Jump to content

Istok Pavlović - Kako zaraditi na tom internetu

nickwood

Recommended Posts

• 2 weeks later...
21 hours ago, Crash Override said:

Fuck, opet stvari ispadaju iz ravnoteže - http://jovanamiljanovic.com/2016/07/freelancing/

Jel problem u meni i jesam li ja jedini koji samo kad vidi tu njenu iritirajuću facu na nekoj od slika ne može da pročita ni reč koju je israla?

"Studirala sam na FON-u 2 godine i tu sam dobila osnovu......."

[roflmao]  

• Upvote (+1) 1

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

bravo

Skrivanje hejterskih komentara na stranici

Najkorisnija stvar za borbu sa hejterima na vašoj fan stranici je opcija “hide”. Naime, kada se pojavi komentar hejtera, i vi izaberete “hide comment”, dešava se sledeće: Taj komentar je i dalje vidljiv hejteru i svim njegovim prijateljima, a svi ostali ljudi ne vide više komentar.

Ovo je mnogo bolja opcija nego da obrišemo komentar i blokiramo osobu - jer, u tom slučaju taj neko može da poludi i da tera inat: može da krene da nas bombarduje sa nekih drugih profila, da kreće u kampanju protv nas, da postuje skrinšotove i da priča kako ne poštujemo slobodu govora i demokratiju i tako dalje…

Ovako, hejter i dalje vidi svoj komentar i uživa misleći da svi živi sada čitaju kako nas je on spustio i isponižavao, i kliču mu “bravo care”.

Svi srećni.

srpskivojnik-3.jpg

samo jedan random podsetnik za sve koji su zaboravili na ono kad se istok pojavio ovde i ispricao kako se sa svojim moronima studentima smejao (mozda su se smejali jer ne znaju latinicu) ovom topiku i kladio se kako niko nece smeti da se suoci s njim lice u lice kad se pojavi ovde. kad mu se 5 ljudi javilo ovde da se nadju vise se nikad nije pojavio

sisaj ga istoce 

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"