Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

Ja da kucnem u drvo, korsa pali kako valja, malo zavergla sekundu-dve ali upali.

Onda hoće nekad da se krene "gušiti" ali to traje sekundu-dve isto, kad je mali gas itd.

sa druge strane baš je ladno, sve se kliza nešto, haos :) sutra popodne kad dođe, ne planiram igde da idem do ponedeljka :)

Link to comment
Share on other sites

аутић је ипак успео да кресне, додуше из 3ћег пута, што је преседан. забринут сам како ће да прегура још једну ноћ...

drasko ne vozi Ladu! :O

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Link to comment
Share on other sites

А ХТЕО САМ НИВУ ДА КУПИМ, АЛИ НИСАМ НАИШАО НА РАЗУМЕВАЊЕ ОКОЛИНЕ!!!

:(

имали смо и план да окачимо срп и чекић на сирену на волану, да кастмизујемо Ниву да личи на НКВД возило... ех кад се сетим...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Link to comment
Share on other sites

Daft Punk could be making a new album with Chic mastermind Nile Rodgers. On Tuesday the French duo apparently descended upon Rodgers’ home in New York, where they were to discuss recording music together.

MOTHER OF GOD..

Born of a broken man, never a broken man.

Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu

Link to comment
Share on other sites

Na kojim faxovima vi to faxovima studirate pa vam odlazu ispite? Kod mene stoji obavestenje "Svi tehnicki sistemi rade i ispitni rok se nastavlja po planu. Nek vam je sa srecom"

Nama na FONu su odlozili ispite za jedan dan. Tako da umesto da sam juce isao na ispit kad je zapravo BILO SUNCA, isao sam jutros na -15.

Link to comment
Share on other sites

U sustini, ministarstvo je dalo predlog svim fakultetima da odloze ispite. Sve dalje zavisi od fakulteta do fakulteta kako ce to da sprovode. Na ekonomskom su dali opciju da polazu sada ili za 10 dana, na nekima odlozili za nedelju dana, na nekim nisu pomerali uopste (Masinski), saobracajni, politicke nauke i ne znam jos koji odlozili za 7 dana itd itd.

Link to comment
Share on other sites

Pa vidi ovako, na mom faksu su pismene zakazane za ovu nedelju sve pomerili za 20i neki a usmene u dogovoru sa profesorom sa preporukom da se održe ove nedelje što se zapravo i radi jer sam danas bio na fakultetu i sreo budućeg pašenoga koji je upravo položio poslednji ispit a i tražio sam profesorku koja je zakazala neko predavanje iz mpio za jedanaest pa otkazala mailom u pola osam sinoć što sam ja naravno pročitao tek kad sam stigao na faks a budala uzeo pola dana slobodno da bi došao na predavanje, elem, nije to bitno u celoj priči, šetam ja tako faksom tražim profanku, zavirujem u sve učionice i stvarno, pismenih nema ali sede profani za katedrama izgleda drže usmene, neki završili neki tek počinju, na vratima spiskovi, uglavnom pusto i prazno, e da, ima i novih kompova u računarskoj laboratoriji, neke mašine iz donacija verovatno sa TT V3 kućištima pretpostavljam donacija neka od NVIDIAe pošto su se oni nešto zamajavali sa CUDAom na faksu i tako to a i kad bootuješ računar ima opcija da odeš u posebnu instalaciju windowsa sa nekim NVIDIA okruženjem itd, nego, to se otprilike dešava na faksu, a ako hoćeš da znaš šta se dešava na ostalim faksevima uglavnom je isto, odlaganja i smrzavanje, pusta cela zgrada hemijskog mada baš hemijski fakultet piše da će raditi normalno uprkos zimi, preporuci rektorata, ivice dačića i mmfa da sve u srbiji malo iskulira jerbo ćemo da puknemo od potrošnje struje i grejanja svega i svačega zbog usrane izolacije, e da i kafa je sranje ko i uvek mada sam je sada pio sa automata u prizemlju koji tehnički nije na mom fakultetu a i jednom sam se tu gadno zajebao i izgleda zafasovao neku lošu hemiju, da li se ono "mleko" za fuka pokvarilo or what hteo sam pegliram od jednog gutljaja i nisam mogao da isperem ukus dva sata, i tako, to se dešava po fakultetima :tf:

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Link to comment
Share on other sites

Ne razumem se u sve to, ali moja Tojota iz 91-e pali ko podmazana u 7 ujutru, na minus dvajesimnogo :))))

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

Подсетили сте ме на постојање кола лол, нисам их палио недљ дана и јоште мало и сиђем данас и на срећу упали, вергло сам типа секунд и по, контам да бих толко верглао и да је јуче паљен. Тако да son I am proud.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...