Popular Post Doca Posted June 24, 2016 Popular Post Report Share Posted June 24, 2016 kad smo kod toga, letnja pauza u radu sudova se približava a mi još uvek nemamo informacije dokle je stigla tužba. 17 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 1 hour ago, Ребел said: koji retard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 1 hour ago, Doca said: kad smo kod toga, letnja pauza u radu sudova se približava a mi još uvek nemamo informacije dokle je stigla tužba. Jos je sve u fazi konsultacija sa advokatima... Trazi se pravni osnov... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 24, 2016 Author Report Share Posted June 24, 2016 Dei, ne stoi ti, nemoj 2 Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 All is good today. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 Ispao sam iz fazona, ne znam ko su ova dvojica - prvi je kapiram "legit" a drugi je "parodija" al' ne znam ko je prvi :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 (edited) @Lucky To je zato što mu nisi target audience, pa nije boostovao ka tebi svoj content. Edited July 6, 2016 by Crash Override 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post primo Posted July 6, 2016 Popular Post Report Share Posted July 6, 2016 ne znam jel bilo 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 2 hours ago, Crash Override said: @Lucky To je zato što mu nisi target audience, pa nije boostovao ka tebi svoj content. izguglah, sad znam ko je :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 Fuck, opet stvari ispadaju iz ravnoteže - http://jovanamiljanovic.com/2016/07/freelancing/ Jel problem u meni i jesam li ja jedini koji samo kad vidi tu njenu iritirajuću facu na nekoj od slika ne može da pročita ni reč koju je israla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 1 hour ago, Crash Override said: Fuck, opet stvari ispadaju iz ravnoteže - http://jovanamiljanovic.com/2016/07/freelancing/ Jel problem u meni i jesam li ja jedini koji samo kad vidi tu njenu iritirajuću facu na nekoj od slika ne može da pročita ni reč koju je israla? Novo zanimanje IT starleta :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 Jujuju, ovo nije sprdnja, ovo je lik zapravo okačio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 млиф инатрц :Д Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 21 hours ago, Crash Override said: Fuck, opet stvari ispadaju iz ravnoteže - http://jovanamiljanovic.com/2016/07/freelancing/ Jel problem u meni i jesam li ja jedini koji samo kad vidi tu njenu iritirajuću facu na nekoj od slika ne može da pročita ni reč koju je israla? "Studirala sam na FON-u 2 godine i tu sam dobila osnovu......." 1 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 jbj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted July 7, 2016 Popular Post Report Share Posted July 7, 2016 FOOD & FITNESS Jovana is very passionate about healthy lifestyle, plant based nutrition, natural body care and exercising. She is on a gluten free vegan diet for 5 years now. She does kickboxing, yoga, pilates and tennis and is always on the look for the next cool exercising routine. :( Kolko živi po klišeima. šteta procitao sam i ovo http://jovanamiljanovic.com/2016/05/biciklijada/ sterilno napisano (rostiljanje za vreme bombardovanja dok su ljudi ginuli JEBOTE, kako je kul i urbano), njujork ubacen, i na kraju reklama za koka kolu. Mene ovakve stvari ubijaju u pojam. Dal sam u stvari ja glup sto se jebem ovde sa poslom i rmbam umesto da se slikam po obeljenom namestaju od paleta? jebote pa ovo je izvor neprekidne zabave Jer SweetLeaf ima najbolji latte na svetu. Jer mogu da idem na Broadwey i gledam sve one mjuzikle o kojima sam do sada samo slušala. Jer mogu da posećujem Carnegie Hall i slušam najbolje pijaniste sveta od kojih zastaje dah. Jer mogu da uđem u Godivu i kupim moje omiljene jagode prelivene čokoladom. Jer se ljudi uvek zahvaljuju i izvinjavaju kada treba. Jer je Soho mesto sa najboljim restoranima u kojima sam ikada bila. Jer mogu da odem u Astoriju i kupim Plazma Keks i Smoki kada god se uželim kuće. Jer vikende mogu da provodim na Long Island Cityu kod drugarice Ane sa najlepšim pogledom ikada na Manhatan Skyline. zato što uvek mogu da udem u Molenbek i da se ošišam za 5 eura i da krajičkom oka posmatram majstora sa makazama koje prilaze mom grkljanu! Kako je Brisel pun superiške! 5 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 Sada mama ide na LesMilss, tata na bazen, brat na Crossfit, a ja na jogu. Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted July 7, 2016 Popular Post Report Share Posted July 7, 2016 sumnjam, Aške kaže da je jako dobra u tome što radi i prijatna ČtfČ 3 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 8, 2016 Author Report Share Posted July 8, 2016 I Aške isto Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Aske je ljubazan bio, kao Brus Li! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 bravo Istok Pavlovic July 9 at 4:55pm · Skrivanje hejterskih komentara na stranici Najkorisnija stvar za borbu sa hejterima na vašoj fan stranici je opcija “hide”. Naime, kada se pojavi komentar hejtera, i vi izaberete “hide comment”, dešava se sledeće: Taj komentar je i dalje vidljiv hejteru i svim njegovim prijateljima, a svi ostali ljudi ne vide više komentar. Ovo je mnogo bolja opcija nego da obrišemo komentar i blokiramo osobu - jer, u tom slučaju taj neko može da poludi i da tera inat: može da krene da nas bombarduje sa nekih drugih profila, da kreće u kampanju protv nas, da postuje skrinšotove i da priča kako ne poštujemo slobodu govora i demokratiju i tako dalje… Ovako, hejter i dalje vidi svoj komentar i uživa misleći da svi živi sada čitaju kako nas je on spustio i isponižavao, i kliču mu “bravo care”. Svi srećni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 To je prva Istokova pametna stvar koju je napisao. Zašto? Zato što je, za razliku od svega drugog, bazirana na SOPSTVENOM ISKUSTVU!!@kruko Sereš ili su ti ove informacije proverene? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 samo jedan random podsetnik za sve koji su zaboravili na ono kad se istok pojavio ovde i ispricao kako se sa svojim moronima studentima smejao (mozda su se smejali jer ne znaju latinicu) ovom topiku i kladio se kako niko nece smeti da se suoci s njim lice u lice kad se pojavi ovde. kad mu se 5 ljudi javilo ovde da se nadju vise se nikad nije pojavio sisaj ga istoce Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 nemoj tako profesoru vlado, hajdovace te! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Bliss Posted July 11, 2016 Popular Post Report Share Posted July 11, 2016 ma neka si mu reko! takodje: 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts