Slađan Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 i ja cenim da će se i ovo i sa Dulićem u narednih 6 meseci nestati i niko više pomenuti to neće dok će u fokusu da bude neko novo sranje, koje će takođe pasti sa strane kada se pojavi neko novo sranje i tako u nedogled. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Ni ja ne verujem da ce biti bilo sta sa Dulicem, nije on sve to radio sam, kad bi pao Dulic sa njim bi pao ceo DS a to nikome na vlasti nije u interesu izgleda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 колико пљескавица ће да падне, јеботе, опет ћу да се угојим... :) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Imam podpitanje. Da li te četiri godine znači 2 godine, pa 2 uslovno (lupam odnos) ili postoji mogućnost da sve četiri budu uslovno? Ili kraće rečeno, koliko je od te četiri bezuslovno? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 nece dobiti nista. Evo i ja dajem pare za pljeskavicu Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 ВУЧИЋУ АКО ЧИТАШ ОВО ОМОГУЋИ БРАТУ СВЕ ОВЕ ПЉЕСКАВИЦЕ!!!!!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 i da dobije, blejaće ko ЦЕЦА, a Drale će da časti ceo RUR pljeskavicama :D Mene evo ne mora, pošto ja nisam ni hteo da se kladim. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Uključite i mene u ovu pljeskavicu. Plaćam ako Dulić zaglavi tu neku robiju. uf, biće mi to omiljena izgubljena opklada ako je izgubim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 ПЉЕКА ПЉЕКА ПЉЕКА ПЉЕКА ПЉЕКА ПЉЕКА ПЉЕКА ПЉЕКА ПЉЕКА Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 ako ga osude pravda ce da bude zadovoljena ako ne LJUDI CE BITI U PRAVU ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 kilicar.jpg Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 ало бре земљорадник, у ком тиму једеш пљеку, игра тим Неверних Тома против тима Покварених Инсајдера. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Ne znam o čemu se priča ovde, al doći ću da jedem za svoje pare, čisto da vam pravim društvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 ja cu da dodjem 25min pre svih da pocnem da jedem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 који си ти прождрљивац... овде се ради о сукобу митских размера, а ти би само да кркаш.:) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Evo ako Dulic dobije zatvorsku kaznu vecu od 2 godine ja castim pljeskavicom sve koji su se ovde javili. Ako ne dobije meni ne treba nista, dovoljno ce biti samo da spisak svih vas stavim u signaturu s natpisom "izgubili" Zapravo jedini problem u celoj ovoj prici jeste sto do momenta kada se dodje do epiloga niko odavde nece smeti da jede pljeskavice zbog holesterola :) Eno pre neki dan oslobodise onog Dragica, cini mi se da je ta afera bila pre 7-8 godina... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Uključite i mene u ovu pljeskavicu. Plaćam ako Dulić zaglavi tu neku robiju. Nije Ivan glup, ne razumem sto si stavio "I'm with stupid"? Dobro je covek rekao. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Evo ako Dulic dobije zatvorsku kaznu vecu od 2 godine ja castim pljeskavicom sve koji su se ovde javili. Ako ne dobije meni ne treba nista, dovoljno ce biti samo da spisak svih vas stavim u signaturu s natpisom "izgubili" Zapravo jedini problem u celoj ovoj prici jeste sto do momenta kada se dodje do epiloga niko odavde nece smeti da jede pljeskavice zbog holesterola :) Eno pre neki dan oslobodise onog Dragica, cini mi se da je ta afera bila pre 7-8 godina... заправо мени се чини да ти и даље навијаш за то да ова држава остане онаква каквом ју је оставила претходна влада, где ликови као Дулић, Јасна и слични пљачкају бесрамно и не може им се ништа. тиме покушаваш да оправдаш своју позицију (не може се ништа променити, дакле, моји љубимци нису неспособни, него је ситуација таква да то нико не може да рашчивија). јасно је мени све то. само ми је све то мало онако... сисичасто. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 ja mislim da je zverko, kao i većina nas je više cinična nego željna da lopine prolaze bez kazne. "Jer tako je bilo i pre, zašto bi sada bilo drugačije" pristup. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 не, Зверко је у фазону да је лоповлук реалност, која се мора прихватити, а да ми остали који то не прихватамо смо као мала деца која верују у Деда Мраза, док је он озбиљан схватио како ствари заправо функционишу.и само питање "Jer tako je bilo i pre, zašto bi sada bilo drugačije" је заправо потврда мог става о Зверковом мишљењу. Зверка везује за "то пре" мало више од симпатија. он можда искрено верује да је то просто тако, и не може другачије, ја верујем да није и да мора другачије. ко ће јести пљескавице, остаје да се види. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Pa da, ali za razliku od tebe, on veruje najverovatnije, kao i ja, da ti, ja, neko od nas ovde.. vidiš i možeš da zarobijaš nekog ko krade narod bi to i uradio na licu mesta ali ne veruje da će tamo neki Vučić i Dačić da to promene, a od kojih realno zavisi sve to, a ne od nas jer narod uvek ćuti i trpi.PS: i ja tvrdim da ne treba prihvatati takvu realnost ali mi na nju i nemamo neki uticaj već bukvalno nagađamo šta će se desiti, pa eto, povučeni primerima do sada uglavnom ciljamo na najgore, a nadamo se potajno najboljem. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 (edited) Зверко се не нада потајно најбољем. он се потајно нада да ће све остати исто, а јавно изјављује како би било лепо да се хапсе лопови, али да од тога нема ништа. он ти неће рећи да је то "опклада коју би најрадије изгубио". то од њега нећеш чути, као од осталих. ако би изгубио ту опкладу, он би изгубио мбного више од цене једне пљескавице, изгубио би темеље на којима је градио своје представе о свету. разумем ја све шта ти причаш, али ви остали и Зверко нисте у истој линији, да тако кажем, иако то теби тако изгледа. Edited February 13, 2013 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 (edited) Ja uopste ne polazim od toga da se lopovluk mora prihvatiti, naprotiv. Ja samo polazim od toga da ti verujes u Deda mraza zato sto mislis da ce se to sada desiti sa ljudima koji sada o tome odlucuju. A u tome me jos vise utvrdjuje cinjenica da osim Dulica i Dragina koji su osumnjiceni za nesto niko drugi iz bilo koje drzavne strukture nije ni osumnjicen za bilo sta sto su pokrenuli procese (Agrobanka, Miskovic i sl), a nista od tih dela se ne bi moglo desiti bez amina nekog iz drzave. Sto me navodi na cinjenicu da je sve to mazanje ociju. No, ocigledno je ova tema za UPT, a ne ovaj topic pa mozemo tamo nastaviti raspravu. Edit: I da, to jeste opklada koju bih ja voleo da izgubim, jer bi to pokazalo da funkcionise pravna drzava, sto je ovde potrebno. Makar na nivou da se obracuna sa onima koji nisu sada na vlasti, ako vec ne moze sa Dinkicem i kofercicima koji jesu. Edited February 13, 2013 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 правна држава је била почињала да функционише, али се онда нешто десило, беше ли то пре 5 или 6 година, па онда заменисмо омрзнуте "институције система" маркетингом. но, то јесте тема за УПТ. е онда да се не кладимо у пљеку, друже Зверко, него да се кладимо у то да ћеш морати да изрецитујеш Чворовића са оним "јесте, јео сам говна, био сам слепо поред очију..." :) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Meni sasvim odgovara, ali to vazi i u suprotnom smeru :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts