togFU Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 1 hour ago, mladenq said: a dextera sam nekada davno probao, i nije mi legla ta prva epizoda, verovatno jer sam bio u nekom raspolozenju gde mi nista ne bi leglo, i nisam nikad nastavio Reveal hidden contents kod ovog lika mi je bilo zanimljivo, to sto je on, izvan tog romanticnog konteksta, apsolutno sjajna osoba, fazon dosta bolja od prosecne osobe, jer ide konstantno 'out of his way' da pomogne ljudima, i ne bih rekao da mu je tu pobuda ta neka podsvesna kompenzacija za ova ovamo ubistva, nego jer je iskreno dobar, kada se izostavi to romanticno okruzenje, sad moguce da je i to slicno sa dexterom, ono sto se malo secam da je i on valjda kao dobar prema ljudima van konteksta ubijanja zlih ljudi? haha ono sto se sigurno razlikuje, a meni je bilo kul, jer nije klise, to sto ovaj lik u You nije ni najmanje proracunat, nego bar pola tih ubistava odradi impulsivno, a i to sto planira je traljavo, a dexter je ako ne gresim neki majstor proracunatosti i organizacije? Mislim da si u pravu kad je u pitanju "nivo dobrote" lol - Dexter je u suštini kao bezosećajan, iako je dobar prema svima, mada je to više kako on kaže maska. ali nije ni zao, on ubija zato što "ima potrebu", plus naravno to rešava tako što ubija samo zle ljude - valjda mu i to ide u prilog da je dobar? 🙂 I da, Dexter sve to planira pažljivo, dok ovaj lik uglavnom neplanirano, plus ubije nedužnu osobu - to je razlika :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted December 1, 2021 Report Share Posted December 1, 2021 Vidim izasla treca sezona Lost in Space, poceo da gledam ali se ne secam dosta toga. Moracu ponovo od prve sezone. Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 1, 2021 Report Share Posted December 1, 2021 1 hour ago, drndara said: Vidim izasla treca sezona Lost in Space, poceo da gledam ali se ne secam dosta toga. Moracu ponovo od prve sezone. odgledao sam prve dve epizode ovoga kad se pojavilo i uopšte mi se nešto nije dopalo 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted December 2, 2021 Report Share Posted December 2, 2021 On 12/1/2021 at 4:01 PM, Lucky said: odgledao sam prve dve epizode ovoga kad se pojavilo i uopšte mi se nešto nije dopalo 😞 Svidela mi se i treca sezona. Sto bi rekli, jedna lasta ne cini prolece.😁 Izgleda mi i kao finalna Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 3, 2021 Report Share Posted December 3, 2021 10 hours ago, drndara said: Svidela mi se i treca sezona. Sto bi rekli, jedna lasta ne cini prolece.😁 Izgleda mi i kao finalna samo da ne otkažu da pa da ostaneš bez odgovora! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted December 3, 2021 Report Share Posted December 3, 2021 Treća sezona Lost in space je poslednja, pisalo je tokom najava za sezonu 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted December 3, 2021 Report Share Posted December 3, 2021 11 minutes ago, manson said: Treća sezona Lost in space je poslednja, pisalo je tokom najava za sezonu 🙂 Izgledalo mi je kao finalna, tako se prica zavrsila, sa srecnim krajem. 39 minutes ago, Lucky said: samo da ne otkažu da pa da ostaneš bez odgovora! Procitah i ja jutros da je ovo finalna sezona. Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted December 4, 2021 Report Share Posted December 4, 2021 On 11/17/2021 at 5:28 PM, manson said: VPN ili pustili i nama Dizni+? 🙂 U Svici sljaka 😄 On 11/23/2021 at 10:59 AM, G!!! said: Pustio sam Cowboy Bebop prvu epizodu ono je prejadno u svakom smislu, nisam mogao ni do kraja da odgledam a to se bas retko desava mozda ako mi neko potvrdi da se kasnije sve drasticno popravlja pa da dam opet sansu, inace tesko Pustio i ja, i bas nisam mogao da se nateram da je zavrsim, bas mi nije legla. Prekinuo i pustio random par epizoda Seinfelda. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 4, 2021 Report Share Posted December 4, 2021 On 12/3/2021 at 10:44 AM, drndara said: Procitah i ja jutros da je ovo finalna sezona. onda makar neka satisfkacija od svega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 @ You On 11/30/2021 at 7:38 AM, mladenq said: Rekao bih da su se def vec na toj drugoj sez opustili maks, odgledacu je do kraja ali ne ocekujem neko narocito poboljsanje. ne postane bolje ofc, ALI ako pocne da se gleda kao da je sprdnja, bude ok! cak sam poceo i trecu sez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 Bacio sam pogled na ovaj White Lotus - https://www.imdb.com/title/tt13406094/ Ne znam šta bih rekao, nisam odgledao dovoljno da steknem stav, javiću 🙂 A ovo jel neko bacio oko - https://www.imdb.com/title/tt12851524/ deluje da bi moglo biti zanimljivo. Only Murders in the building, Stiv Martin, Martin Šort, mislim, deluje da ne može da omane 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 8, 2021 Author Report Share Posted December 8, 2021 Cowboy Bebop Nekako sam odgledao do kraja. Voleo bih da kažem da je dobra ili da mora da se odgleda, ali ne mogu. Muzika je naravno vrhunska i seting/animacija su me oduševili. Sjajno su preneli svet iz anime. Mislim da se na tome završava. Ključ anime je u spoju likova i sveta u kome se nalaze, a u seriji su to uspeli samo na trenutke. Ogromne su razlike u pisanju epizoda. Šteta, baš mi je krivo, a mogao je, potrencijalno, da bude novi Fajerflaj! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 8, 2021 Report Share Posted December 8, 2021 1 hour ago, bolkonski said: Cowboy Bebop Nekako sam odgledao do kraja. Voleo bih da kažem da je dobra ili da mora da se odgleda, ali ne mogu. Muzika je naravno vrhunska i seting/animacija su me oduševili. Sjajno su preneli svet iz anime. Mislim da se na tome završava. Ključ anime je u spoju likova i sveta u kome se nalaze, a u seriji su to uspeli samo na trenutke. Ogromne su razlike u pisanju epizoda. Šteta, baš mi je krivo, a mogao je, potrencijalno, da bude novi Fajerflaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 8, 2021 Report Share Posted December 8, 2021 21 minutes ago, Lucky said: https://wegotthiscovered.com/tv/firefly-reboot-reportedly-development-disney/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 8, 2021 Report Share Posted December 8, 2021 42 minutes ago, Jose Jimenez said: https://wegotthiscovered.com/tv/firefly-reboot-reportedly-development-disney/ za ovo sam u ovom fazonu: dok ne znamo više detalja 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 8, 2021 Report Share Posted December 8, 2021 ako nema morene baccarin to nije firefly 😁 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted December 8, 2021 Report Share Posted December 8, 2021 On 12/3/2021 at 10:44 AM, drndara said: Izgledalo mi je kao finalna, tako se prica zavrsila, sa srecnim krajem. Procitah i ja jutros da je ovo finalna sezona. Odgledao i ja Lost in space ovu treću sezonu, OK je skroz, porodična avanturica 🙂 I taman tri sezone, dovoljno. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 8, 2021 Report Share Posted December 8, 2021 kad toliko pominjete Dekstera, jel gledao neku ovu novu sezonu? Imam toliko serija u queue da ne mogu da stignem Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 8, 2021 Report Share Posted December 8, 2021 10 minutes ago, Highl1 said: kad toliko pominjete Dekstera, jel gledao neku ovu novu sezonu? Imam toliko serija u queue da ne mogu da stignem ne stižem ni ja pogledati, kažu po netu kritike što sam ispratio da je za sada bolje nego poslednja sezona :)) što nije baš teško postići jelda, ali kao za sada je korektno, ofc tek je na polovini, pitanje je kako će da ga završe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 8, 2021 Report Share Posted December 8, 2021 18 minutes ago, Lucky said: ne stižem ni ja pogledati, kažu po netu kritike što sam ispratio da je za sada bolje nego poslednja sezona :)) što nije baš teško postići jelda, ali kao za sada je korektno, ofc tek je na polovini, pitanje je kako će da ga završe. poslednja sezona "starog" Dextera je gora od poslednje sezone Losta Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted December 10, 2021 Report Share Posted December 10, 2021 On 12/8/2021 at 12:40 PM, bolkonski said: Cowboy Bebop ‘Cowboy Bebop’ Canceled By Netflix After One Season Spoiler Spoiler Spoiler 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 10, 2021 Report Share Posted December 10, 2021 On 12/8/2021 at 10:32 PM, Highl1 said: poslednja sezona "starog" Dextera je gora od poslednje sezone Losta apsolutno, zato i rekoh da neće biti teško nadmašiti je, trebalo bi samo jedno popodne da uključe mozak i ispucaju scenario za ovu sezonu i biće bolji :)) 1 hour ago, toma said: ‘Cowboy Bebop’ Canceled By Netflix After One Season Reveal hidden contents Reveal hidden contents Reveal hidden contents huh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted December 10, 2021 Report Share Posted December 10, 2021 The Expanse sezona 6 krenula danas. Jedna epizoda nedeljno. Odoh da gledam 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 10, 2021 Report Share Posted December 10, 2021 Ja nemam zivaca tako, sacekacu dok izadje pretposlednja pa onda poceti da gledam:D btw, dota 2. sezona od 6. januara: kida Lina, al red je da ubace Traxex konacno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 11, 2021 Report Share Posted December 11, 2021 13 hours ago, Dule_smor said: kida Lina, al red je da ubace Traxex konacno! dobra je lina, ali ova muzika mi nešto uopšte ne ide, prvo kao da je suviše pojačana a onda i nešto mi se ne uklapa, iako je sama po sebi kao dobra 🙂 no ima par gotivnih scena vidi se već 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts