Jump to content

Serije koje pratite

Recommended Posts

ova druga je baš koncentrisana na edukovanje ovih young earth kreacionista što tripuju da je univerzum nastao pre 6k godina pa je kontam i time najviše upućena gledaocima u USA. Plus mi je NdGT izgledao navareno kroz celu epizodu. Ne znam, nekako nije uzbudljivo, a informacije su previše generalne i nasumične. Mora to malo konkretnije.

pljk!

kul je, ako volis taj tip serija.. neko bi rekao da je sablonski, tako da ukoliko ocekujes nesto tipa breaking bad, zaobidji onda..

da ne spoilujem, ali prica se zaostrava opasno sad pred kraj prve sezone! :) ja cu nastaviti da je gledam svakako.

• Upvote (+1) 1

Bjukenon Mitch

http://www.imdb.com/title/tt2661044/

The 100

Set 97 years after a nuclear war has destroyed civilization, when a spaceship housing humanity's lone survivors sends 100 juvenile delinquents back to Earth in hopes of possibly re-populating the planet.

Staznam, sranjkasta gluma ali opet ne toliko sranjkasta, interesantna premisa, ok efekti, (dobre cice?), definitivno cu gledati jos par epizoda pre nego sto odlucim vredi li ili ne.

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

sem što ih je bilo već tri u poslednjih deset godina pored ove, u stvari četiri ako se uračuna i In the Flesh. Malo filmovi, malo serije, kao što sam i napisao dal na ovom ili nekom drugom topiku i sve se zovu isto. Ali definitivno ću pogledati još koju epizodu, čisto jer je Kurtvud Smit carina.

pljk!

37 Days

p47-insidetv.jpg

http://www.imdb.com/title/tt3101352/

za mene, koji se dosta zanimam za istoriju i Prvi svetski rat, ooooodlichna mini serija. U tri epizode opisuju se, na interesantan nachin, odnosi izmedju velikih sila tokom 37 dana, koji su razdvajali Sarajevski atentat i pocetak rata. Pricha se odvija paralelno u Berlinu i Londonu uz povremene pomene Francuske, Rusije i Austrije. Glavni lik je Sir Edvard Grej, sekretar spoljnih poslova UK-a, koga glumi poznati Ian McDiarmid aka Imperator/Palpatina.

moja iskrena preporuka

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Black Sails odgledao. Prve epizode su bile polu komedija onako neozbiljne mi je serija delovala, ali kako su epizode odmicale serija je bila sve bolja i bolja. Nije losa. 

@GhostFace Poslusao te za The Americans i odgledao pilot. Bas mi se svidela epizoda i serija. Deluje veoma dobro.

završio HIMYM...loše...trebalo je da prestanem da gledam tokom pete sezone kad je pocelo srozavanje...ah well...

u nedelju ludio na HBO - GoT s4, Veep s3 i premijera nove serije Majka Džadža - Silicon Valley, also, ko što reče G na pogrešnom topiku, od sledečeg petka (11. april) na showtimeu horor triler sa brutalnom ekipim - Penny Dreadfull

House of Cards, na pola druge sezone sam, super mi je za sada, sve je podignuto na viši nivo, i raznovrsnije je nego ranije. Vikingse nikako da se nakanim da počnem, ne mere mi se gledati ako je još jedna istorijska priča akording to Holivud (a tako mi nekako deluje).

Zar Peni Dredful ne ide od maja?

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

E jebi ga, nešto sam malo premotavao prvu epizodu da namestim titl, i ono, u jednoj sceni su bili neki kao vikinzi koji su izgledali kao surfer dudsovi sa plaže, samo zaprljani i zabrađeni, u drugoj je neka opasna riba izmačovala neke barbare, šajt onda.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."