Jump to content

RURomobil!

dovlagsi

Recommended Posts

Ništa onda, Dovla, znaš šta ti je činiti!

Mis'im, realno ova cena može da se spusti, ali to je već "stage 2", prvo da procenimo dal' je ok, dal' se može voziti. ja ne znam cene tih automobila pa da znam da li je ovo "standardna" cena ili cena za auto koji nema motor :))

edit: mada lik je okačio ciljano i 2 slike samog motora, valjda da bi pokazao da on postoji i radi.

onda mora biti da troši 30 litara benzina! :)

ja bih bio dobar za te pregovore,ali se nista jebeno ne razumem u kola,mislim mogao bih da kruzim oko auta i sutiram gume:)))))))))Potrebno je neko sa osnovnim poznavanjem kola,tipa,vidi i malu rdju pa kaze HMMM,OVA RDJA MOZE DA SE PROSIRI I RAZJEBE MI KARTER :)))))) tako nesto :)))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ja bih bio dobar za te pregovore,ali se nista jebeno ne razumem u kola,mislim mogao bih da kruzim oko auta i sutiram gume:)))))))))Potrebno je neko sa osnovnim poznavanjem kola,tipa,vidi i malu rdju pa kaze HMMM,OVA RDJA MOZE DA SE PROSIRI I RAZJEBE MI KARTER :)))))) tako nesto :)))))

Ono što je Laki mislio je da neko ima umeće da spusti cenu iako je auto u realno odlicnom stanju za te pare. ;)

U svakom slučaju, treba nam još evara za ovaj "projekat" :/

facebook.com/speed.rs

Ma tu smo negde, imamo oko 850-900, a i uzdamo se u Srbu za ispomoć da pridoda! :))

Ali ćemo svakako videti da spustimo još.

Ja našao na preporuku nekog majstora baš za Forda, da pogleda i oceni da li je ok. Sad je neko "finalno vreme" da se predomislimo i vidimo da li je onaj Fiat ipak bolji ili šta god, iako meni ovaj Ford deluje gotivno.

Naravno da možeš da ideš Dule do Smedereva, to je i ideja RURomobila!

Od 06.03.2012. krećemo u prikupljanje novca. Načini za prikupljanje su sledeći:

NAČIN PRVI

Lično dostavljanje novca u prostorije RUR redakcije. Radno vreme od 10 do 17h svakoga dana, ima nekog obično i posle tog vremena, za vikend takođe ali je potrebna najava.

Redakcija se nalazi u ulici Vele Nigrinove broj 1, veoma blizu bivšeg Trećeg suda, Suda za prekršaje, Doma zdravlja Vračar i Crvenog Krsta. Ako uspete da dođete do bilo kojeg od ovih lokaliteta, nećete promašiti redakciju :)

Možete se i najaviti telefonom na 060 / 55 26 787 (060 / KLANRUR) ali ako dolazite između 10 i 17h radnim danom zaista nema potrebe, uvek ima nekoga.

NAČIN DRUGI

Uplatom na fizičko lice putem uplatnice u bilo kojoj pošti, banci itd. Može i ebankingom, sve je jedno.

Ko je zainteresovan da na ovaj način uplati, neka se javi ovde pa ćemo PM-om već razmeniti neophodne podatke da bi se transakcija izvršila.

NAČIN TREĆI

Uplatom na pravno lice odnosno na firmu. Ova uplata se vrši izdavanjem fakture, tako da ako neko hoće tako da ovo reguliše, neka se javi ovde ili meni na PM i dostavi mi podatke firme za fakturisanje (ime firme, adresa i PIB), pa ćemo to završiti na taj način.

NAČIN ČETVRTI

Ovo je više bonus način :) U slučaju da neko živi u blizini Boleta, Čilija, mene, Dovle, Nidže ili se viđa sa nekima od pomenutih, može dati i njima pa će oni dalje proslediti već do mene odnosno redakcije.

Kako budu pristizali novci svako će dobiti plus/štiklu kod svog nicka da je dao, čisto da vodimo neku evidenciju da nam bude lakše.

Takođe, već sada razmišljamo da oni koji učestvuju u donaciji dobiju specijalni limited edition RUR t-shirt sa tematikom RURomobila. Ko'ko donatora to'ko majica! :)

Ono što je Laki mislio je da neko ima umeće da spusti cenu iako je auto u realno odlicnom stanju za te pare. ;)

U svakom slučaju, treba nam još evara za ovaj "projekat" :/

pa nisam ni mislio da pregovaram sa gazdom o statusu Kosova:))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.