Dick Warlock Posted Thursday at 06:32 PM Report Share Posted Thursday at 06:32 PM On 10/14/2024 at 4:38 PM, cali said: Poc'o Silo S2, HUZZA! Filleruju. Jeste da su to obaska radili i tokom S1, ali tada je imalo smisla, jer - izgradjivanje okruzenja. Jeste jedna epizoda, ali oseca se preterivanje sa razvlacenjem. Nadam se da ce da bude bolje, jer bila bi steta da upropaste seriju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted yesterday at 07:43 AM Report Share Posted yesterday at 07:43 AM The Killing (2011–2014) krimi drama/triler, odgledao par epizoda, za sada zadovoljan, dobra gluma, prica drzi paznju, nadam se da nece usrati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 08:11 AM Report Share Posted yesterday at 08:11 AM 13 hours ago, Dick Warlock said: Filleruju. Jeste da su to obaska radili i tokom S1, ali tada je imalo smisla, jer - izgradjivanje okruzenja. Jeste jedna epizoda, ali oseca se preterivanje sa razvlacenjem. Nadam se da ce da bude bolje, jer bila bi steta da upropaste seriju. javi kako ide, da onda ne gledam sad dok ne izađu sve epizode 🙂 ako će već da razvlače i uvode u treću sezonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted yesterday at 08:37 AM Report Share Posted yesterday at 08:37 AM Krenula Dina. Gledao neko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted 20 hours ago Report Share Posted 20 hours ago one babe u dini ? neam pojma nesto me ne privlaci, jer ima vajb da je serija o zenama koje su madafaka .... mnjah onaj Arcane se pretvara u govanjce kako epizode odmicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago On 11/20/2024 at 9:57 AM, mladenq said: 3-4 epizode je i vise nego dovoljno da se da sud da je preglupa! ja hteo gasim nakon prve, zena insistirala da damo sansu sa bar 2-3, na kraju me uvukla jeftina intriga! joj, pogledao sam sinoć četvrtu i petu epizodu, posebno peta je baš otišla u sunovrat :)) Spoiler onaj momenat kad ova šminka ovu kao napravile su dil i naravno kad džefa "zgodno" udari autobus kad vidi ovu da juri markusa mada je blizu i ova policajka što su našli neku androgenu ne znaš dal je muško ili žensko, pa kao ona sve otkriva ali drugi iskusniji panduri je "sputavaju" :)) :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago jasno ti je da sad moras i sestu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago pa stvarno ne mogu da ne pogledam do kraja kad je ostala samo još ta jedna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts