Jump to content

RURomobil!

dovlagsi

Recommended Posts

automobil je u extra stanju bez motora inace je bio gti 16v(kao sto pise u podacima).Auto je totalno bio rasturen a zatim sklopljen i radjen za sebe tj.TUNING & STYLING.Kupio sam drugi i zato se prodaje,ja sam drugi vlasnik.Za sve informacije pozovite i pitajte.....uz dogovor moze sve. P.S.NA PRODAJU JE I MOTOR PORED AUTA. MOZE I U DELOVIMA,UGLAVNOM JE SVE NOVO I KUPOVANO IZ INOSTRANSTVA!

Za golfa inače :D

Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem

po meni bolje da damo manje para za auto i onda ga vizuelno sredimo kako dolikuje. Ionako je to valjda poenta? A i ovaj Fiat kupe ima neki attitude :)

valjda bez motora koji je pored automobila

automobil je u extra stanju bez motora inace je bio gti 16v

bio 16v, znaci imao motor u sebi koji je 16v.

Edited by trooper

Golf sa lambo vratima rulz :) Ali je bez motora mnogo para za našu malu zajednicu...

Oba Fiata su mi ok, mada bih pre ovu limuzinu, ali deluje na slikama da je malo krenuo da rđa, što može biti problem. Takođe kec je tr00, ali mi se malo boja ne svidja...

Boju nemojte da gledate, to ce se sve posle srediti. :)

Licno mislim da se sa onim Fiatom kupeom mozemo slatko izigrati sa sredjivanjem, za male pare. Pod uslovom da je vozabilan.

facebook.com/speed.rs

meni je ovaj fiat 128 recimo kul, mogao bi lepo da se sredi. treba birati kola kakva ljudi nemaju baš mnogo prilike da voze, ili neku sportskijeg oldtajemra sa 4 sedišta, ili neki kabrio, možda čak i neki vw kombi. golf gti ne jer će u njemu neko da pogine :) može i neki saab

Josh jedan glas za Fiat 128 kupe - iako kapiram da nece doci do prve krivine pre nego shto se raspadne, nekako je najtr00 auto od ovih. Mozda josh Alfa, ali ona je verovatno josh skuplja za sredjivanje ((

Golf je car, ali bez motora je to velika jebada...

А в чем сила, брат?

Slobodno i vi svi pretražujte net ili dajte neki info ako neko prodaje nešto zanimljivo, pa da izjurimo. ;)

pa treba da budu na nekom placu il garaži dok ih sređujemo, ne?

Pa za neko ozbiljnije sređivanje neće biti keša, a mi majstorskih skilova nemamo, tako da će ići od servisa do servisa. Pred redakcijom svakako ima gde da se parkira, nije zona. ;)

facebook.com/speed.rs

alo bre,zar je moguce da niko nije prokomentarisao rusko remek delo,matiranu ladu nivu,alo ljudi,jel ste vi ludi,pa to je suvo zlato!!!Time mozemo i vladu da rusimo!

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.