Jump to content

RURomobil!

dovlagsi

Recommended Posts

ja ću možda uzeti ruromobil danas, pa može da bude kod mene do sutra-prekosutra, i onda je taman atomić tu u kraju kad se već prijavljuje za pranje :D

(naravno da ćemo zajedno da se izakcijamo oko toga)

ja ću možda uzeti ruromobil danas, pa može da bude kod mene do sutra-prekosutra, i onda je taman atomić tu u kraju kad se već prijavljuje za pranje :D

(naravno da ćemo zajedno da se izakcijamo oko toga)

Ja se vraćam u četvrtak ujutru (ako sve pođe po planu), što znači da ću ga odvesti na pranje u petak - subotu. Da se cakli!

jes, kod mene je rurko

atomic, možeš da ga preuzmeš koliko sutra, daj neki kontakt na PP pa da se izdogovaramo.

inače, presvlake i tapacirung su ispali odlično! na slikama su onako, al uživo zaista odlično izgledaju.

i jedna loša vest: u jednom momentu mi je unutrašnja kvaka na vozačevim vratima ostala u ruci :( valjda je dotrajala plastika od 40 godina postojanja, a mora malo jače da se povuče, i onda je pukla. pokušaću da nađem na otpadima, al nisam optimista. verovatno ćemo na kraju prebaciti sa zadnjih vrata na vozačeva, a pozati nešto nabudžiti. idealno će biti da se to odradi kad se budu ugrađivali zvučnici, ako će uopšte da se stavljaju u vrata.

Ruromobil je kod mene, tako da ako neko hoće da ga preuzme pre srede - slobodno me cimajte na pm.

Nije danas opran zbog kiše, al' biće sređeno.

Ne pamtim kad sam se poslednji put vozikao sa osmehom na licu, bez žurbe i nepotrebnog stresa, kao što sam se danas provozao!

Uh!

Ivanu sam postavio pregršt glupih pitanja, čovek je izbedačio. :D

kul,ajde onda ja se javljam da ga preuzmem kada se izvozas :) Ja sljakam na dorcolu,pa ne moras ni da se cimas do rur hq!

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

@rurko

ja sam bio ubedjen da ima dvoje vrata, kad ono!

nego, bilo bi stvarno do jaja kad bi generalno postojao topik ili rasprava ovde gde se najvise isplati pranje vecih kola, posto mi se place od davanja 500-100k din kad dodjem u vece perionice, dok kod mene u kraju ganciji za 200 dinara peru sa vodom

@topik

trebalo bi neko da otvori topik na ford club forumu, kao sto je zverko predlagao, za te situacije kad vam zafali tipa kvaka za vrata

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1