Slađan Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 sve ti jebem koji bolid. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 (edited) Edited November 9, 2013 by Zwerko 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Slađan Posted November 9, 2013 Popular Post Report Share Posted November 9, 2013 sad sam mu se nasrao po statusu, blokirao me govnar :P 19 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Fin utovar Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Pišaj po hohštaplerima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 "Skote." Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 stigao je da me blokira munjevitom brzinom, bukvalno kako sam skrinšotovao, nije prošlo dva minuta. Sisa, nije ni pročitao šta sam mu napisao :P Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Ponosan sam što te znam lično Čilz :) Lepo! 1 Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Ponosan sam što te znam lično Čilz :) Lepo! 1 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 добро, хоћемо ли да овом неутемељеном мајмуну додатно загорчамо живот? и даље стојим иза тога да треба да га нахватамо негде, где ћемо да га товаримо говнима и све то снимимо. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 и даље стојим иза тога да треба да га нахватамо негде, где ћемо да га товаримо говнима и све то снимимо. ne, to je kontraproduktivno, sa ovakvima treba isključivo njihovim metodama, znači da se edukuju ljudi i da se širi reč o ovakvim računarskim zlotvorima. Da narod ume da prepozna kada neko izvlači "stručnost" iz dupeta i da im se smanji uticaj što više moguće. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Чили, али да му направимо јавно понижење, где би се снимила његова дупе-фаца, у тренутку док сагледава товар гована који му пада на главу. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 pa ako si ikada kao posmatrač prisustvovao ili video takvu situaciju, znao bi da tako možeš da ispadneš samo siledžija, koliko god dobre i uzvišene motive i argumente imao, a onog kome si to priredio si dodao par novih fanova u džep. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 (edited) све на нивоу. само бисмо имали један мали хор са стране који би скандирао "Источе педеру" и "Исток једе курац политичарима". већ смо рекли да Иван треба да буде водитељ, Којот камерман (само да не изгуби снимке опет), Вића би могао да буде Бесни човек из масе 1, имали бисмо још тих бесних из масе, који би давали интервју, а онда би Иван, кад би овај наишао пришао да га пита "господине Источе, какав је ваш коментар на оптужбе јавности да уживате у жвакању обрезаног курца пре него што ПУШ ЈОР ШИТ ИН" и "колико сте пара пореских обвезника покрали са својим другарима говноједачима?" и "да ли се осећате оговорним у случају 'мале Тијане'"? да га ухватимо негде где не може да бежи, ако поново буде организовао неку акцију за пљачку, да буде окружен људима из свог света гњидоликих, можемо да се надамо да би нека фешнблогерка и кренула да га брани, а онда би био шоу. ПА ЉУДИ МИ ЊЕГА МОРАМО ДА ПРОТЕРАМО СА ИНТЕРНЕТА!!!!! негде да седи и плаче у углу, сигуран да је тај видео на Тјубу видело милион људи "широм Балкана" који би вриштали од смеха у коментарима. да зна да га сад сви знају, да би му се сви смејали чим га виде. то нам треба. думсдеј дивајс да бацимо на њега. превршио је сваку меру. треба нам, факат, нека прљавштина о њему, из детињства. морамо да ухватимо тај тренутак његове мимике кад му будемо черечили душу. Edited November 9, 2013 by Debeli 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 http://www.politika.rs/pogledi/Istok-Pavlovic/Beonarcizam.lt.html Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 na 248 strana mrsomudite, umesto da ga ja neko zalepio govnima i zavrsio stvar :) 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 pošto bi onda totalno seo i razmislio o svemu i uvideo da smo mi u pravu i postao dobar lik i sve se ovo ne bi dešavalo. 1 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 (edited) http://www.politika.rs/pogledi/Istok-Pavlovic/Beonarcizam.lt.html Retard. Situacija je zapravo obrnuta. Količina ijekavštine koja se pojavila u Beogradu u zadnje vreme prelazi granice dobrog ukusa. A najsmešnije je kad su ljudi koje znam +35 godina počeli da "zavijaju" kao da su juče došli sa Cetinja. PS zaboravih Očigledno da želi da privuče više ljubitelja svoje "umetnosti" iz unutrašnjosti iz koje je i sam potekao protiv izvora svih zla Beograda Već viđeno u YU Edited November 9, 2013 by Muerte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 tebe kad vidim šta pišeš statore, sve mi je jasno n1... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 9, 2013 Author Report Share Posted November 9, 2013 Treba odštampamo ovaj topik i delimo po ulici ili na tvitapovima. ili na sledećoj toj kurcomaniji gde god je budu pravili, naokolo ljudima i slično. Pa ako ih 10 pročita ponešto, dobro je :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Retard. Situacija je zapravo obrnuta. Količina ijekavštine koja se pojavila u Beogradu u zadnje vreme prelazi granice dobrog ukusa. A najsmešnije je kad su ljudi koje znam +35 godina počeli da "zavijaju" kao da su juče došli sa Cetinja. PS zaboravih Očigledno da želi da privuče više ljubitelja svoje "umetnosti" iz unutrašnjosti iz koje je i sam potekao protiv izvora svih zla Beograda Već viđeno u YU Slazem se apsolutno. Beogradski je u manjini sto je najgore :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 A najsmešnije je kad su ljudi koje znam +35 godina počeli da "zavijaju" kao da su juče došli sa Cetinja. Secam se da je na pravnom fakultetu bila gomila nekih ljudi koji su rodjeni u Beogradu ali pricaju kao da su juce dosli iz Niksica. Naravno par puta sam ih cuo da pricaju bez naglaska i onda samo od jednom ukljuce opet taj naglasak psoebno onda kada pricaju sa nekim ribama jer su u ubedjenju da ribe gotive taj naglasak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 Kod crnogoraca je to "nacionalno pitanje". Jer crnogorac kad se oženi srpkinjom, deca su mu cronogorci, pa kada mu se sin oženi sa srpkinjom unuci su mu crnogorci, a kada se unuk oženi srpkinjom naravno da će praunuci da budu crnogorci, etc i moraju da znaju "iz kog su plemena potekli", i da upotrebljavaju "književni jezik" od dva jedina crnogorska pisca (drugi je naučio da čita i piše sa 60godina) One koje sam ja pomenuo nikada se pre toga nisu izjašnjavali kao crnogorci i imali su normalan beogradski akcenat i rečnik. PS Zato su mi bili jadni oni koji su "stali" uz komunjistu Miloševića (koji se iz ustavnih razloga "izjasnio" kao srbin). Jer nema gore gnjide od crnogorca koji se odriče svoje "posebnosti". 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 Kod crnogoraca je to "nacionalno pitanje". Jer crnogorac kad se oženi srpkinjom, deca su mu cronogorci, pa kada mu se sin oženi sa srpkinjom unuci su mu crnogorci, a kada se unuk oženi srpkinjom naravno da će praunuci da budu crnogorci, etc i moraju da znaju "iz kog su plemena potekli", i da upotrebljavaju "književni jezik" od dva jedina crnogorska pisca (drugi je naučio da čita i piše sa 60godina) One koje sam ja pomenuo nikada se pre toga nisu izjašnjavali kao crnogorci i imali su normalan beogradski akcenat i rečnik. bitte halt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 ist hammerzeit Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts