DJAPEH8 Posted December 3, 2018 Report Share Posted December 3, 2018 Nije centralna figura. Doduse ni nema centralne figure, svi su manje-vise podjednako bitni. Meni je najjaca gej azijatkinja :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted December 9, 2018 Report Share Posted December 9, 2018 Odgledao dve sezone Travelers https://www.imdb.com/title/tt5651844/ moram reci da sam krajnje prijatno iznenadjen, uopste nije treshy, super su dijalozi i ima sjajnih likova. Rupa u prici tona, al dalo se i ocekivati. Preporuka Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 Into the dark - https://www.imdb.com/title/tt8427140/ Koji "rolerkoster" od serije - prva epizoda je nešto najgluplje što sam pogledao, onda je druga bila krajnje solidna i topla preporuka a onda treća neka jeftina kopija doni darka. Srećom pa su sve nezavisne pa se mogu gledati kao odvojeni filmovi. U tom slučaju samo broj dva ima nekog smisla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted January 10, 2019 Report Share Posted January 10, 2019 Treca sezona Young Justice \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted January 19, 2019 Report Share Posted January 19, 2019 Izasao Punisher druga sezona jednostavno predobro Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 21, 2019 Author Report Share Posted January 21, 2019 Bodyguard https://www.imdb.com/title/tt7493974/?ref_=nv_sr_1 Dobro je što je napeto i ima nekih scena koje deluju dosta realno i imate osećaj kao da ste tamo. Do pred kraj je prilično dobra, ali sam kraj mi se baš nije dopao. I onda kad ti se ne dopadne kraj kreneš da tražiš greške i propuste i onda odeš u pakao. Po meni su usrali kraj, ali ako neko misli da nisu, voleo bih da čujem, jer bih voleo da preporučim seriju, a ne mogu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 18, 2019 Report Share Posted February 18, 2019 The Umbrella Academy Presjajno. Retko da se desi da je ekranizacija stripa desetostruko bolja od izvornog materijala. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 19, 2019 Report Share Posted February 19, 2019 Black Monday, solidno osveženje u gomili politički-korektnih serija Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted February 19, 2019 Report Share Posted February 19, 2019 Brooklyn 99 - odlicna zabava. Lagane epizode od po 20min, gomila zanimljivih likova. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 20, 2019 Report Share Posted February 20, 2019 Krenuo nove Vikinge, auh kakva gejshtina. Razvodnili maksimalno. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 20, 2019 Report Share Posted February 20, 2019 On 2/18/2019 at 9:12 PM, Crno-Sunce said: The Umbrella Academy Presjajno. Retko da se desi da je ekranizacija stripa desetostruko bolja od izvornog materijala. ovo mi stoji na listi za gledanje, dobro si me podsetio da se pojavilo :) 15 hours ago, sttevann said: Brooklyn 99 - odlicna zabava. Lagane epizode od po 20min, gomila zanimljivih likova. ja za ovu nisam ni znao dok je slučajno nisam uhvatio na nekom rendom kanalu u danskoj i onda sam odgledao 5 epizoda za redom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 On 2/18/2019 at 9:12 PM, Crno-Sunce said: The Umbrella Academy Presjajno. Retko da se desi da je ekranizacija stripa desetostruko bolja od izvornog materijala. ne mogu da kažem da sam toliko oduševljen, jer bi epizode mogle komotno da budu kraće po 10-15 minuta, ali solidno je, može da se pogleda Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted March 4, 2019 Report Share Posted March 4, 2019 probao The Handmaid's Tale , odustao nakon prve epizode ona glavna je nemoguce ruzna, ne da se gledati bukvalno, jos kamera jbna non stop neki zum na njoj, ona neke face pravi... nisam mogao temeljno ni da ispratim epizodu od nje, ali cini se kao neko feministicko smece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted March 4, 2019 Report Share Posted March 4, 2019 postoji i film od pre 20 godina koji je prosao kako je prosao. naravno da nije slucajan trenutak kada je cela prica dozivela osvezenje i uspeh. krojena po meri levicarsko-liberalnih retarda. elem, gledao nekoliko filmova u poslednjih par nedelja: polar - smece na kvadrat. ceo film sam imao osecaj da gledam neku abominaciju nastalu ukrstanjem sin sitija i kik esa. creed 2 - njah, roki ko roki, samo ovde moramo da vidimo kako je tesa tomson uspesna crna zena uprkos svim zdravstvenim nedacama! the favourite - vrlo dobra period drama sa elementima art filma (s obzirom ko je reditelj ne cudi) koji su mi upropastili dozivljaj na samom kraju. green book - dosta podseca na slicne filmove snimljene 80/90ih (driving miss daisy direktan uporedni primer). nema preteranog proseravanja, iako sam to ocekivao, tako da radi posao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted March 4, 2019 Report Share Posted March 4, 2019 taj krid dvojka je znatno losiji, kec me pozitivno iznenadio ali ovom ne bih dao preko 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 4, 2019 Report Share Posted March 4, 2019 6 hours ago, toma said: postoji i film od pre 20 godina koji je prosao kako je prosao. naravno da nije slucajan trenutak kada je cela prica dozivela osvezenje i uspeh. krojena po meri levicarsko-liberalnih retarda. elem, gledao nekoliko filmova u poslednjih par nedelja: polar - smece na kvadrat. ceo film sam imao osecaj da gledam neku abominaciju nastalu ukrstanjem sin sitija i kik esa. creed 2 - njah, roki ko roki, samo ovde moramo da vidimo kako je tesa tomson uspesna crna zena uprkos svim zdravstvenim nedacama! the favourite - vrlo dobra period drama sa elementima art filma (s obzirom ko je reditelj ne cudi) koji su mi upropastili dozivljaj na samom kraju. green book - dosta podseca na slicne filmove snimljene 80/90ih (driving miss daisy direktan uporedni primer). nema preteranog proseravanja, iako sam to ocekivao, tako da radi posao. kul, ali filmovi su na onom drugom aktivnom topiku koji se ne zove Serije koje pratite :P Krenuh ove Titans-e, i ono razvodnjeno sa nekako nabacanim krvavijm akcionim scenama, da nije njih mogao bi da prodje kao pravi deciji materijal ala avengersi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 16, 2019 Report Share Posted March 16, 2019 Preporuka za The Chi - https://www.imdb.com/title/tt6294706/ The Wire vibe, realno lošija ali ipak vrlo dobra za gledanje. The Umbrella Academy ima presjajan soundtrack btw. Priča ima šupljine i gomilu klišea, na momente je i gluma sramotno loša, ali bih i nju svakako preporučio. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 16, 2019 Report Share Posted March 16, 2019 (edited) Skinuo sam Love, Death and Robots - https://www.imdb.com/title/tt9561862 Pogledao sam 4/18 i mogu da kažem da je bar vizuelno, fucking glorious! Još samo neko da mi pojasni šta zapravo gledam, epizode traju 10-20 minuta i svaka ima različitu priču/izgled. Edited March 16, 2019 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 17, 2019 Report Share Posted March 17, 2019 Svaka za sebe. Deluje mi kao neki oni yt klipovi, ili neki školski radovi. Voleo bih da vidim onaj sa Rusima kao neki dugometražni film, i ona 3 robota bi možda mogli da nasnime još paz epizoda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 Ja sinoc pustio trailer za robote na Netflixu, i nesto mi se nije dalo da krenem da gledam. Mada je trailer dosta konfuzan, ne otkriva ama bas nista :D Onda sam krenuo After life ( https://www.imdb.com/title/tt8398600/ ). Odgledao prvu epizodu, veoma dobra. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 25, 2019 Report Share Posted March 25, 2019 The Umbrella Academy toliko potencijala i toliko zanimljivih detalja koje su usrali nekim patetisanjem, dijalozima i ritmom same serija Love, Death and Robots ovako uradjenu kratku formu bih mogao gledati svaki dan do kraja zivota :P em su im teme sjajne, em su sjajno i raznovrsno animirane, glasovi su cisa pobeda, imam zelju da min. polovinu ovih epizoda gledam u kontinuitetu milion pluseva i maraka za ideju i realizaciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 28, 2019 Report Share Posted March 28, 2019 Stefan Kapičić u poslednjoj epizodi Love, Death + Robots :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 28, 2019 Report Share Posted March 28, 2019 On 3/25/2019 at 9:13 AM, G!!! said: The Umbrella Academy toliko potencijala i toliko zanimljivih detalja koje su usrali nekim patetisanjem, dijalozima i ritmom same serija ^ qft. Serija je komotno mogla da ima 8 epizoda po 40 min u ovoj prvoj sezoni Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 2, 2019 Report Share Posted April 2, 2019 The OA - Season 2 - https://www.imdb.com/title/tt4635282/?ref_=ttep_ep_tt Ne uspevam da pronađem gde smo pričali o seriji već ... u svakom slučaju pojavila se druga sezona, meni je nekako tekla "logičnije" nego prva jer sad znamo šta se događa i šta da očekujemo, nema tu previše nekih iznenađenja. Međutim sam kraj i poslednja epizoda su opet otišli u WTF smeru, pri čemu ne mogu da se odlučim da li je dobar WTF smer ili loš WTF smer. ono što mi se dopalo, nevezano za smer WTF-a je što su prešli u dimenziju u kojoj su oni sami glumci odnosno Brit i Džejson Azjeks koji zapravo glume seriju OA ... videćemo kako će to da razmotaju u trećoj sezoni Ali ko nije gledao prvu ili mu se nije dopala druga svakako neće to da promeni. I ne mogu i dalje da se opredelim prema faci ove Brit dal' mi je ok ili je odbojna totalno, zavisi od kadra do kadra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted April 3, 2019 Report Share Posted April 3, 2019 (edited) After life https://www.imdb.com/title/tt8398600/ 10/10 jedina mana, brzo odgledas sve :) Edited April 3, 2019 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts