Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Ne mora kad je minus.

Kad je minus, jedino što treba raditi je dobro se oblačiti i jesti što više. True story.

jest', znaš kad ću onda skupiti snage i motivaciju da počnem opet da radim :(

to ja i radim poslednjih mesec dana

ti to radiš ceo život HHHHHHHHHHEEEEEEEEEE [:D]

Edited by Aca-

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

Ja sam se napešačio danas u pičku materinu.

Prvo je jedna zglobna 65-ica skrenula s puta i preprečila prolaz kad se skreće iz Ruzveltove u onu ulicu ispod Novog groblja. Ja bio u busu iza, i onda je majstor rek'o da moramo izaći. Već mi nije bilo dobro na samu pomisao šta me čeka s obzirom da odatle do firme ima dva kilometra vazdušnom linijom, em je solidna uzbrdica, em je -15. I reko aj da presečem preko groblja bar da ne idem okolo, a groblje kad uđeš, nikad izaći, nisam imao predstavu da je onoliko ogromno :c

U povratku, pukla cev u ulici iznad groblja kuda se 65 vraća, i onda su je skrenuli ka Bogosloviji, opet pešačenje, opet mraz, jedino pozitivno je što sam išao nizbrdo. Premoren sam, bole me zglobovi i sinusi :c

vest na blicu : za 5 godina vakcina protiv dopa

i komentar by c.jovanovic "Тада ће за мене бити касно..."

nekad te sitnica nasmeje do suza :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

izvinite što vam je hladno, drugovi, boli me kurac kao što će i vas boleti kad upeče +80 u julu i avgustu i kad i sredonom novembra bude 20+.

šalu na stranu, voleo bih i ja da otopli, ne zbog mene koliko zbog toga što se raspada cela država, nema struje, pucaju cevi, ljudi se smrzavaju a tadić nas sve sanka.

sreo budućeg pašenoga

je l to onaj fazon: dobro, sine, al deda i ja ostajemo!

jesti što više.

probaj njoke s gorgonzolom matori!

izvinite što vam je hladno, drugovi, boli me kurac kao što će i vas boleti kad upeče +80 u julu i avgustu i kad i sredonom novembra bude 20+.

apsolutno se slažem, to smo se dogovorili još prošle zime! :)

edit, na ovo kalijevo, komentar prvi:

Ali zato nisu rekli da je majka Bila Gejtsa bila sekretarica direktora IBM-a, pa je spontano sredila da se ukradeni QDOS, prepravljen u MS-DOS 1.0 prodaje za 40$ uz IBM PC a CP/M-86 za 240$, pa je pravi autor operativnog sistema CP/M od kojeg je Stiv Paterson preuzeo i napravio QDOS a od njega ga prevarom otkupio Bil Gejts, dobio bananu a Bil postao "faca". To nisu pominjali, sto se tice postenja? amerika je zemlja prokletinje.

Е, ал да је стварно +80 у августима, па да кажеш, ал минус двајс није пандан плус тријесу!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

To su te situacije kada pokušam da rešim neki problem, a umesto toga stvorim još jedan dodatni problem yodawg.jpg

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...