Lucky Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 On 10/12/2018 at 6:46 PM, togFU said: Ja odgledao, pre neki dan, zaboravih ovde da napišem da NE GLEDATE NIKAKO pošto je đubre :) Prva epizoda te uvuče, i tako iz epizode u epizodu kao očekuješ neko razrešenje, neki momenat istine, koga nema ni do samog kraja. I onda skontaš da je radnja maltene random... znači sviđa mi se odabir glumaca, gluma, okruženje i ceo taj "commonerski blade runner" univerzum, ali fali najvažnije - priča. Čitao sam i o fejk botovanju ocena na IMDB, tako da sam ovome dao ocenu 1/10 ubio si me u pojam, pogledao sam sedmu epizodu i bio sam na fazon - ne merem više :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 On 10/14/2018 at 9:05 PM, Thunderstorm said: Jel neko skinuo Money Heist, ali spansku verziju? Ameri su uzeli 15 epizoda i napravili dve sezone, od 13 i 9 epizoda, po 40 minuta. U originalu su po 1h i 10 minuta epizode. Pokusavam da nadjem sub za ovu verziju od 15 epizoda, probao subscene/open subtitles/addic7ed ali nisam uspeo. https://rs.titlovi.com/prevodi/?prevod=tt6468322 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 4 hours ago, Lucky said: ubio si me u pojam, pogledao sam sedmu epizodu i bio sam na fazon - ne merem više :) Drago mi je :D Nažalost ti si "kolaterarna šteta" što bi rekli ovi iz NATO-a, ali nadam se da će bar neko još pročitati sve ovo PRE nego što krene da gleda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 16, 2018 Report Share Posted October 16, 2018 18 hours ago, togFU said: Drago mi je :D Nažalost ti si "kolaterarna šteta" što bi rekli ovi iz NATO-a, ali nadam se da će bar neko još pročitati sve ovo PRE nego što krene da gleda :) jedino me zanima kako izgleda ta originalna norveška serija na kojoj je ovo bazirano, da li je isti scenario ili pak ima neku drugu priču koja je možda interesantnija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 17, 2018 Report Share Posted October 17, 2018 Prva epizoda je mnogo gritty, bas bas. Ali nekako funcionise. Deluje zapravo skroz ok. huh. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2018 Report Share Posted October 17, 2018 sve, sve, ali ovu crnkinju kad vidim nije mi dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted October 23, 2018 Report Share Posted October 23, 2018 https://www.imdb.com/title/tt6048596/ Skoro sam zavrsio The sinner prvu sezonu, ostala mi jos poslednja epizoda (sutra za voz pre posla). Odlicna, otprilike je neki mix The night of i True detective. Sem ako se ne usere nesto bas u poslednjoj epizodi. :D Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 24, 2018 Report Share Posted October 24, 2018 odgledao 4 epizoda the man in high castle i bas mi je dobra,cudi me da nema svoju temu iako sam video da je pricano o njoj ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 On 10/23/2018 at 10:05 PM, sttevann said: https://www.imdb.com/title/tt6048596/ Skoro sam zavrsio The sinner prvu sezonu, ostala mi jos poslednja epizoda (sutra za voz pre posla). Odlicna, otprilike je neki mix The night of i True detective. Sem ako se ne usere nesto bas u poslednjoj epizodi. :D u ovo deluje odlično, nisam ni čuo za ovu seriju do sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 I ja sam odgledao The Sinner prvu sezonu nedavno, iako mi je stajala na watchlisti dosta dugo, dobra je skroz i ima smisla gledati do kraja! @Lucky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 29, 2018 Report Share Posted October 29, 2018 u potrazi za nekom laganom serijom probao da gledam Future Man, https://www.imdb.com/title/tt4975856/?ref_=nv_sr_4 na trecoj epizodi sam izasao na terasu sa pljugom da razmislim o svojim zivotnim izborima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 29, 2018 Report Share Posted October 29, 2018 On 10/26/2018 at 6:57 PM, togFU said: I ja sam odgledao The Sinner prvu sezonu nedavno, iako mi je stajala na watchlisti dosta dugo, dobra je skroz i ima smisla gledati do kraja! @Lucky ako si me zafrknuo gotov si! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted October 30, 2018 Report Share Posted October 30, 2018 Ne ne, odlicna je stvarno. Potvrdjujem i za poslednju epizodu :-D Skinuo sam sad i drugu sezonu, ali me nesto zezao zvuk, pa krenuo slucajno da gledam Taboo umesto nje. I ova odlicna, za sad. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 31, 2018 Report Share Posted October 31, 2018 Odgledao prvu sezonu The Rain - skandinavski postapoc gde je većina čovečanstva zbrisana virusom koji prenosi kiša. Sviđa mi se što, za razliku od Walking Dead gde imaš jasne dobrice i negativce, ovde nije toliko jasna linija razgraničenja, i svako ima motive zašto to radi, a ne "lud sam pa držim zombi ćerku u sobi". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 31, 2018 Report Share Posted October 31, 2018 he, treba probati ovaj zaplet, virus koji se prenosi kisom \o/ :) mada ni twd nije imao crno belu sliku pojedinaca poprilicno dugo ako se dobro secam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 31, 2018 Report Share Posted October 31, 2018 posledna sezona twd je uzasna...izdrzacu kad sam vec ovoliko gledao ali nije oduvek bila ovakvo sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 1, 2018 Report Share Posted November 1, 2018 The Haunting of Hill House Odgledao pilot epizodu, mogu reci da sam zadovoljan. Serija obecava. @mohr twd je odavno postao sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koek1 Posted November 25, 2018 Report Share Posted November 25, 2018 Zanimljivo deluje serija, ja pogledao prve dve epizode Hounting-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 26, 2018 Report Share Posted November 26, 2018 Odgledao sam celu. Vrhunska serija! Sjajan kraj takodje. Sve preporuke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted December 1, 2018 Report Share Posted December 1, 2018 meni je do jaja do 9. epizode, kraj mi je smece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 1, 2018 Report Share Posted December 1, 2018 On 11/1/2018 at 5:39 PM, DJAPEH8 said: The Haunting of Hill House Odgledao pilot epizodu, mogu reci da sam zadovoljan. Serija obecava. @mohr twd je odavno postao sranje. pa ja bih ovo pogledao samo zbog karle! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted December 1, 2018 Report Share Posted December 1, 2018 4 hours ago, Lucky said: pa ja bih ovo pogledao samo zbog karle! haha, manje vise je to i kod mene prelomilo, ali na zalost nije toliko centralna figura, tj bar ne u ovih prvih par ep sto sam pogledao:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted December 2, 2018 Report Share Posted December 2, 2018 15 hours ago, Lucky said: pa ja bih ovo pogledao samo zbog karle! Iju, ja sam krenu da skipujem serije kad vidim da ona glumi. Previse je ima okolo. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 3, 2018 Report Share Posted December 3, 2018 On 12/1/2018 at 9:03 PM, mladenq said: haha, manje vise je to i kod mene prelomilo, ali na zalost nije toliko centralna figura, tj bar ne u ovih prvih par ep sto sam pogledao:D onda da ne gledam? :)) On 12/2/2018 at 8:44 AM, Kemp. said: Iju, ja sam krenu da skipujem serije kad vidim da ona glumi. Previse je ima okolo. ja je se posle onog stiven kingovog nešto ne sećam, ali možda ne gledam prave filmove! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted December 3, 2018 Report Share Posted December 3, 2018 @Lucky haha, ne, gledaj, odmakao sam do polovine sezone, skroz ok serija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts