markotod91 Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 sto miliona Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 ovaj Mohi mora da je bio u Nemackoj nekad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 sto miliona Znaci trista godine https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Drugari, danas sam vozio kroz 3 nemacke drzave nigde nema ogranicenja na autoputu poz osim na pojedinim deonicama sa radovima na putu.ok "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 iskreno, ovde podrzavam mohija (dakija bih podrazavao) iako nisam bio u nemackoj, samo delovi autobahna su bez ogranicenja. ovo znam pod c) iz tudjeg iskustva (nemac) ii sa tv emisija You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 ja sam vozio nešto malo oko minhena i nije bilo ni putarine ni ograničenja brzine. nemačka zemlja obećana, šteta što je puna nemaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 znaci gastrosi su nas lagali o savrsenom zivotu u njemackoj bez ogranicenja! ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 ja sam vozio nešto malo oko minhena i nije bilo ni putarine ni ograničenja brzine. nemačka zemlja obećana, šteta što je puna nemaca. Putarinu placas kroz gorivo tako da je cena goriva veca. Nisu nemci ludi. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Putarinu placas kroz gorivo tako da je cena goriva veca. Nisu nemci ludi. A mi placamo i putarinu i skupo gorivo. Jesu Srbi ludi. https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 gorivo sam sipao u austriji :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Ne razumem ovaj post? Radimo mi i ludje stvari, recimo izvozimo jabuke pa onda uvozimo te iste tri puta skuplje i tako. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Ne razumem ovaj post? Radimo mi i ludje stvari, recimo izvozimo jabuke pa onda uvozimo te iste tri puta skuplje i tako. Nije bilo upuceno tebi - nego je bio mali osvrt na opstu situaciju kod nas. Gde je "sve najskuplje" i najgoreg kvaliteta. https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Da su samo jabuke, nego sve se izvozi i ponovo uvozi. A ono sto nemamo uvozimo skuplje nego da ga sami napravimo, recimo paradajz pire. Tu lezi glavni problem, carinska mafija i export muvatori. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Richtgeschwindigkeit, tj preporučena brzina je 130, ali nije ograničavajuća. Koristi se samo u slučaju da sjebeš nešto. Tako da - ograničenja, osim na određenim kraćim deonicama, - nema. Prosek - 150 km/h (to videh u wikipediji). picture approved! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Na toj istoj vikipediji kaze i ovo Most unlimited sections of the autobahn are located outside urban and densely populated areas. The A 8 between Stuttgart and Munich is one such example, the A 4 between the metropolitan area of Chemnitz-Zwickau and Dresden as well. The A 81 between Stuttgart and Singen (Bodensee) is another example. The largest part of this route has no speed limit (about 150 km/90 mi). To su glavni i najveci autoputevi i nemaju ogranicenja samo na delovima van naseljenih podrucja. Nemacka nije srbija da ima 3 autoputa. Bio sam ove godine dve nedelje u frankfurtu, a pre dve godine sam bio metar dana u nemackoj od cega opet jedno 2 nedelje u frankfurtu oba puta kolima, a inace za tu regiju oko frankfurta kazu da ima najvise deonica bez ogranicenja i opet je na vecini ne-glavnih autoputeva ogranicenje 130, a ne-glavnih autoputeva ima mnogo vise. Naravno super im je sistem i bolje je nego bilo gde drugo ali nije ni kod njih kako se generalno prihvata. Isto kao sto u amsterdamu postaju sve restriktivniji sto se tice droge tako i po nemackoj one "sredjenije" pokrajine pokusavaju da sto vise urede te stvari da im ne divljaju po autoputevima. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Jebo život kad pričate o Hitlerovim putevima. :))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 не ваља Хитлер, или му не ваљају аутопутеви? ;) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Mohi, ne ne-autoputevima i u naseljenim mestima normalno da ima ogranicenja. Na autobahnovima nema osim ako ima radova, a strip je pominjao autoputeve. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Isto kao sto u amsterdamu postaju sve restriktivniji sto se tice droge brate posle tvoje i kjutijeve posete, naravno da ce biti restiktivni :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 na celoj 59.strani ni jedan strip :/ sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 A drugi? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Mohi, ne ne-autoputevima i u naseljenim mestima normalno da ima ogranicenja. Na autobahnovima nema osim ako ima radova, a strip je pominjao autoputeve. A da naucis da citas? Imas tri vrste autobahnova. glavni - A + jedna cifra regionalni - A + dve cifre lokalni - A + tri cifre Niko nigde nije spominjao ne-autoputeve. I DELOVI bez ogranicenja su na ovim glavnim i ponovicu DELOVI. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts