_Gotti_ Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Jes da nisam donirao nista ali po meni Fiat Argenta - 600 evra Fiat 128 Sport Coupe - 400 evra Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 totalno sam za golfa :)))))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Oba Fiata su mi kul :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 automobil je u extra stanju bez motora inace je bio gti 16v(kao sto pise u podacima).Auto je totalno bio rasturen a zatim sklopljen i radjen za sebe tj.TUNING & STYLING.Kupio sam drugi i zato se prodaje,ja sam drugi vlasnik.Za sve informacije pozovite i pitajte.....uz dogovor moze sve. P.S.NA PRODAJU JE I MOTOR PORED AUTA. MOZE I U DELOVIMA,UGLAVNOM JE SVE NOVO I KUPOVANO IZ INOSTRANSTVA! Za golfa inače :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Golf sa lambo vratima rulz :) Ali je bez motora mnogo para za našu malu zajednicu... Oba Fiata su mi ok, mada bih pre ovu limuzinu, ali deluje na slikama da je malo krenuo da rđa, što može biti problem. Takođe kec je tr00, ali mi se malo boja ne svidja... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Ja sam za Zastavu! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 valjda bez motora koji je pored automobila (motor kao odvojeno prevozno sredstvo, vidi se na prvoj slici mali motor).Ako se odlucite za golfa , zovite me da prebijemo vlasnika Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 (edited) GOLF je bombona! već zamišljam ovde RUR logo iz kog sevaju munje, FUCK YEAAAH! :D Edited February 29, 2012 by BLACK JESUS IS BLACK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 (edited) po meni bolje da damo manje para za auto i onda ga vizuelno sredimo kako dolikuje. Ionako je to valjda poenta? A i ovaj Fiat kupe ima neki attitude :) valjda bez motora koji je pored automobila automobil je u extra stanju bez motora inace je bio gti 16v bio 16v, znaci imao motor u sebi koji je 16v. Edited February 29, 2012 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 http://www.kupujemprodajem.com/Lada-NIVA-Bronto-1372851-oglas.htm ja za ovo dajem 100 jura! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 1, 2012 Author Report Share Posted March 1, 2012 Golf sa lambo vratima rulz :) Ali je bez motora mnogo para za našu malu zajednicu... Oba Fiata su mi ok, mada bih pre ovu limuzinu, ali deluje na slikama da je malo krenuo da rđa, što može biti problem. Takođe kec je tr00, ali mi se malo boja ne svidja... Boju nemojte da gledate, to ce se sve posle srediti. :) Licno mislim da se sa onim Fiatom kupeom mozemo slatko izigrati sa sredjivanjem, za male pare. Pod uslovom da je vozabilan. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Argenta (zamalo da napišem ime poznate paštete :)) Ipak je limuzina za gospodu, pa se to lepo pimpuje i ne bi ja tu ništa dalje diro... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 meni se iskreno nista od ovoga ne svidja.. za ~500e recimo predlog alfa75 .. FR layout, cao zdravo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 a je l ima neko prostor za ova kola? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 1, 2012 Author Report Share Posted March 1, 2012 Prostor? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 pa treba da budu na nekom placu il garaži dok ih sređujemo, ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 meni je ovaj fiat 128 recimo kul, mogao bi lepo da se sredi. treba birati kola kakva ljudi nemaju baš mnogo prilike da voze, ili neku sportskijeg oldtajemra sa 4 sedišta, ili neki kabrio, možda čak i neki vw kombi. golf gti ne jer će u njemu neko da pogine :) može i neki saab Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 i ja sam za fiat 128, bas do jaja izgleda:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 http://www.kupujemprodajem.com/Lada-NIVA-Bronto-1372851-oglas.htm ja za ovo dajem 100 jura! Krimiinaaaal :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Josh jedan glas za Fiat 128 kupe - iako kapiram da nece doci do prve krivine pre nego shto se raspadne, nekako je najtr00 auto od ovih. Mozda josh Alfa, ali ona je verovatno josh skuplja za sredjivanje (( Golf je car, ali bez motora je to velika jebada... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Iako Fiat 128 izgleda najlepše, mislim da je Fiat Argenta najseksiji, a osim toga najveći, ipak treba primiti sve Rurljanje. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 1, 2012 Author Report Share Posted March 1, 2012 Slobodno i vi svi pretražujte net ili dajte neki info ako neko prodaje nešto zanimljivo, pa da izjurimo. ;) pa treba da budu na nekom placu il garaži dok ih sređujemo, ne? Pa za neko ozbiljnije sređivanje neće biti keša, a mi majstorskih skilova nemamo, tako da će ići od servisa do servisa. Pred redakcijom svakako ima gde da se parkira, nije zona. ;) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 ipak treba primiti sve Rurljanje. Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 alo bre,zar je moguce da niko nije prokomentarisao rusko remek delo,matiranu ladu nivu,alo ljudi,jel ste vi ludi,pa to je suvo zlato!!!Time mozemo i vladu da rusimo! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 1, 2012 Author Report Share Posted March 1, 2012 ^ Pa to kosta bogte! Ic bijond aur rič! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts