljke i da svoje twitterase obavestava o trenutnom statusu posiljke i lokaciji iste i konacno kad kutija stigne da se fotka sa njom i uploduje da svi vide. Edited February 26, 2012 by mige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts