Guest Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 послали би плави коверат у цирих, а тамо га поштар не би нашао међу 1,3 милиона становника Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 UDRI GAZI LOMI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 morali da ispune kvotu, pa kao vele, ovaj sa Audijem ima da plati. i to može da prođe, ali bre, imamo komšiju Slovenca sa novim CL63 AMG, mogli su njemu da pišu mater mu jebem bečko-konjušarsku 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Meni su pre 7 godina pisali prvu prekrsajnu prijavu na samom ulazu u Sremske Karlovce cim se spustis sa Banstola, drugu mi pisali u Novom Sadu, trecu mi pisali u Indjiji jer sam vozio bez vozacke dozvole - (Ja sam u tim momentima odradjivao casove voznje ali sam svakako svestan sta sam uradio tada, "mladost-ludost".. Nigde nista nije dolazilo 8 meseci, onda je krenuo teror sa pozivima. Prvi put kad je dosao postar na kucu ja sam ga iskulirao sa izgovorom da doticni nije kuci. Drugi put isto a treci put sam mu rekao da cu mu noge polomiti ako se jos jednom pojavi sa tim pozivima da cu pse pustiti na njega. Posle toga proslo je jos nekih 3-4 meseca i u tim momentima sam zaticao u postanskom sanducetu da odem u postu i da podignem "preporucenu posilju-poziv da budes debelo kaznjen". Sve sam to iskulirao i onda je krenulo danonocno obilazenje moje kuce od strane pandura, prvo u uniformama a onda u civilu a o pozivima na telefon ne zelim ni da pricam.. Prvo su dolazili svaki dan, pa svaki 3-4 dan i onda su dolazili sve redje i redje da bi nakon tacno 2 godine od pisanja zadnje prekrsajne prijave za voznju bez vozacke dozvole naprosto prestali da dolaze, salju pozive, zovu na telefon.. Nisam imao predstavu o cemu se radi dok mi nije receno da je najverovatnije zastareo slucaj... Posle toga sam onako redovno i kurcevito prolazio pored istih tih pandura koji su mi oblecali gajbu i rec mi jednu nisu rekli. Bitno je potpuno nestati na 2 godine ako si napravio neko sranje gde znas da mozes biti rebnut po usima.. Ja sam uspeo da "nestanem" na 2 godine jer sam znao da bih dobio da platim debele novce za sve ovo sto sam napravio.. Da je bila 1 kazna verovatno bih otisao, priznao krivicu i kukao da mi smanje sto vise kaznu i to je to. Sa ove tacke gledista da mi neko ponudi ogromne novce da ponovim isto to sto sam tada radio "voznja bez dozvole, trkanje po miseluku" i tako te stvari nema teoretske sanse da bih tako nesto uradio.. Opet kazem, mladost i ludost.. =/ 1 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 btw, kako te nisu trazili na poslu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Nisam bio zaposlen tada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Meni su pre 7 godina pisali prvu prekrsajnu prijavu na samom ulazu u Sremske Karlovce cim se spustis sa Banstola, drugu mi pisali u Novom Sadu, trecu mi pisali u Indjiji jer sam vozio bez vozacke dozvole - (Ja sam u tim momentima odradjivao casove voznje ali sam svakako svestan sta sam uradio tada, "mladost-ludost".. Nigde nista nije dolazilo 8 meseci, onda je krenuo teror sa pozivima. Prvi put kad je dosao postar na kucu ja sam ga iskulirao sa izgovorom da doticni nije kuci. Drugi put isto a treci put sam mu rekao da cu mu noge polomiti ako se jos jednom pojavi sa tim pozivima da cu pse pustiti na njega. Posle toga proslo je jos nekih 3-4 meseca i u tim momentima sam zaticao u postanskom sanducetu da odem u postu i da podignem "preporucenu posilju-poziv da budes debelo kaznjen". Sve sam to iskulirao i onda je krenulo danonocno obilazenje moje kuce od strane pandura, prvo u uniformama a onda u civilu a o pozivima na telefon ne zelim ni da pricam.. Prvo su dolazili svaki dan, pa svaki 3-4 dan i onda su dolazili sve redje i redje da bi nakon tacno 2 godine od pisanja zadnje prekrsajne prijave za voznju bez vozacke dozvole naprosto prestali da dolaze, salju pozive, zovu na telefon.. Nisam imao predstavu o cemu se radi dok mi nije receno da je najverovatnije zastareo slucaj... Posle toga sam onako redovno i kurcevito prolazio pored istih tih pandura koji su mi oblecali gajbu i rec mi jednu nisu rekli. Bitno je potpuno nestati na 2 godine ako si napravio neko sranje gde znas da mozes biti rebnut po usima.. Ja sam uspeo da "nestanem" na 2 godine jer sam znao da bih dobio da platim debele novce za sve ovo sto sam napravio.. Da je bila 1 kazna verovatno bih otisao, priznao krivicu i kukao da mi smanje sto vise kaznu i to je to. Sa ove tacke gledista da mi neko ponudi ogromne novce da ponovim isto to sto sam tada radio "voznja bez dozvole, trkanje po miseluku" i tako te stvari nema teoretske sanse da bih tako nesto uradio.. Opet kazem, mladost i ludost.. =/ iskreno, mene bi bilo sramota da sam se ponašao kao ti astora Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 i mene, lol, ne verujem sta citam. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Мене тада није било срамота, мене је сада срамота због мог понашања тада.. Живот иде даље, сада имам и а и б и ц категорију и нигде без возачке не идем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Po ovome što si napisao nošenje vozačke ti je bio najmanji od problema :D BTW da mi nisi ti pretio pre 7-8 godinama batinama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Evo, sad i cirilicom pise, sve ce mu Bog oprostiti 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Ako imas oko 4 banke onda moguce i ako si iz Indjije :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 ..a nisam ni poštar :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Case closed onda druze Cali ;) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko) Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Da ne otvaram topik nov, imam jedno pitanje. Ako se dobro secam u aprilu 2010 godine sam imao prekrsaj, tj vozio sam sa 0.5% alkohola. Sve sam odradio po protokolu, nisam se krio, platio sve itd.. I danas mi tek stize saopstenje kao o oduzimanju dozvole na 3 meseca... E sad, u ovom saopstenju pise da su oni pravosnaznu odluku doneli 17.02.2012. godine. Dal ja mogu ovo nekako da izbegnem s obzirom na to da sam ja prekrsaj napravio pre oko 3 godine? Da se vadim na neku foru da je zastarelo ili su me sjebali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Ta odluka je istekla jer, odmah nakon izricanja presude ista pravosnaznost pocinje da tece. A u tvom slucaju od donosenja presude je proslo i vise od godinu dana tako da ne vidim razlog da te sada cimaju i da ti sada oduzimaju dozvolu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko) Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 To jeste ali su smradovi napisali na dnu obavestenja "Mera pocinje da tece od dana prijema ovog saopstenja i traje do isteka perioda za koji je izrecena" Ne znam, nadam se da si upravu i da je zastarelo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Moj savet ti je da odes u neku od Advokatskih kancelarija i da trazis savet vezano za tvoj slucaj. Otidji sto pre da znas odmah na cemu si. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Ja mislim da ti se ta zabrana racuna od momenta urucenja, bas kao sto pise tada. Nelogicno je da se racuna od momenta pravosnaznosti presude jer ti nisi odmah obavesten kad se donese presuda i normalno si vozio u tom periodu. Ali svakako konsultuj nekog advokata ili ce se ovde javiti neko strucan. Treba imati u vidu da ako te navataju da vozis kola dok ti tece zabrana je to po zakonu po automatizmu 15 dana corke, ne znam da li se to nekome i desilo, ali tako stoji u zakonu... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko) Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Hvala na savetima, naravno pitacu neke advokate cim stignem. Nije mi jasno sto mi ovo nije stiglo kad I presuda tj kad sam dobio uplatnice, nego vise od godinu dana posle presude I oko 3 god posle prekrsaja.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 srbija bato srbija :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Ne stigne zajedno iz nekog razloga, meni je isto tako bilo. Mislim da te sud osudi, a da ti to stigne tek kad MUP to evidentira u svom sistemu, sto malo traje :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 meni je jos poodavno isto tako stiglo, mada ne sa tolikom vremenskom razlikom. uglavnom, sad si u obavezi da odes u mup da ti udare zabranu voznje u vozacku i to ti je to, ne verujem da ista moze da se uradi :( Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Ne znam da li i dalje lupaju zabrane tako u supu, drugaru koji ima novu vozacku dozvolu je dobio pismo od kad do kad ne sme da vozi. Pandur me skoro zaustavio i pita imas li kakvu zabranu, ja rekao ne, on proveri i kaze vozi. Tako da sam siguran sa novim vozackom dozvolom da nema sta da ti udaraju tamo, vec samo stigne pismo kako i sta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Да са новом возачком нема одласка у суд :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts