Dule_smor Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Ne razumem se u sve to, ali moja Tojota iz 91-e pali ko podmazana u 7 ujutru, na minus dvajesimnogo :)))) nije ni moj suzuki mnogo mladji, '97...kazem ja, njemacka med...heee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Moja kola pale iz prv.. oh wait :( "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 kolko ja znam pulenomobil se nikada ni ne gasi :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Mendži foraš! Večeras ću verovatno na sprave kod šiša, mora da se vežba! "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Ne mora kad je minus.Kad je minus, jedino što treba raditi je dobro se oblačiti i jesti što više. True story. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 to ja i radim poslednjih mesec dana i otisao sam na najvecu kilazu do sada ravno 106kg ovako vise ne moze, al bar sam krenuo da vezbam, evo danas nedelju dana! samo cekam malo dotopli da krenem i na trcanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 (edited) Ne mora kad je minus. Kad je minus, jedino što treba raditi je dobro se oblačiti i jesti što više. True story. jest', znaš kad ću onda skupiti snage i motivaciju da počnem opet da radim :( to ja i radim poslednjih mesec dana ti to radiš ceo život HHHHHHHHHHEEEEEEEEEE Edited February 9, 2012 by Aca- "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 smrzoh se :) prelazim najmanje moguće razdaljine peške, ali i dalje je mnogo 'ladno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Ja sam se napešačio danas u pičku materinu. Prvo je jedna zglobna 65-ica skrenula s puta i preprečila prolaz kad se skreće iz Ruzveltove u onu ulicu ispod Novog groblja. Ja bio u busu iza, i onda je majstor rek'o da moramo izaći. Već mi nije bilo dobro na samu pomisao šta me čeka s obzirom da odatle do firme ima dva kilometra vazdušnom linijom, em je solidna uzbrdica, em je -15. I reko aj da presečem preko groblja bar da ne idem okolo, a groblje kad uđeš, nikad izaći, nisam imao predstavu da je onoliko ogromno :c U povratku, pukla cev u ulici iznad groblja kuda se 65 vraća, i onda su je skrenuli ka Bogosloviji, opet pešačenje, opet mraz, jedino pozitivno je što sam išao nizbrdo. Premoren sam, bole me zglobovi i sinusi :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Sad lepo malo za komp.. Čuo sam da je na Corsucantu lepo u ovo doba godine. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Došla mi struja! Jej! JEBEMVAMMATERUPIČKU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 insert random ivan'n'winter comment brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Ali ja volim zimu, don't get me wrong. I sneg, i sve, i klizave ulice i -300. Al' brate, da nemam net ceo dan, to ne može. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 http://www.facebook.com/CoolerMasterBalkan?sk=app_256047847789788 Slagalica, jel probao neko? :) Ja zaglavljen na 2:07, neki car na 1:32, prosto je neverovatno.... mozete restart/repeat koliko god hocete puta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 vest na blicu : za 5 godina vakcina protiv dopa i komentar by c.jovanovic "Тада ће за мене бити касно..." nekad te sitnica nasmeje do suza :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 izvinite što vam je hladno, drugovi, boli me kurac kao što će i vas boleti kad upeče +80 u julu i avgustu i kad i sredonom novembra bude 20+. šalu na stranu, voleo bih i ja da otopli, ne zbog mene koliko zbog toga što se raspada cela država, nema struje, pucaju cevi, ljudi se smrzavaju a tadić nas sve sanka. sreo budućeg pašenoga je l to onaj fazon: dobro, sine, al deda i ja ostajemo! jesti što više. probaj njoke s gorgonzolom matori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 AHA ! :D http://www.24sata.rs/specijal/it/vest/fbi-stiv-dzobs-je-bio-prevarant-i-narkoman/28539.phtml Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 izvinite što vam je hladno, drugovi, boli me kurac kao što će i vas boleti kad upeče +80 u julu i avgustu i kad i sredonom novembra bude 20+. apsolutno se slažem, to smo se dogovorili još prošle zime! :) edit, na ovo kalijevo, komentar prvi: Ali zato nisu rekli da je majka Bila Gejtsa bila sekretarica direktora IBM-a, pa je spontano sredila da se ukradeni QDOS, prepravljen u MS-DOS 1.0 prodaje za 40$ uz IBM PC a CP/M-86 za 240$, pa je pravi autor operativnog sistema CP/M od kojeg je Stiv Paterson preuzeo i napravio QDOS a od njega ga prevarom otkupio Bil Gejts, dobio bananu a Bil postao "faca". To nisu pominjali, sto se tice postenja? amerika je zemlja prokletinje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Е, ал да је стварно +80 у августима, па да кажеш, ал минус двајс није пандан плус тријесу! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Kia car, poz za Duleta i Dovlu! poz brate Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 To su te situacije kada pokušam da rešim neki problem, a umesto toga stvorim još jedan dodatni problem yodawg.jpg У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Ma drmni esker i ne brini o tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 ako ste se ikada pitali, značenje svih cifara u jmbg-u http://petarpoznic.wordpress.com/2012/02/09/znacenje-svih-13-cifara-u-jmbg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 ^:DDDDDDDDD Umalo da zakuntam za kompom sad, odoh. Laku noć! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Legao u dva mrtav, i ustao u pola sedam skroz odmoran, divota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts