Lucky Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 Krenuo sam da gledam The End of the Fucking World .- http://www.imdb.com/title/tt6257970/.. odgledao sam samo jednu epizodu pa nemam pojma šta da mislim ... pogledaću još pokoju epizodu, kratko traju, ali nije me baš privuklo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 Mozart in the Jungle S04 Сјебаше је, @bolkonski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 20, 2018 Author Report Share Posted February 20, 2018 ja stao na pola 3. iliti posle Vencije koja je bila božanska. Kad su se vratili u NY smorio sam se. Sad si me dodatno sjebao... Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 Krenuo sam da gledam novu sezonu Will & Grace i šta ga znam. Bukvalno su se i oni nakačili na voz lgbt triggered trump priče... ne mogu da kažem da ih "krivim", totalno se vidi ta razlika u periodu od pre 10 godina kada je bila poslednja sezona i perioda sada koliko se situacija promenila, ali je ipak preterano... prvih pet epizoda je bilo pljuvanje trampa (što ni ne čudi jer su kao deo kampanje za hilari i napravili onaj kratki klip) ... kad se to ostavi po strani, humor je i dalje ok, kome se dopadalo šta grejs priča, radi i kako izgleda tada, dopašće se i sada, osim što su svi matoriji za po deceniju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 Зашто си нас подсетио да постоји то ђубре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 uvek sam menjao kanal kad bi ta debilna serina naisla na tv-u :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 On 20/02/2018 at 7:46 PM, mohr said: uvek sam menjao kanal kad bi ta debilna serina naisla na tv-u :D ti si serina! On 20/02/2018 at 5:55 PM, Corey said: Зашто си нас подсетио да постоји то ђубре izvini kori :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 video typo odma al je serija tol'ko losa da me mrzelo da preprevljam,ono realno,2 fegeta i dve nenormalno iritantne zene,moras biti mazohista pa da ono gledas i jos da ti se svidi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 realno Laki, ovde moram da stanem na mohr-ovu stranu, čemu gledanje tog sranja? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 7 hours ago, Highl1 said: realno Laki, ovde moram da stanem na mohr-ovu stranu, čemu gledanje tog sranja? ma nemam ja problem sa stranom, jebem li ga, meni je serija bila smešna onomad kad se davala na studio b pre 15 godina ... mislim, nemam neku argumentaciju da vam kažem što ili da pričam kako "haha šalio sam se i meni je sranje". ona keren mi je oduvek bila "piš živi" a i grejs ... džek me je oduvek nervirao ali kapiram da je takav i "napravljen". 9 hours ago, mohr said: video typo odma al je serija tol'ko losa da me mrzelo da preprevljam,ono realno,2 fegeta i dve nenormalno iritantne zene,moras biti mazohista pa da ono gledas i jos da ti se svidi :) razumem i takvu dimenziju razmišljanja o seriji, nekome prosto ne leži. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 Ukusi i ostalo. Meni je serija vrh. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 Statistički gledano normalno je da se nađu i takvi kojima je serija vrh i onima kojima nije. Samo je pitanje da li je uzorak dovoljno veliki da utvrdimo gejlordizam kod onih kojima je vrh? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 serija je odvratno sranje koje treba da nam usadi u svakodnevicu normalnost pederastije u okruženju. Jevrejka (slatka, "luckasta") koja u "urbanim SAD" dominira dva disfunkcionalna žalosna gojin pedera, dok ocvala gojin kurvetina sponzorska, koja je uz to i alkoholičarka, saslužuje. serija je u stvari do jaja jer pokazuje da su gojin Ameri u stvari ili submisivni i histerični neprilagođeni pederi ili kurve alkoholičari. da li je sranje Amerika ili serija? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 Haha! Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 Радио је истраживање Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 гледаО сам, пре колико то беше година? и нисам пратио. серије ме, уопште узевши, не интересују много, готово ни једну не испратим до краја, треба ми по 2 године да се наканим да одгледам серију. последња коју сам испратио ЦЕЛУ је Кула од карата, а пре тога Прави детективи, прва сезона, са Меконахијем и Харелсоном (и Александром Дадарио, мхм). и то само што има 6-7 епизода. за остало немам живаца. као Лале са филмовима. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 1 hour ago, Debeli said: као Лале са филмовима. dobro me poCeti, odgledao sam još par onih instant filmova, da bacim tamo komentar! 3 hours ago, Lex said: Samo je pitanje da li je uzorak dovoljno veliki da utvrdimo gejlordizam kod onih kojima je vrh? gejlordizam je sigurno jak kod onih koji gledaju bilo kakav tv sadržaj koji ima gejeve! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 i posle se pitamo zašto je propao RUR... da mi je neko pričao pre 10 godina da će neko uopšte smeti da napiše da mu je ova serija vrh (pa makar to bio i Lucky), ne bih mu verovao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 16 hours ago, togFU said: i posle se pitamo zašto je propao RUR... da mi je neko pričao pre 10 godina da će neko uopšte smeti da napiše da mu je ova serija vrh (pa makar to bio i Lucky), ne bih mu verovao. prilično sam siguran da smo i pre pričali o ovoj seriji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 Peaky fucking blinders Evo guram trecu sezonu... pa kakav prevrh zomg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 (edited) Odlicna serija. Treca je i najslabija po meni, cetvrta opet ludilo. Edited February 23, 2018 by Thunderstorm Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 7 hours ago, Lucky said: prilično sam siguran da smo i pre pričali o ovoj seriji :) ok, nađi mi onda taj post... oh da, ne možeš, ne radi search jer je forum sranje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 Gahahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 : DDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 26, 2018 Report Share Posted February 26, 2018 gledao neko ovo i vredi li ista ? http://www.imdb.com/title/tt2261227/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts