Ste Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 U roku od 30 min dobio sam 3 razlicite informacije. Ortak tvrdi koji radi sa rusima(posto tamo palim jelte) kaze treba ti samo medjunarodna bez zelenog kartona. U amssu kazu medjunarodna+zeleni. Mohi kaze zeleni karton. Kakve veze ima saobracajna kad ne idem svojim kolima? Kad cu voziti auto sa stranim tablicama. PAK SAO? TAN SAO! http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 (edited) Onda ti treba samo medjunarodna. Cak i ako za Rusiju "mozda" ne treba, ja bih svakako uzeo, 2k din, a traje 3 godine (ili do isteka vozacke). A cija kola ces voziti tamo? Mozes da imas problem sa osiguranjem, ali sumnjam da mozes ovde da uzmes osiguranje za njihova kola tamo. Kada nisam vozio svoja kola uvek su bila rent-a-car, gde moras da uzmes i osiguranje kada iznajmljujes auto Edited February 5, 2012 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 (edited) Od ortaka. Edited February 5, 2012 by BISS http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 ako hoces maksimalno da bude siguran, mozda je najbolje da pitas njega da ovlasti vozilo na tvoje ime tamo, ili nesto u tom fazonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 dajte ljudi molim vas,neko mora da ima sanke don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 (edited) U roku od 30 min dobio sam 3 razlicite informacije. Ortak tvrdi koji radi sa rusima(posto tamo palim jelte) kaze treba ti samo medjunarodna bez zelenog kartona. U amssu kazu medjunarodna+zeleni. Mohi kaze zeleni karton. Kakve veze ima saobracajna kad ne idem svojim kolima? Kad cu voziti auto sa stranim tablicama. TAN SAO! Pa zaboravio si da napomenes taj mali fakin detalj da ne ides sa srpskim kolima nego ces tamo voziti necija kola i onda ti zapravo treba samo medjunarodna vozacka (mada je meni sa srpskim kolima nikad nisu trazili sto ne znaci da nece sa njihovim domacim kolima biti slucaj) jebote gde ti je mozak .... zeleni karton = prevod osiguranja medjunarodna vozacka = prevod vozacke Edited February 5, 2012 by mohican OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 pomenuo je covek to u bar 2 recenice pre tvog prvog posta mohi, jebote gde ti je vid ... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 pomenuo je covek to u bar 2 recenice pre tvog prvog posta mohi, jebote gde ti je vid ... :) Ajde trupsi ne budi i ti retardiran ako je on vec. Gde ovde on pominje da ce voziti STRANA kola, cak kola ZEMLJE U KOJU IDE .... a to je ono sto je krucialno za zeleni karton jer je isti FAKIN PREVOD DA ONI TAMO RAZUMEJU STA TU PISE ... Palim za 3 dana preko, znam da je davno bilo govora o medjunarodnoj vozackoj dozvoli. Jel je ikako moguce izvaditi sutra/prekosutra? Da se nadovezem, zvao sam amss i rekli su mi da se vadi isti dan i da je obavezno izvaditi zeleni karton + medj. dozvolu, ali koji ce mi zeleni karton ako ne idem svojim kolima? Napomenuo sam im da ne idem svojim kolima. Rekli su treba treba, mada kapiram da je fora da bi uzeli kintu, ima neko iskustva? Verovatno je isto rekao i ovima iz amss-a i oni su mu, posto ne ume da se izrazava, odgovorili u skladu sa pitanjem misleci da ide tudjim srpskim kolima. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 ja sam upalio i radijator na struju. sad ima oko 20c verovatno. LET JEBO TE kili brat sa medaka solidarise se sa nama cobanima iz unutrasnjosti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Btw apropo medjunarodne vozacke, pomesao sam, uz novu saobracajnu i dalje treba zeleni karton ali uz novu vozacku valjda ne treba medjunarodna vozacka jer nova ima na sebi univerzalne graficke prikaze kategorija. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Kolko sam ja cuo bilo je skoro na tvu da je zeleni karton potreban samo za bosnu i makedoniju cini mi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Krilca + derbi. Ćo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 come lemmiwinks, kill wikileaks! The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 (edited) Pa zaboravio si da napomenes taj mali fakin detalj da ne ides sa srpskim kolima Da se nadovezem, zvao sam amss i rekli su mi da se vadi isti dan i da je obavezno izvaditi zeleni karton + medj. dozvolu, ali koji ce mi zeleni karton ako ne idem svojim kolima? Napomenuo sam im da ne idem svojim kolima. zeleni karton = prevod osiguranja medjunarodna vozacka = prevod vozacke Gde ovde on pominje da ce voziti STRANA kola Mohi kaze zeleni karton. Kakve veze ima saobracajna kad ne idem svojim kolima? Kad cu voziti auto sa stranim tablicama. U amssu kazu medjunarodna+zeleni. Kapiram ja sve to, ali me je bunilo zasto su mi rekli u amss da treba oba iako sam im napomenuo da ne idem svojim kolima i da cu voziti tudja na strane table. I ne razumem zasto moras da budes stalno idiot? Jel te placaju jebote za to... Edited February 5, 2012 by BISS http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Ne ides svojim kolima implicira da ides tudjim kolima. To sto si ti hteo se kaze, ne idem kolima, vozicu tamo tudja kola. Ne placaju me, radim pro bono za decu sa specijalnim potrebama.To su ti rekli u amss-u jer ne umes da se izrazavas i nisi im objasnio situaciju kako treba. Naravno da ne da ne treba nego NE MOZES izvaditi zeleni karton u srbiji na auto koji se nalazi i registrovan je u rusiji. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 (edited) Napomenuo sam im da ne idem svojim kolima. Kad cu voziti auto sa stranim tablicama. Tebi treba da se crta. To su ti rekli u amss-u jer ne umes da se izrazavas i nisi im objasnio situaciju kako treba. Naravno da ne da ne treba nego NE MOZES izvaditi zeleni karton u srbiji na auto koji se nalazi i registrovan je u rusiji. Cekaj, sedeli smo na kafi i pricali pa znas kako se izrazavam? Da znam, ne bih pitao, jos mi je riba iz amssa rekla da moram na moj odgovor :" ali ne idem mojim kolima, nego cu voziti tudja na strane table" *btw nema potrebe da se trudis i odgovaras, necu ti odgovarati, stvarno nema potrebe. Edited February 5, 2012 by BISS http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Ne, tebi ocigledno treba da se nacrta jer si tek u 3. postu na tu temu rekao da je u pitanju strani auto sto je krucijalna informacija za tvoje pitanje. To sto si ti njoj rekao je isto kao sto si ovde tek u trecem postu zapravo rekao u cemu je caka. Kao sto rekoh, da umes da se izrazavas kako treba razumela bi te i ona na keca. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Thread hijack U redovnoj nedeljnoj akciji "dokon pop istalira igre koje inače ne igra", probao sam Trine 2, jebote rasturili su u pogledu dizajna i grafike, ono izgleda nestvarno dobro. Šteta što mi više nije zanimljivo igrati platforme, ma kako bile začinjene zagonetkama, al da imam jedno 10 godina manje, ne bih ustajao danima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 za brata dvinyja i njemu slične: http://www.youtube.com/watch?v=XajVQBgxVk4 !!! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Sta cemo sad dvini? Cija je sad istorija tacna? Titina, tj srpsko-HRVATSKA ili ova srpska?? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 (edited) MA IDEMO!!!! Постоји и друго тумачење настанка Срба а то је верзија која претходи уништењу Атлантиде. То је пренето америчким научницима на тајним програмима са ванземаљцима. По том тумачењу Атлантиђани су уништили Лемурију. Становници Лемурије су била хуманоидна бића са рептилским обликом. Атлантиђани су се договорили да са Лемуријанцима и осталим хуманоидним бићима учествују у стварању људског рода. Мислим да је 12 или 13 цивилизација било укључено у тај пројекат. Уништењем Лемурије, дошло је до наставка рада на генетској модификацији праљуди. Између осталих, ту су били хуманоиди (идентични људима по изгледу) из система Тау Цети (11,8 светлосних година удаљени од планете Земље). Они су одабрали Балкан као своје огледно поље и модификовали су праљуде у људе који се сада називају Срби. Имајућу у виду генетска истраживања која потврђују да на Балкану Срби имају генетску линију, непрекинуту већ 25000 година, ово није изненађујуће. Балкан су одабрали јер, кажу да, је њихова планета идентична простору какав је тада био на Балкану. После модификације праљуди у Србе, Тау Цетиани су кренули на север и учествовали у модификацији праљуди у оне који сада себе називају Русима односно Словенима. Такође је интересантно да се овај део такође поклапа са тврдњом да Срби и народи Сибира (укључујући народе из Сибира који су прешли у Северну Америку тј Индијанци) имају сличну генетику. Део Словена, тачније Чеси и Пољаци, после првобитне генетске модификације од стране Тау Цетиана, били су подвргнути новој модификацији од групе ванземаљаца који су познати као Нордијци. Према тврдњама тих научника, Тау Цетиани су дошли ди Земље гонећи рођаке Лемуријанаца који су покушали да заузму њихов звездани систем. Њихов начин ратовања је био - одбити непријатеља што даље од родног прага тј гонити га што даље од родног прага. Односно, били су познати као ратници (има ли ово неке везе са тезама да су Срби генетски ратници?).... Edited February 5, 2012 by Ivan_ QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Jel imas ti dokaze za to?? Dereta ima za ono! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Srpsko Gacko!!!!! )))))))))))))))))))))))))))))))) Dera car! http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Dera budala, nisam siguran samo da li je trol ili je odista totalno izlapeo čovek koji bruka i sebe i Srbe i istoriju kao profesiju. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 inb4 ekser fora . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts