Sa1Nt Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 taunus odlichan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 ne znam za vas, al ja uzimam ovo prvom prilikom! http://polovniautomobili.com/oglas1852075/toyota_supra_30_turbo/ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Taunus zakon - samo treba poslati Dovlu da ga proveri ;) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Ništa onda, Dovla, znaš šta ti je činiti! Mis'im, realno ova cena može da se spusti, ali to je već "stage 2", prvo da procenimo dal' je ok, dal' se može voziti. ja ne znam cene tih automobila pa da znam da li je ovo "standardna" cena ili cena za auto koji nema motor :))edit: mada lik je okačio ciljano i 2 slike samog motora, valjda da bi pokazao da on postoji i radi. onda mora biti da troši 30 litara benzina! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Taunus car! Ugradićemo plin Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 realno,i to bez atesta! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 to je nidža i mislio, ugradiće on sam to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 5, 2012 Author Report Share Posted March 5, 2012 Odlican je Taunus, mislim da je to to sto nam treba. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 pa ništa, hoćeš ti da pozoveš lika makar da proveriš da li je prodat i ako je nekako moguće saznati zbog čega je "jeftin"? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 taunus je predobar, ja bih ga upio za sebe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Dovla, znaš šta ti je činiti! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Društvo, Ko je najbolji u pregovorima, da spušta cenu i to? :) Koga da pošaljemo u priču sa likom? Draleta? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 A da prvo skupimo pare? Keš na ruke je odličan adut za pregovore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 [roflmao] Mislim da ljudi koje tražiš troluju oglase Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 ja bih bio dobar za te pregovore,ali se nista jebeno ne razumem u kola,mislim mogao bih da kruzim oko auta i sutiram gume:)))))))))Potrebno je neko sa osnovnim poznavanjem kola,tipa,vidi i malu rdju pa kaze HMMM,OVA RDJA MOZE DA SE PROSIRI I RAZJEBE MI KARTER :)))))) tako nesto :))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 đunta i nutna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Samo da ne bude posle "meni su rekli da to može da se budži" :)) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 ja dajem 50 jura za taunusa pod uslovom da mogu nekad do smedereva da odem kolima, taman idemo gruja i ja na kurve u mihajlovcu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Opa! Ode budžet za novu mašinu Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 6, 2012 Author Report Share Posted March 6, 2012 ja bih bio dobar za te pregovore,ali se nista jebeno ne razumem u kola,mislim mogao bih da kruzim oko auta i sutiram gume:)))))))))Potrebno je neko sa osnovnim poznavanjem kola,tipa,vidi i malu rdju pa kaze HMMM,OVA RDJA MOZE DA SE PROSIRI I RAZJEBE MI KARTER :)))))) tako nesto :))))) Ono što je Laki mislio je da neko ima umeće da spusti cenu iako je auto u realno odlicnom stanju za te pare. ;) U svakom slučaju, treba nam još evara za ovaj "projekat" :/ Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 pa zar nismo vec imali skoro soma evra, i jos nas par sto se kasnije javilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Ma tu smo negde, imamo oko 850-900, a i uzdamo se u Srbu za ispomoć da pridoda! :)) Ali ćemo svakako videti da spustimo još. Ja našao na preporuku nekog majstora baš za Forda, da pogleda i oceni da li je ok. Sad je neko "finalno vreme" da se predomislimo i vidimo da li je onaj Fiat ipak bolji ili šta god, iako meni ovaj Ford deluje gotivno. Naravno da možeš da ideš Dule do Smedereva, to je i ideja RURomobila! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 a mogli smo da kupimo neke fice i da organizujemo rur trke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Od 06.03.2012. krećemo u prikupljanje novca. Načini za prikupljanje su sledeći: NAČIN PRVI Lično dostavljanje novca u prostorije RUR redakcije. Radno vreme od 10 do 17h svakoga dana, ima nekog obično i posle tog vremena, za vikend takođe ali je potrebna najava. Redakcija se nalazi u ulici Vele Nigrinove broj 1, veoma blizu bivšeg Trećeg suda, Suda za prekršaje, Doma zdravlja Vračar i Crvenog Krsta. Ako uspete da dođete do bilo kojeg od ovih lokaliteta, nećete promašiti redakciju :) Možete se i najaviti telefonom na 060 / 55 26 787 (060 / KLANRUR) ali ako dolazite između 10 i 17h radnim danom zaista nema potrebe, uvek ima nekoga. NAČIN DRUGI Uplatom na fizičko lice putem uplatnice u bilo kojoj pošti, banci itd. Može i ebankingom, sve je jedno. Ko je zainteresovan da na ovaj način uplati, neka se javi ovde pa ćemo PM-om već razmeniti neophodne podatke da bi se transakcija izvršila. NAČIN TREĆI Uplatom na pravno lice odnosno na firmu. Ova uplata se vrši izdavanjem fakture, tako da ako neko hoće tako da ovo reguliše, neka se javi ovde ili meni na PM i dostavi mi podatke firme za fakturisanje (ime firme, adresa i PIB), pa ćemo to završiti na taj način. NAČIN ČETVRTI Ovo je više bonus način :) U slučaju da neko živi u blizini Boleta, Čilija, mene, Dovle, Nidže ili se viđa sa nekima od pomenutih, može dati i njima pa će oni dalje proslediti već do mene odnosno redakcije. Kako budu pristizali novci svako će dobiti plus/štiklu kod svog nicka da je dao, čisto da vodimo neku evidenciju da nam bude lakše. Takođe, već sada razmišljamo da oni koji učestvuju u donaciji dobiju specijalni limited edition RUR t-shirt sa tematikom RURomobila. Ko'ko donatora to'ko majica! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Ono što je Laki mislio je da neko ima umeće da spusti cenu iako je auto u realno odlicnom stanju za te pare. ;) U svakom slučaju, treba nam još evara za ovaj "projekat" :/ pa nisam ni mislio da pregovaram sa gazdom o statusu Kosova:)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts