Trooper Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 kod mene o/ ima blizu onaj Gudalovic, oni rade sve na licu mesta ako se dobro secam 0644100010, javi da se dogovorimo oko preuzimanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 bolje se dogovarajte oko skupljanja para za registraciju :D ja dajem pola realno, najviše sam ga vozio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 5, 2014 Report Share Posted September 5, 2014 je li ostaje na snazi moja zelja da uzmem ruromobil veceras ?:) ako da, mogu li kod trupsija da ga preuzmem posto je i on na nbg?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2014 Report Share Posted September 5, 2014 Mislim da je to ok jer trupsi rece sa mu vise ne treba. Enivejz bili on i ja da registrujemo i fejlovali tj ovi nisu hteli da urade zbog lose prednje gume i rucne. Pa jel moze neko da preuzme na sebe registraciju ko eventualno zna nekoga iz ovih tehnickih sa ne prave problem sa tim. Ostavicu ja pare za registraciju u hq. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 5, 2014 Report Share Posted September 5, 2014 Javite se ako nigde ne uspete da završite tehnički. Videću ja da provučemo kod komšija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 5, 2014 Report Share Posted September 5, 2014 je li ostaje na snazi moja zelja da uzmem ruromobil veceras ?:) ako da, mogu li kod trupsija da ga preuzmem posto je i on na nbg?:) auto je kod mene ispred zgrade na parkingu, rezervoar napunjen, kljuc i saobracajna su sa mnom trenutno na poslu (Arena), idem posle nesto do grada, a oko 8-9 bi trebalo da budem gajbi (Expo centar) Javi se na 0644100010 da dogovorimo primopredaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 http://www.polovniautomobili.com/oglas5224830/ford_capri/ ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 ford čujpri Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Za slučaj da se on sam ne seti, registracija je uspešno obavljena zahvaljujući Zwerku, tako da kudos njemu. Cifra je 14.500 din, pa je to ujedno i podsetnik za prikupljanje fonda za RURomobil za registraciju i "investiciono održavanje" za narednih godinu dana. Ko hoće može da dođe do redakcije da se družimo, ko ne, može da uplati na račun, neka se samo javi oko toga i tako to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Bio danas u toj agenciji (ime poznato Lakiju radi daljeg sredjivanja tih stvari) i ono haos, umro sam od smeha. Ja sam kolegu pitao da li zna tu neku agenciju koji bi malo zazmurili na jedno oko za te rucne i gume i to i on mi kaze idi tamo i oni ce ti sve zavrsiti. Dolazim ja tamo i razgovor tece otprilike ovako: - Dobar dan ja bih da registrujem auto. - Ok, daj. - Ali znate auto se ne vodi na mene nego na drugara. - Imas njegovu licnu kartu? - Imam (kolega je rekao da to nabavim). - Dobro daj. - Ali znate auto je star 40 godina, jel treba da ga dovezem? - Jel ima plin? - Ne. - Daj onda. Jel znas koliko je presao?(lupio sam 86.000, cini mi se da to nije ni prebaceno na novu tablu) Jel drugar nije menjao adresu? (poslao mi je samo ufotkanu lk, ne vidi se adresa) Na kraju su sutra gotova dokumenta, sve izaslo 14.500 din a na onom kalkulatoru registracije izadje 14.850, ne racunajuci tehnicki pregled :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 znači da im napravimo neku nalepnicu "RURomobil approved"? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Prema ovome, apsolutno :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 23, 2014 Author Report Share Posted September 23, 2014 Živela Srbija! :) btw zapišite negde na proleće treba da radimo redovan servis Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 Mala ispravka - registracija je ipak 16.500, a ne 14.500, ja sam ga pogresno razumeo, ali opet to je cena takse+tehnicki regularna i sve zavrseno bez ikakvog cimanja. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2014 Report Share Posted September 28, 2014 Drugari, ajde da skupljamo keš za registraciju da damo Zwerku, ko želi, hoće, može ... ko hoće može da donese u redakciju pa ćemo mu posle dati, ili da mu uplati direktno, može i tako, kako god. Redakcija - svaki radni dan od 10 do 17h, vikendom najava, as always. Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 26, 2015 Author Report Share Posted February 26, 2015 hijaooo za ruromobil! http://www.blocket.se/stockholm/Babymoon_falgar_15tum_58087635.htm?ca=11&w=1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Ovaj dovla :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 26, 2015 Author Report Share Posted February 26, 2015 swagger! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Drugari sta ja treba da uradim da bih mogao ponekad da se provozam rurmobilom, odnosno koliko treba da se iskazem? $$$ :) Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Javi se Zwerku, trenutno je kod njega ruromobil, čak ga je i palio u proteklih nedelju dana npr i dogovori preuzimanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Pa zapravo se ne javlja meni za kes :) Ali da, auto je kod mene, tako da ako oces da ga vozas samo cimni. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 ah, nisam ni video deo za keš, to možeš meni da se javiš, nebitno, ionako je za registraciju bilo 4-5 onih koji su učestvovali za razliku od prvog puta. Tako da meni na PM za to, Zwerku na PM za preuzimanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Kakvi ste vi carevi sa tim automobilom. Svaka cast za ideju i realizaciju! Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 jel u voznom stanju? dolazim sledece srede busom, da sredim x stvari po gradu, da spojim lepo i koristno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts